- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.461
kızlar bu gün bir dünya işim var biran önce başlamam lazımki bitireyim
bu günkü işlerimi sayammı size bakın önce ortalığı toplayacam sora çamaşırlarım çıkar birazdan sericem bir yığın ütü var onları yapcam ütüsü olan varsa versin el atmışken onlarıda yapayım ama ev hanımlarına yapmam sadece çalışanlara yanem kaydirigubbakcemile3
sonracıma kadeşimin eşi hamile :CüvCüv: canı içli köfte çekmiş onun için kıymayı hazırlıcam o sğurkene ben evi süpürüp silcem yağmurdan dolayı camlar battı camları silcem kıyma soğumuştur köfteleri yapcam eeee artıkım sıra bizim yemeye geldi tabi bende bitmişimdir artıkım -tatlicadiarzu- bizede çorba balık salata yapcam buyurun birlikte yiyelim cokacimcoook yemeyi olmayan varsa yapıp yolluyammı kim ne istiyor versin listeyi şekercim yapayım a.s a.s
çamaşırlarda kurumuştur toplayıp katlıyacam :bbo: işte bukadarcık işlerim var ben bir yerden başlıyam artıkım ara ara uğrayıp bakarım canlarım sırnaşık şey sırnaşık şey
hepinize günaydın kızlar.
hayırlı bir gün diliyorum hepinize.
lahanabebekcim kolay gelsin canım.
vallahi şu balıkdan banada gönderirsen sevinirim canım.cokacimcoook
ohoh lahanacım bu ne hız kızkardaşim yahuuuuuuuu
maşallah diyeyimbende istiyom köfte kardaşim banene klava:
kolaylıklar diliyorum
ne yapayım bende yalandan hamişim diyeyim
yok kız baksan olay topğinde cene yapıyo tembel karın nerde lahanada o hamarat cnm
bekliyom bakalım ne cevap gelecek ama karı başka yerlerde sohpet ediyo
lahna kız gel burayaklava:yoksan karışmam
saol hayatım.sen nasılsın.sen neler yapıcaksın bakalım bugün.bak lahananın hamaratlığı üstünde bugün.lahanacım kolay gelsin canım
frezyaım,S1907 canım nasılsın
bekliyom bakalım ne cevap gelecek ama karı başka yerlerde sohpet ediyo
lahna kız gel burayaklava:yoksan karışmam
saol hayatım.sen nasılsın.sen neler yapıcaksın bakalım bugün.bak lahananın hamaratlığı üstünde bugün.
kız bak gelicek heeeeee.karışmam sonra oda alırsa oklavayı eline görürsün.
ana lahanam gelmiş nasılda kızdırdım oh canıma değsin
bunda unutma aşkolsun kız ınsan kardaşina yollamazmi
neyse canın sağolsun
saol hayatım.sen nasılsın.sen neler yapıcaksın bakalım bugün.bak lahananın hamaratlığı üstünde bugün.
kız bak gelicek heeeeee.karışmam sonra oda alırsa oklavayı eline görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?