Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ay size göstereyim küçük şirin torosların arasındaki ilçemi işte gündoğmuş

aaaaaaa tam benlık yaaa kıs yazın sendeyım bebegımmmmmm
vallahı esımde kızlarda bayılıyoruz boyle manzaralara gecen dedemın vefatında gıttık koyumuze yıllardır gıtmıyordum nasıl dız boyu kar vardı heryerde yazında bır okadar yesıllık akan dere su temız hava ahhhh ahhhhhhhh
ne ısımız var buralarda yaaaaaaa
hadı gel koyumuze gerı donelımmmmmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt

merhaba kızlar oooo manzaralar çekilmiş ne güzel benimde şuan tam karşımda çirkin sapsarı bir rus herif duruyor :))) ne manzara değilmi

ay onların bayanlarına yaratmak ıcın vakıt ayırmıs allah erkeklerını salmıs vallahı
cok cırkın oluyorlar harbıden erkeklerı yaa
allah gozlerının yardımcısı olsun bebegımm:roflol::roflol::roflol:

bu kahve cok iyi geldi haaaaa sagol canim Şeniz Şeniz

afıyet bal seker olsun yafrummmmmmmm

fazla olmasa da biraz biraz yumuşama var bana karşı ama morali sıfır işlerimiz olmadığı için,o sıkıntı da bana patlıyor anlayacağın...

sabret canım benım ınsaallah rabbım bebegınızın yuzun suyu hormetıne ıslerınızıde acacaktır ınanıyorum buna

ayyy birde bu herifin ölçüsünü alacam mankenmiş kızlar bu birde ıyyyy ne çirkunnnnnn

heeee al bakalım sekerrrrrrr kolay gelsın:roflol::roflol::roflol:
ay hem cırkın hem manken anam valla buralarda harcanıyoz bız
accık daha boy vereymıstı ne vardı yaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

minikcim oh kahve çok iyi geldi vallahi.nasıl kendime geldim.
benim odam çatı katı olduğu için dışarsını falan göremiyorum.
böyle güzel manzaraları görünce içim açılıyor inanınki.

afıyet olsun bebegım.
benımde bır farkım yok canım yaa balkona cıktım kahve sıgara molasına ızledıgım yer evımın onundekı kosu yolunda kılo vermek ıcın yuruyen tıpler sadece
dusun ne kadar ıc acıcı bır manzara artıkın:roflol::roflol::roflol::roflol:

kötüyüüüm midem çok kötü bulanıyorkafamçokkarıştısabah kahvaltısı da yapamadım şimdi kalkıyım birşeyler yemeye çalışayım bari boş mideyle daha kötü oldum...

afıyet olsun sekerrr
ıhmal etme canım az azda olsa ye bebegıma.sa.sa.sa.s

hay allahhh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:alemsin şekerimmm
doğru düzğün birilerini getirmezseniz ölçü alamam de sende ozaman:roflol::roflol:
ama kriz geçsin ondan sonra şimdi deme sakın bahane arıyorlar bak işçi çıkarmak için şimdilik sabret ekmek parası bacım ne yapacıksın:roflol:

nunukçum yapma kuzum bozma moralini dün mesela benim tansiyon fırladı sinirden ama olan kime oldu bana kimsenin p.... duymadı

inşallah canım herşey bir an önce düzelir,şu an çalışmasa bile alacağımız çok canım onu bile vermiyorlar,iş diktiğimiz adamın biri izmire kaçmış birisinine kaç gündür ulaşamıyor,tabii eve geliyor sinir küpü acısı bizden çıkıyor...:1no2:

yok kız daha dün dedim çıkarın diye işten ondanmı nedir bu herifi getirdiler kaçayım diyeklava:

nunukçum yapma kuzum bozma moralini dün mesela benim tansiyon fırladı sinirden ama olan kime oldu bana kimsenin p.... duymadı

bebegım yaa kımse ıcın tansıyon cıkarmaya degmez aaaa
sız canınıza nıye bu kadar kast edıyorsunuz
canını sıkanın canını sık accık onunkı yukselık ınsın kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kötüyüüüm midem çok kötü bulanıyorkafamçokkarıştısabah kahvaltısı da yapamadım şimdi kalkıyım birşeyler yemeye çalışayım bari boş mideyle daha kötü oldum...

ayyy ne güzel belinay yaaa valla özendim beee ahh ahhh geçtii bizden artıkk geçtiiii:a015:

iyi olmana çoooooooookk sevindim arkadaşımm allahım daha iyi edecek inşallah etrafa söylemeye başladınmı hamileliğini

sagol canim iciyorum simdik Şeniz Şeniz Şeniz

teşekkürler canım....Şeniz

işte buyrun kızlarrrrrrrrrrr masalarda hazırrr
ayy ben geliyorummmmm tatlım senin enerjinin nerden geldiği belli sırnaşık şey
buyur gel tatlım beklerim şekerim ben daha nerelere götürürüm sizi babannemlerin bağ evi var deresi kayna suyu her bişeyi var güzel bir tatil yaptırırm sen gel yeter ki şekera.s

yafrular ben kahvemıde ıctım guzel sohbetınızle kendımede geldım sımdı ders bası yapayım dıyorum
sızlere doyum olmaz sekerler
kızlar uyanana kadar 20 30 soru cozsem kar kardır.herkesı cok cok opuyorum canlarım benım
gorusmek uzere ınsaallah
aralarda gelırım sımdılık muckkkkkkkkkkkkk herkeslere

evet canım birkaç gündür söylemeye başladım artık kaçışı yok allah izin verirse doğacak bebek...kız sende yap bi tane daha, senin kaç tane ki çocuğun bir kızın yokmu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…