Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hoşgeldin rüyanazcım ben burdayım...nasılsın???eşinin yanındamısın?
iyiyim canım hb evet eşim yanımda....sabah gidiyo akşama gelio hatta ögleden sonra ....
iyi akşamlarr şekerler
misafirim vardı giremedim
nasılsınız rüyacım hoşgeldin tatlım
belinaycım nasılsın canım

hb canım nasılsın...........

Kızlar anca gelebildim.. Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun..

Ben mutfakta mama hazırlıyodum paldır küldür bi ses geldi ve arkasından katıla katıla ağlama sesi çok korktum :1no2:

Bi gittim yüzüstü düşmüş yawrukuşum :1no2: Alnının köşesi morardı onun haricinde bişey olmadı Allah'a şükürler olsun..

Ayy bidaha ben yanında yokken asla bindirmem 10 dk bindirir indirirm yine çok hoşuna gdiyodu ama gözüm korktu artık aslaa :1no2:

Hepinizi öpüyorum a.s.

geçmiş olsun bitanem meleğimize allah korumuş benim için öp olurmu annesiŞeniz
hanımlar iyi geceler tatlı rüyalar hepinizemirmirmirmirmirmirmirmir
iyi gecleer tatlımŞeniz
olurmu hiç saymamak canımbenneyaptımki
zaten hiç uğrayan olmamış demedim pek uğrayan olmamış dedim
akşamları gündüzdeki tempo olmuyo topikte onu kastettim canımyerimseniben
biliyorum tatlım takıldım sadece:1hug:Şeniz
iyiyim canım hb evet eşim yanımda....sabah gidiyo akşama gelio hatta ögleden sonra ....

hb canım nasılsın...........
iyiyim canım sen nasılsın rüyacım nasıl çok mutludur babasıyla olduğu için seni hiç demiyorum o zaten belli maşallah mutluluklar güzel vakitler canıma.s.

günaydın hepinize güzel bir gün diliyorum dün sabahtan beri yeni girebildim kızlar nasılsınız
sizleri e meleklerinizi öpyorum

Kızım yürüteçten düştü senağlama senağlama

canım benim inşallah bişeyciyi olmamıştır

:sm_confused: tanıyamamış olabilirsin, bu nasıl ifade etmek böyle ?? -tatlicadiarzu-

şekercim sen ona bakma o hep böle misafirleri sopaynan kasrşılar kaydirigubbakcemile3

tanimiyosam tanimiyorumdur kimsin diye sormaktami suc söyle bakalim sen kimsinnnn

kız biz sana misafirlere kibar davran demeyozmu bak sopa sana gelcek şimdi haaa klava: klava:

günaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün dilerim öpüldünüz şekerler
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

kızlar bu gün bir dünya işim var biran önce başlamam lazımki bitireyim
bu günkü işlerimi sayammı size bakın önce ortalığı toplayacam sora çamaşırlarım çıkar birazdan sericem bir yığın ütü var onları yapcam ütüsü olan varsa versin el atmışken onlarıda yapayım ama ev hanımlarına yapmam sadece çalışanlara yanem kaydirigubbakcemile3
sonracıma kadeşimin eşi hamile :CüvCüv: canı içli köfte çekmiş onun için kıymayı hazırlıcam o sğurkene ben evi süpürüp silcem yağmurdan dolayı camlar battı camları silcem kıyma soğumuştur köfteleri yapcam eeee artıkım sıra bizim yemeye geldi tabi bende bitmişimdir artıkım -tatlicadiarzu- bizede çorba balık salata yapcam buyurun birlikte yiyelim cokacimcoook yemeyi olmayan varsa yapıp yolluyammı kim ne istiyor versin listeyi şekercim yapayım a.s a.s
çamaşırlarda kurumuştur toplayıp katlıyacam :bbo: işte bukadarcık işlerim var ben bir yerden başlıyam artıkım ara ara uğrayıp bakarım canlarım sırnaşık şey sırnaşık şey

Son düzenleme:
hepinize günaydın kızlar.
hayırlı bir gün diliyorum hepinize.
lahanabebekcim kolay gelsin canım.
vallahi şu balıkdan banada gönderirsen sevinirim canım.cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…