- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.481
ana lahanam gelmiş nasılda kızdırdım oh canıma değsin
bunda unutma aşkolsun kız ınsan kardaşina yollamazmi
neyse canın sağolsun
slm güzeller bayadır sizlere katılamadım eşim pc yi rehin aldıda uyurken azcuk bakem dedim naparsınız ,melekleriniz nasıl?
geldi baksan cnm hemde ne geliş ben koru çok korktum
ya bak ben kımsesizim lahancım tamamın :1closedeyes::teselli::sm_cool::1rolleyes::roflol:
neyse hade neyse sanada yolluyam bere kıyamadım kısgardaşım :1hug: :1hug: :1hug:
günaydın şekercim Şeniz
ben sana dedim geldi işte.
yok anam korumam seni.sen sataş sataş ondan sonra kaçıcak yer ara olucak işmi şimdi bu.lülülülülülü lülülülülülü
s1907 sen skaryalıydın dimi cnm.
benimde temmellğim üstümdemirmirmirmir canım biraz açılmam lazım öğleden sonra hamaratlığım tutar rüzgar nereye götürürse bakalımsaol hayatım.sen nasılsın.sen neler yapıcaksın bakalım bugün.bak lahananın hamaratlığı üstünde bugün.
kız bak gelicek heeeeee.karışmam sonra oda alırsa oklavayı eline görürsün.
iyiyim canım onlarda iyi çok şükür okulla ev arasındalar canımkamilecim sağolsın nsen naılsın bebişim
kızların nasıl cnm
ben aslında istabulda oturuyorum ama dayımlar,teyzem ve anneannem orda oturyorlar.çocukluğumun tatilleri hep orda geçmiştir.halada gider gelirim.daha hafta sonu ordaydım.unutulmayan marmara depreminide orda yaşadım ben hayatım.a.s. a.s.
buralı değilsin ama en kötü günümüzde yanımızdamışın be güzelim,saolasın..
neyin kavgasını yapıyonuz bi deyin bakem.
buradayım bacım hızınıza yetişemiyorum uyku mahmurluğum var üzerimdemirmirmirmirmirmirmirmirkamilecim ses ver bacum ordamsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?