K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #14.981
iyi sayılırım canım kaç gündür gribim üstümden atamadım bir türlü:1no2:
ama onun dışında iyiyim canım
sen nasılsın
rosemm burdaydı canım.lahanacımda sen geç gelince kimseye yetişemedin tabi şekercim.rosemmmmmmmmmmm lahanammmmmmmmmm nerede scim ?
tünaydın hanımlar
bende günaydına yetişemeyenlerdenimkaydirigubbakcemile3.biraz geç kalktımda.kahvaltı yaptım yanınıza geldim
umarım keyifler yerindedir
hepinize güzel bir gün diliyorum
öpüldünüz canlarıma.s.a.s.a.s.
maşallah güzel bir haber allah sağlıkla hayırla elline almayı nasip etsin inş:teytey::teytey::teytey:bu sabah çooookkk güzel bir haber aldım çok samimi bir arkadaşım hamişmiş:CüvCüv:
tünaydın tatlım, nasıl oldun biraz iyimisina.s.a.s.Şeniztünaydın hanımlar
bende günaydına yetişemeyenlerdenimkaydirigubbakcemile3.biraz geç kalktımda.kahvaltı yaptım yanınıza geldim
umarım keyifler yerindedir
hepinize güzel bir gün diliyorum
öpüldünüz canlarıma.s.a.s.a.s.
iyiyim tatlım sen nasılsınŞenizŞenizmihribanım kamilecem nasılsınız yavrular fıstuklarummmmmm
:teytey::teytey::teytey:bu sabah çooookkk güzel bir haber aldım çok samimi bir arkadaşım hamişmiş:CüvCüv:
geçmiş olsun canım tam mevsimi dikkatet a.s. ben iyiyim benim kız gece uyutmadı kahveyle ayakta duruyom
rosemm burdaydı canım.lahanacımda sen geç gelince kimseye yetişemedin tabi şekercim.
tünaydın canım.hoş geldin yavrus.
maşallah güzel bir haber allah sağlıkla hayırla elline almayı nasip etsin inş
tünaydın tatlım, nasıl oldun biraz iyimisina.s.a.s.Şeniz
gözünaydın tatlımm güle güle kullana.s.a.s.a.s.çok sevindim canım arkadaşın adına
bu arada banada eşim dün bir sürpriz yaptı bulaşık makinesi aldı bana hanımlar
adamlar makineyi az önce getirdiler ama gider yerini falan ayarlamamız gerekiyormuş.onu yaptırın gelip kuralım dediler
çoktandır istiyodum eşim şimdi alamam diyodu ama dün gidip aldı ısrarlarıma dayanamadı galibakaydirigubbakcemile3
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ay akşam benim kız saat 4 te bir çığlık attı nara desem daha doğru heyyyttttttttt diye sonra uyut uyutabilirsen aglamıyorda biryeri ağrıyor diyeyim öyle naz yaptı sabaha kadar babasıyla beni dikti ayağa kuzum
sağol canımmihribanım hayırlı olsun canım gülegüle kullan :)))
gözünaydın tatlımm güle güle kullana.s.a.s.a.s.
mihribancım birşey diyeceğimm şöyle bir baktımda makinen baya bir eğri gibi şekerrrkaydirigubbakcemile3(bizim burada yeni birşey alındımı böyle derler yani bizi sevindirecek bir şeyler ikram et demek isterler onun için söyledimm canım)
sana zor olmuştur canım ya nede olsa bide işe geliyosun
uykusuzluk çok zor bilirim
bazen bebeklerin böyle cazgırlıkları oluyo canım.ne yapalım idare edicez onları:teselli:
gözünüz aydın hayatım.allah inşallah hayırlısıyla doğumunu nasip eder.:teytey::teytey::teytey:bu sabah çooookkk güzel bir haber aldım çok samimi bir arkadaşım hamişmiş:CüvCüv:
güle güle kullan hayatım.elinde paralansın inşallah. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3çok sevindim canım arkadaşın adına
bu arada banada eşim dün bir sürpriz yaptı bulaşık makinesi aldı bana hanımlar
adamlar makineyi az önce getirdiler ama gider yerini falan ayarlamamız gerekiyormuş.onu yaptırın gelip kuralım dediler
çoktandır istiyodum eşim şimdi alamam diyodu ama dün gidip aldı ısrarlarıma dayanamadı galibakaydirigubbakcemile3
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ay akşam benim kız saat 4 te bir çığlık attı nara desem daha doğru heyyyttttttttt diye sonra uyut uyutabilirsen aglamıyorda biryeri ağrıyor diyeyim öyle naz yaptı sabaha kadar babasıyla beni dikti ayağa kuzum
gündüz benim yanımda olmayın hem yanıma geline gidip uyuyun olurmu öyle şey demiştir,gündüz olmazsa gee ilğilenmek zorundasının mesajı veriyor olmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana canım geçmiş olsun tatlım neden olduğunu tam bilemeyeceğimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ay akşam benim kız saat 4 te bir çığlık attı nara desem daha doğru heyyyttttttttt diye sonra uyut uyutabilirsen aglamıyorda biryeri ağrıyor diyeyim öyle naz yaptı sabaha kadar babasıyla beni dikti ayağa kuzum
evet tatlım ama onlar için herşeye katlanır insan çok tatlılar ALLAH herkezin yavrusunu korusun:Saruboceq: evet işe gelmek helede tam sezon yogunluğu var zor oluyor-tatlicadiarzu-
selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum kızım yok bir tane oğlum var 21 aylık sizin bu topikdeki sohbetleriz birbirlerinizle kaynaşmanız çok hoşuma gitti o yüzden bende aranıza sızmak istiyom oğluşumla tabi:Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum kızım yok bir tane oğlum var 21 aylık sizin bu topikdeki sohbetleriz birbirlerinizle kaynaşmanız çok hoşuma gitti o yüzden bende aranıza sızmak istiyom oğluşumla tabi:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?