Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hamarat canım bizim topiğimiz baksana ütüler,içli köfteler,temizlikler anam anam birde tembel derler topiğe.

kiz ben tembelim valla bisey yapmak gelmiyo icimden ama elimide vurdummu dip bucak temizlerim heeee kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

kizlar hava bir aciyo bir kapiyo bir günes bir kar bende sabah cok kar yagiyo diye melisanin kar tulumunuda götürdüm ne olur ne olmaz dedim

sanki içimde ateş topu var
boncuk boncuk terliyorum.
su bile canımı acıtıyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hayatım mide ilacı aldınmı hiç.yada adaçayı iç istersen iyi geliyor.

kiz ben tembelim valla bisey yapmak gelmiyo icimden ama elimide vurdummu dip bucak temizlerim heeee kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

kız gözümle görmem lazım inanmam için hayatım.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hamarat canım bizim topiğimiz baksana ütüler,içli köfteler,temizlikler anam anam birde tembel derler topiğe.

şekerim topikte tek tembel benim
arada ben öle grev yaparım
aaa bi bakıyorum temizle ütüle koy
hiç birşey durmuyor otel sanki ev
bende odacı diyorum biras yapmıyım
aradıklarını bulamasınlar gene iş başa düşüyor tabiki -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kizlar ya bisey sormak istiyorum görümcemin esi ameliyat olacak bu pazar hastaneye yatacak ama ameliyat hafta icine geldigi icin pazar gidelim dedim ben sonrada hafta iyi aksam 5ten sonrami gitsek diye düsündüm napalim ya aslinda ikisinidemi gitsek iyi olur sagolsun ben hastanede yattigimda oda basimi beklemisti iyiligi de cok

HADEE BEE
aa olmadı yanii olsun be gulümm başka yerde evmi yok koca Alaman ellerindee kız gel benim kiracı çıkıyo hemde genişş genişş oturr gellll şekerr

kızı servise veririzz korkmaaa:roflol::roflol::roflol:

kiz neyin var gecmis olsun canim a.s. a.s. a.s.

ya dişçi antibiyotik vermişti 1 gr lık
bide çok ağırıyordu dişim leblebi gibi
ağrı kesici içtim şimdi midem çok kötü
bide 2 gün yemek yiyemedim ağrıyacak diye ilaçlarıda aç karına içtim.
şimdi acısını çekiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canim ev oldumuda verseler offfffffffff offfffff canim bizim ev yönünden sansimiz yok esimde tembel diyorum acil de falan biseyler söyle iste yok
aam dün aradi baktigimiz evi demis adama acilen cikmamiz gerek evden diye adamda belediyeyle konusmam gerek demis :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Nane: ıçerdiği mentol, midenin normalleşmesini sağlar. Vücuda giren grip mikrobuna karşı savaştığı gibi, ileri yaşlarda ülsere yakalanma riskini de azaltır. Nane çayı, baş ağrısı, grip, stres gibi hastalıkların yanı sıra mide yanmasına da birebirdir.
Tarçın: Mide yanmalarını ve kusma hissini alır.
Adaçayı yapraklarından elde edilen toz mide suyunu tanzim eder, iştahsızlığı önler.
Tarhunotu, limon, elma, domates mide ekşimelerine iyi gelir.
ALINTIDIR

kimde bize tembel demiş hııııııııııııııııııhhhhh :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

sanki içimde ateş topu var
boncuk boncuk terliyorum.
su bile canımı acıtıyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canımya bence bir dr görünsen iyi olur :1no2:

hadi leen tenbel karu seni:roflol: :roflol::roflol:

yok canım ben lahana kadar olamam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tabiki bakın ben hem işe yetişiyom hem size :lepi:

ah canim ya corba icseydin ya ac karnina icilirmi gecen gün bende yaptim basim tutumustu yine gözüme vuruyodu ictim ama kötü bir etki yapmadi 3 saatte gecti cok sükür
tekrardan gecmis olsun kiskardasim Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

sağol bebişim benim
ben hemen kendime
nane limon yapayım ŞenizŞenizŞenizŞeniz

tembelim ama istedigim zamanda her isimi yaparim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

bir kız kardeşimle tlf la konuşayım dedim sadee 10 dkcıkya 3 sayfa birden atmışsınızzz yaaaa
efsunn şekerr geçmiş olsun tatlım reninne diye bir ilaç var çok iyi geliyor mide yanmalarına canımm
ayrıcada kolay gelsin en nefret ettiğim iş ütüdür
nunukcum hakkınızda hayırlısı canım inş istediğin gibi bir ev bulursun canım

yavrum ağzımı bile oyatamıyordum
bütn çenem kulağıma boğazıma kadar beze olmuş
parmağınla dokunduğunda bile başlıyordu ağrı
ee bide ben maşallah 2 saatte bir 2 şer 2şer içiyordum ağrı kesicileri
o yüzden dokundu sabaha kadar 1 kutu ağrı kesici bitirdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…