- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.441
bende iyiyim canım çok şükür a.s.sanada iyi akşamlar kamilececim,iyiyim canım sen nasılsın?bu arada avatarın sardunyadan değil mi çok güzelmiş çok beğendim...
ben uğramışımya beni saymıyormusun yoksa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:iyi akşamlar hanımlar
pek uğrayan olmamış benden sonra
niye acaba:uhm:
iyiyim canım hb evet eşim yanımda....sabah gidiyo akşama gelio hatta ögleden sonra ....hoşgeldin rüyanazcım ben burdayım...nasılsın???eşinin yanındamısın?
iyi akşamlarr şekerler
misafirim vardı giremedim
nasılsınız rüyacım hoşgeldin tatlım
belinaycım nasılsın canım
ben uğramışımya beni saymıyormusun yoksa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
geçmiş olsun bitanem meleğimize allah korumuş benim için öp olurmu annesiŞenizKızlar anca gelebildim.. Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun..
Ben mutfakta mama hazırlıyodum paldır küldür bi ses geldi ve arkasından katıla katıla ağlama sesi çok korktum :1no2:
Bi gittim yüzüstü düşmüş yawrukuşum :1no2: Alnının köşesi morardı onun haricinde bişey olmadı Allah'a şükürler olsun..
Ayy bidaha ben yanında yokken asla bindirmem 10 dk bindirir indirirm yine çok hoşuna gdiyodu ama gözüm korktu artık aslaa :1no2:
Hepinizi öpüyorum a.s.
iyi gecleer tatlımŞenizhanımlar iyi geceler tatlı rüyalar hepinizemirmirmirmirmirmirmirmir
biliyorum tatlım takıldım sadece:1hug:Şenizolurmu hiç saymamak canımbenneyaptımki
zaten hiç uğrayan olmamış demedim pek uğrayan olmamış dedim
akşamları gündüzdeki tempo olmuyo topikte onu kastettim canımyerimseniben
iyiyim canım sen nasılsın rüyacım nasıl çok mutludur babasıyla olduğu için seni hiç demiyorum o zaten belli maşallah mutluluklar güzel vakitler canıma.s.iyiyim canım hb evet eşim yanımda....sabah gidiyo akşama gelio hatta ögleden sonra ....
hb canım nasılsın...........
Kızım yürüteçten düştü senağlama senağlama
:sm_confused: tanıyamamış olabilirsin, bu nasıl ifade etmek böyle ?? -tatlicadiarzu-
tanimiyosam tanimiyorumdur kimsin diye sormaktami suc söyle bakalim sen kimsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?