Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

miri cnm benim cadıda bağiryo oda gelse yazdrıyo cnm ya ne olacak bu halımız cnm neyse önemliolan onların mutluluğu deme
kızın ve seni öpyorum balım görüşmek üzere

kıslar bi deyiverin ,hasta melekimiz vardı kübra nasıl oldu ,diğer sayfaları okuyamadığım için bilmiyom

hayatım kübramız iyiymiş.sanırım perşembe günüde taburcu olucakmış.allah çok şükür atlatmış herşeyi.
gerçi miniğim daha iyi bilir ama benim bildiklerimi söyliyim dedim.

hayatım kübramız iyiymiş.sanırım perşembe günüde taburcu olucakmış.allah çok şükür atlatmış herşeyi.
gerçi miniğim daha iyi bilir ama benim bildiklerimi söyliyim dedim.

saol bidanem kızımın hastalığının aynısı gibi onun için yavrum kafama takılmıştı çok şükür ,geçti gitti inş.

kıslar bi deyiverin ,hasta melekimiz vardı kübra nasıl oldu ,diğer sayfaları okuyamadığım için bilmiyom

cnm aldiğim habere göre çok iyimiş şükürler olsun
ALLAH hiç kimsey yaşatmasin benim kızı geçen sen rota virüüs olmuştu cnm kızm elımde kaldı sandım bir titreme halen o olayaı unutamıyorum
kızımn o hali gözlerimin onuden gitmiyo yavrum nasıl çirpinyodu elim ayağim boşaldı son anada kendim toparladım acıle götürdüğümde son anad getrmişn dedıle r o yüzden anane olmak çok zor ve ALLAH hiç kimseye evlat acsi yaşatmasın o ana arkadaşimai düşündüm ne halddir allah yardımcıları olsun

geçmiş olsun canım.meleğimizin nesi vardı.

10 yaşına kadar havale nöbetleri geçirdi,sürekli ilaç tedavisi oldu prof gözetiminde gerçekten insanın evladının o halini görmesi çok acı,tabi şu an meleğim evrim geçirdi kocumaan kız oldu,allaha çok şükür atlattık,

yavrum benim kıyamam meleğime ,sizede geçmş olsun cnm,aah annelik ben de meleğimi 1 yaşından itibaren yıllarca koma halinde taşıdım,allahıma hamdolsun atlattık,sizlerin melekleride sağlıkla büyüyecek inş.rabbim dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…