- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.521
hanımlar kızım inat ediyo yazdırmıyo
ben çıkıyorum sonra görüşürüz
byyyyy:a015::a015:
sağolasın tatlımmcokacimcoookcokacimcoookhmmm pekde lezzetliymiş hazırlayan ikram edn ellerin dert görmesin canıma.s.a.s.valla hazır aç ağzını verem gülümcokacimcoook
kıslar bi deyiverin ,hasta melekimiz vardı kübra nasıl oldu ,diğer sayfaları okuyamadığım için bilmiyom
sağolasın tatlımmcokacimcoookcokacimcoookhmmm pekde lezzetliymiş hazırlayan ikram edn ellerin dert görmesin canıma.s.a.s.
hayatım kübramız iyiymiş.sanırım perşembe günüde taburcu olucakmış.allah çok şükür atlatmış herşeyi.
gerçi miniğim daha iyi bilir ama benim bildiklerimi söyliyim dedim.
saol bidanem kızımın hastalığının aynısı gibi onun için yavrum kafama takılmıştı çok şükür ,geçti gitti inş.
bende hoşbuldum :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kıslar bi deyiverin ,hasta melekimiz vardı kübra nasıl oldu ,diğer sayfaları okuyamadığım için bilmiyom
noldu yavru kuşum dililni al bakimm hiii çok ayıp,milletin iştahını kabart sabah sabah içli köfte bekliyoz senden hade bakalınaniknaniknaniknanik
geçmiş olsun canım.meleğimizin nesi vardı.
cnm aldiğim habere göre çok iyimiş şükürler olsun
ALLAH hiç kimsey yaşatmasin benim kızı geçen sen rota virüüs olmuştu cnm kızm elımde kaldı sandım bir titreme halen o olayaı unutamıyorum
kızımn o hali gözlerimin onuden gitmiyo yavrum nasıl çirpinyodu elim ayağim boşaldı son anada kendim toparladım acıle götürdüğümde son anad getrmişn dedıle r o yüzden anane olmak çok zor ve ALLAH hiç kimseye evlat acsi yaşatmasın o ana arkadaşimai düşündüm ne halddir allah yardımcıları olsun
Günaydııııınnnnnn :teytey:
Hayırlı günler kızlar a.s.
Günaydııııınnnnnn :teytey:
Hayırlı günler kızlar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?