- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.541
Günaydııııınnnnnn :teytey:
Hayırlı günler kızlar a.s.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
tostumu yedim geldimm....
hayırlı sabahlar.............
kocaman öpücükler..............
mutlu gülücükler................
özlemle doluu sımsıkı sarılmalar...............ŞenizŞeniz:1hug::1hug:
ayy ayyyy ayyyyyyyyyyyyyy canlarım nasılsınızzzzzzzzzzz
bakın ölee kötü haber falan istemem haa olanda söylemesinnn dün kötü geçirdik zaten bu gün evdende çıkmayın bakimmmmmm lülülülülülülülülülülülü aaaaaa herkes burada olsun bakalımmmm
kızlar ben kaçtim kızım kalktı onula ilgileneyim
sonra dişar cikacağiz birza kızım gezdireyim
hava güzel
sizleri ve melekleinizi çok öpyorum
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
tostumu yedim geldimm....
hayırlı sabahlar.............
kocaman öpücükler..............
mutlu gülücükler................
özlemle doluu sımsıkı sarılmalar...............ŞenizŞeniz:1hug::1hug:
ayy ayyyy ayyyyyyyyyyyyyy canlarım nasılsınızzzzzzzzzzz
bakın ölee kötü haber falan istemem haa olanda söylemesinnn dün kötü geçirdik zaten bu gün evdende çıkmayın bakimmmmmm lülülülülülülülülülülülü aaaaaa herkes burada olsun bakalımmmm
kızlar ben kaçtim kızım kalktı onula ilgileneyim
sonra dişar cikacağiz birza kızım gezdireyim
hava güzel
sizleri ve melekleinizi çok öpyorum
günaydın hayatım.hayırdır dün benim bilmediğim birşeymi oldu.ben kaçırdım herhalde.
selam hanımlar
ne güzel kaynatmışsınız öyle
allah muhabbetinizi bozmasına.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
aminnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:selam hanımlar
allah muhabbetinizi bozmasına.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
selam hanımlar
ay kıslar saolasınız sayenizde içim açıldı iyiki gelmşim ,şincik bu enerjiyle kahvaltımı yapıp,işlere dalcem,hepimizin günü güzel geçsin,sakaryadan bol bol öpçük aldınız haberiniz ola,Şenizmeleklerimide mıncıklayın benim için Şeniz
benden çok yaşıcan ,soram dedim ama baktım pek bi pozitif hetırlamasın dedim...
ebrumm canımm yok gulüüümm dün pazartesiydiya çok yoruldummm çok çalaıştım ondan hayatımm Şenizgünaydın hayatım.hayırdır dün benim bilmediğim birşeymi oldu.ben kaçırdım herhalde.
efsuneciğimmmm çiçekler bu sabah senden mi lahanam bebem yokmu günaydınn bu arada hayırlı sabahlarrrselam hanımlar
aminnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
günaydınn tatlımma.s.a.s.Şeniz
canısııııııııı afiyet baal şeker olsun lokma lokma kalçana göbeneeee yağ olsun :roflol::roflol::roflol::roflol:ee nasılsınız kaydirigubbakcemile2 biz kahvaltı ediyoz kıızımla hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?