- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.721
ay size göstereyim küçük şirin torosların arasındaki ilçemi işte gündoğmuş
merhaba kızlar oooo manzaralar çekilmiş ne güzel benimde şuan tam karşımda çirkin sapsarı bir rus herif duruyor :))) ne manzara değilmi
bu kahve cok iyi geldi haaaaasagol canim Şeniz Şeniz
fazla olmasa da biraz biraz yumuşama var bana karşı ama morali sıfır işlerimiz olmadığı için,o sıkıntı da bana patlıyor anlayacağın...
ayyy birde bu herifin ölçüsünü alacam mankenmiş kızlar bu birde ıyyyy ne çirkunnnnnn
minikcim oh kahve çok iyi geldi vallahi.nasıl kendime geldim.
benim odam çatı katı olduğu için dışarsını falan göremiyorum.
böyle güzel manzaraları görünce içim açılıyor inanınki.
kötüyüüüm midem çok kötü bulanıyorkafamçokkarıştısabah kahvaltısı da yapamadım şimdi kalkıyım birşeyler yemeye çalışayım bari boş mideyle daha kötü oldum...
allah seni iyi etmesin emi
:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
söyle nunuğum nur tanem bitanem kuzum nasın iyimisin dipçik gibisin kız
hay allahhh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alemsin şekerimmmbunlar belinayıma a.s.a.s.a.s.a.s.
ne edem kızlar herif tam karşımda 15 yıldır şu işi yapıyom bir günde yakışıklı biri gelsin yavvvv zaten şansız bedeviyi çölde deve ........ derler aynen o hesap kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:roflol::roflol::roflol:
işte buyrun kızlarrrrrrrrrrr masalarda hazırrr
allah kolaylık versin tatlım zor bir durum :1hug:
seni çok iyi anlıyorum 2. bebeğime hamileyken bizde aynı sıkıntıları çekmiştik
inş herşey yoluna girer en kısa zamanda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kendine dikkat et olurmu canıma.s.a.s.a.s.
hay allahhh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alemsin şekerimmm
doğru düzğün birilerini getirmezseniz ölçü alamam de sende ozaman:roflol::roflol:
ama kriz geçsin ondan sonra şimdi deme sakın bahane arıyorlar bak işçi çıkarmak için şimdilik sabret ekmek parası bacım ne yapacıksın:roflol:
nunukçum yapma kuzum bozma moralini dün mesela benim tansiyon fırladı sinirden ama olan kime oldu bana kimsenin p.... duymadı
kötüyüüüm midem çok kötü bulanıyorkafamçokkarıştısabah kahvaltısı da yapamadım şimdi kalkıyım birşeyler yemeye çalışayım bari boş mideyle daha kötü oldum...
aaaaaaa tam benlık yaaa kıs yazın sendeyım bebegımmmmmm
vallahı esımde kızlarda bayılıyoruz boyle manzaralara gecen dedemın vefatında gıttık koyumuze yıllardır gıtmıyordum nasıl dız boyu kar vardı heryerde yazında bır okadar yesıllık akan dere su temız hava ahhhh ahhhhhhhh
ne ısımız var buralarda yaaaaaaa
hadı gel koyumuze gerı donelımmmmmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
ay onların bayanlarına yaratmak ıcın vakıt ayırmıs allah erkeklerını salmıs vallahı
cok cırkın oluyorlar harbıden erkeklerı yaa
allah gozlerının yardımcısı olsun bebegımm:roflol::roflol::roflol:
afıyet bal seker olsun yafrummmmmmmm
sabret canım benım ınsaallah rabbım bebegınızın yuzun suyu hormetıne ıslerınızıde acacaktır ınanıyorum buna
heeee al bakalım sekerrrrrrr kolay gelsın:roflol::roflol::roflol:
ay hem cırkın hem manken anam valla buralarda harcanıyoz bız
accık daha boy vereymıstı ne vardı yaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
afıyet olsun bebegım.
benımde bır farkım yok canım yaa balkona cıktım kahve sıgara molasına ızledıgım yer evımın onundekı kosu yolunda kılo vermek ıcın yuruyen tıpler sadece
dusun ne kadar ıc acıcı bır manzara artıkın:roflol::roflol::roflol::roflol:
afıyet olsun sekerrr
ıhmal etme canım az azda olsa ye bebegıma.sa.sa.sa.s
bunlar belinayıma a.s.a.s.a.s.a.s.
ne edem kızlar herif tam karşımda 15 yıldır şu işi yapıyom bir günde yakışıklı biri gelsin yavvvv zaten şansız bedeviyi çölde deve ........ derler aynen o hesap kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:roflol::roflol::roflol:
ayy ben geliyorummmmm tatlım senin enerjinin nerden geldiği belli
buyur gel tatlım beklerim şekerim ben daha nerelere götürürüm sizi babannemlerin bağ evi var deresi kayna suyu her bişeyi var güzel bir tatil yaptırırm sen gel yeter ki şekera.saaaaaaa tam benlık yaaa kıs yazın sendeyım bebegımmmmmm
vallahı esımde kızlarda bayılıyoruz boyle manzaralara gecen dedemın vefatında gıttık koyumuze yıllardır gıtmıyordum nasıl dız boyu kar vardı heryerde yazında bır okadar yesıllık akan dere su temız hava ahhhh ahhhhhhhh
ne ısımız var buralarda yaaaaaaa
hadı gel koyumuze gerı donelımmmmmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
ay onların bayanlarına yaratmak ıcın vakıt ayırmıs allah erkeklerını salmıs vallahı
cok cırkın oluyorlar harbıden erkeklerı yaa
allah gozlerının yardımcısı olsun bebegımm:roflol::roflol::roflol:
afıyet bal seker olsun yafrummmmmmmm
sabret canım benım ınsaallah rabbım bebegınızın yuzun suyu hormetıne ıslerınızıde acacaktır ınanıyorum buna
heeee al bakalım sekerrrrrrr kolay gelsın:roflol::roflol::roflol:
ay hem cırkın hem manken anam valla buralarda harcanıyoz bız
accık daha boy vereymıstı ne vardı yaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
afıyet olsun bebegım.
benımde bır farkım yok canım yaa balkona cıktım kahve sıgara molasına ızledıgım yer evımın onundekı kosu yolunda kılo vermek ıcın yuruyen tıpler sadece
dusun ne kadar ıc acıcı bır manzara artıkın:roflol::roflol::roflol::roflol:
afıyet olsun sekerrr
ıhmal etme canım az azda olsa ye bebegıma.sa.sa.sa.s
nunukçum yapma kuzum bozma moralini dün mesela benim tansiyon fırladı sinirden ama olan kime oldu bana kimsenin p.... duymadı
ayyy ne güzel belinay yaaa valla özendim beee ahh ahhh geçtii bizden artıkk geçtiiii:a015:
iyi olmana çoooooooookk sevindim arkadaşımm allahım daha iyi edecek inşallah etrafa söylemeye başladınmı hamileliğini
ben geliyorum gelince oraya götürecen beni oldumu sözmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?