Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyiyim kıslar
sabah 5 ten beri ayaktayım
evimi toparladım dizilerimi seyrettim
dizi maxte bi sizlere baktım yorgunluğum gitti valla
biraz sonra ütü yapacağım yaklaşık olarak 32 tane gömlek ütüleyeceğim .
çok işim var çok sizlerede kolay gelsin kıslarŞenizŞenizŞeniz

kolay gelsin hayatımda sabahın 5 inde ne işin vardı şeker.
daha kargalar bile kahvaltı yapmadan.

bu arada miniğim nerde benim göremiyorum
merak ettim valla msnside açık değil facede açık değil:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar evimi süpürdüm görümce geldi kahve içtik gitti şimcik evi silemde gelem ben :dance: :dance: :dance:

bana merhaba demedin onun üçün dilimi uzattım

pardon ,ben hepinize dedimdi canımsın mrb mrb a.s.öptm seni şikerimŞeniz[/QUOTE]

lahanacım barıştık mı cnm,

barıştık tabiki ben hiç küsebilirmiyim size kıssss:1hug: :1hug:

hoş geldin şeker bi yere gitmicem ama çok işim var çokkkkkkkk :bbo: ama arar arar uğruyom yerimseniben

ee nasılsınız kaydirigubbakcemile2 biz kahvaltı ediyoz kıızımla hihoyyyt

afiyetler olsun meleğimlen sana yarasın inşallah şekercim a.s

günaydin kiz kardaslarim nasisiniz bakalim

nünük naber şekercim sırnaşık şey

kolay gelsin hayatımda sabahın 5 inde ne işin vardı şeker.
daha kargalar bile kahvaltı yapmadan.

ya gece midem çok kötüydü
acayip bir yanma var uyuyamadım
ama uykumuda almışım.kalktım bende
çok ilaç kullandım dişim için
midemi kötü etti herhalde

ya efsunem ben sana ne diyi kız kuru temizleme dükkanında bile bu kadar gömlek birikmezz kaç. aydır ütü yapmadın sen kızz tembel karuuuuusırnaşık şeysırnaşık şey ayttın demi hepppp:roflol::roflol:
günaydin kiz kardaslarim nasisiniz bakalim

nunukk nuku nukunukkkk canımm hpş geldinn topiğimizin neşesiiiii nettin ev işiniii tatlı cadıııı:1hug::1hug:

ebruuuuuu kız 1 güne naptın bu puanını bakimmmmmm anlat çabıkkkk çabıkkk dedimmmmm

kizlar sabah bir kalktik ki ne olsun heryer bambeyez olmus kar yagmis esim arabayi babasina birakmisti dedim baba bizi götürürmüsün diye sagolsun babam birakti bizi yoksa o karda kista otobüs beklemek insana cok koyuyo yaaa

ah canim ah desme yarami cok sinirliyim olaylar var ne oldu bir bilseniz demistim ya esimin ailesi tr ye kesin dönüs yapiyolar ev onlarin üstüneydi ev bulmazsak dedik burda kaliriz ama demisler esimin üzerine olmasi icin kayin babamin cikis vermesi gerekiyodu oda vermis dünde ev sahibi demis ki ev cokkkk büyük oldugu icin onlara veremeyiz demisler kalkdik yani tabi evden atamazlarda yinede iste offfffffffffff yarami destin ya senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

vallahi rosemmcim bilmiyorum.ben birşey yapmadım saolsun arkadaşlarım seviyor kız beniiiiiiiiiiiiii
hihoyyyt hihoyyyt Şeniz Şeniz
bende onları tabi a.s. a.s. a.s.

oh oh hamarat kiskardasim benim kesin sen alirsin yarismayi kolay gelsin sana Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

yok canım ya dolaptan leke olmuş
hepsini askıdan çıkarıp makinaya attım
tekrar yıkadım yoksa ütülülerdi
gerçi çok düşündüm atıyımmı atmayayımmı diye
gönlüm razı olmadı bide bunlar açık renkli gömlekler
bi o kadarada koyu renkliler var atıp yakayacağım .
dün temizlik yapmıştım giyinme odasına el atınca
hadi dedim toptan temizlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…