E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.581
doğdurdur hayatım.ilaçlar insanın midesini felaket yapıyor.-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
hamarat canım bizim topiğimiz baksana ütüler,içli köfteler,temizlikler anam anam birde tembel derler topiğe.
yani yarismaya katilsan bu hamaratlikla dedim canim -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sanki içimde ateş topu var
boncuk boncuk terliyorum.
su bile canımı acıtıyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hayatım mide ilacı aldınmı hiç.yada adaçayı iç istersen iyi geliyor.sanki içimde ateş topu var
kiz ben tembelim valla bisey yapmak gelmiyo icimden ama elimide vurdummu dip bucak temizlerim heeee kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
hamarat canım bizim topiğimiz baksana ütüler,içli köfteler,temizlikler anam anam birde tembel derler topiğe.
ah canim ah desme yarami cok sinirliyim olaylar var ne oldu bir bilseniz demistim ya esimin ailesi tr ye kesin dönüs yapiyolar ev onlarin üstüneydi ev bulmazsak dedik burda kaliriz ama demisler esimin üzerine olmasi icin kayin babamin cikis vermesi gerekiyodu oda vermis dünde ev sahibi demis ki ev cokkkk büyük oldugu icin onlara veremeyiz demisler kalkdik yani tabi evden atamazlarda yinede iste offfffffffffff yarami destin ya senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
kiz neyin var gecmis olsun canim a.s. a.s. a.s.
HADEE BEE
aa olmadı yanii olsun be gulümm başka yerde evmi yok koca Alaman ellerindee kız gel benim kiracı çıkıyo hemde genişş genişş oturr gellll şekerr
kızı servise veririzz korkmaaa:roflol::roflol::roflol:
sanki içimde ateş topu var
kiz ben tembelim valla bisey yapmak gelmiyo icimden ama elimide vurdummu dip bucak temizlerim heeee kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
yok canım ben lahana kadar olamam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya dişçi antibiyotik vermişti 1 gr lık
bide çok ağırıyordu dişim leblebi gibi
ağrı kesici içtim şimdi midem çok kötü
bide 2 gün yemek yiyemedim ağrıyacak diye ilaçlarıda aç karına içtim.
şimdi acısını çekiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Nane: İçerdiği mentol, midenin normalleşmesini sağlar. Vücuda giren grip mikrobuna karşı savaştığı gibi, ileri yaşlarda ülsere yakalanma riskini de azaltır. Nane çayı, baş ağrısı, grip, stres gibi hastalıkların yanı sıra mide yanmasına da birebirdir.
Tarçın: Mide yanmalarını ve kusma hissini alır.
Adaçayı yapraklarından elde edilen toz mide suyunu tanzim eder, iştahsızlığı önler.
Tarhunotu, limon, elma, domates mide ekşimelerine iyi gelir.
ALINTIDIR
kimde bize tembel demiş hııııııııııııııııııhhhhh :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
canımya bence bir dr görünsen iyi olur :1no2:
hadi leen tenbel karu seni:roflol: :roflol::roflol:
tabiki bakın ben hem işe yetişiyom hem size :lepi:
tembelim ama istedigim zamanda her isimi yaparim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
ah canim ya corba icseydin ya ac karnina icilirmi gecen gün bende yaptim basim tutumustu yine gözüme vuruyodu ictim ama kötü bir etki yapmadi 3 saatte gecti cok sükür
tekrardan gecmis olsun kiskardasim Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?