Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kaydirigubbakcemile3kızlar hadi kahveler benden olsun bugün haydin içmrye buyrun bekliyom haaadelikafadulden

hosgeldın canım yaa kusura bakma gec oldu ama

senı muzıbım senııııııı
ne muzurluklar yapıyon soyle bakem sen :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ayy bilmiyorum minkcimm
çocuk gibi hissediyorum bugün kendimi içim içime sığmıyor bende bilmiyorum kaydirigubbakcemile3dışarıda havada inadına kasvetli aslında ama benim içim kıpır kıpırkaydirigubbakcemile3

hanımlar bende geldim
işlerimi bitireyim dedim ama sadece oturma odamı süpürdüm kaydirigubbakcemile3
sizlere dayanamadım geldim canlarım
eee neler yapıyosunuz bakalım

kaydirigubbakcemile3kızlar hadi kahveler benden olsun bugün haydin içmrye buyrun bekliyom haaadelikafadulden

ay ayy ayyyy kahve saatlerimizde öğrenmiş bak bak bakkk dersini çalışmışta gelmiş kızlar arkadaşımmmm hemende davet etttiii başka sözümüz yok biyere
tabii geliriz hayatımm aa nedemekkkkk ama biliyomusunuz ben sabah 1 bardak süt içtim oda benim aistanın zoruyla sbah sabah
ben ona zorla yemek yediriyorum diye bi baktım bana sabah sabah bir koca kova nerdeysee
süt hazırlamış bana nesquık li hemde:roflol::roflol::roflol:
öğlende yiyemedim bişey tabiii açımm açççççççç izabellaa yiyecek ne var kahvenin yanın daa şeker...cokacimcoook

ay canım arkadaşım sen ne istersen güzelim ben hemen yaparım sen iste yeterki

ya rosemmmmmmmmm
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kamilemmmmmmmmmm
sana bir tane ne demkkkk bir koli yok bir dükkan yok olmazz bir marketto da yetmezz bir bayiiii
olmaz olmazz bir kamyonn yooooookk yetmezz bir tır dolusuuu biskremm feda olsun cicimm söle nereye yığsınlar hayatım biskremleri:teytey::teytey::teytey:

mihriban tembel karuuuuu seniiiiiii kız okaa satte bir odamı beee:dance::dance:

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

hoşgeldin minikcim maşallah işleri halletmişsin şekerimm

vallahı bende anlamadım guya uyuyacaktım bır dus bır kahve ayıktım bebegım
ıyıde oldu ıslerımı hallettım canım

gel bebegım valla gel.yok canım bıtıyor bugun yarına ınsaallah.ee canım kolaymı burdakı evı kapattı esyaları gıttı yenı mobılyalar geldı duzen kuruluyor derken her gun cıkıyor bıseyler.bugun sadece supurup sılecegız salon takımlarını yıkayıp dızecegız vıtrınıne baska bıseyı kalmadı canım yaa.benım evde bıraz bıseylerı var onlarıda goturup hallettıkmı tamam.gel ıkı el atta halledelım yafrumm sen elını degmedıgınden bıtıremıyoz zaara.sa.s
kıs nıye oyle dıyon bebegım belkım kızlarımıza kısmet cıkar.kerterız yafrum anasını tanıyoz bebeklıgını bılıyoz derız:roflol::roflol::roflol:

ohhhhh ellerıne saglık oglan anasııııııııı
bızım ıkram etmemız lazım ama benım tembeller uyuyorrr:roflol::roflol::roflol:
bugunluk senden olsun bakalım

aman aman hep boyle ol bebegım kası bıyerlerını sekerrrr

selem ben geldim özledinizmi beni bakalim kizima corba icirip gelecem

hosgeldın yafrum ozlenmenmı anam sen yaaa bebekkkkkkkkk

hanımlar bende geldim
işlerimi bitireyim dedim ama sadece oturma odamı süpürdüm kaydirigubbakcemile3
sizlere dayanamadım geldim canlarım
eee neler yapıyosunuz bakalım

olsun seker yarında dıgerlerını halledersın bosver gel soyle otur dınlen accıkkkk

ayyyyyyyy nunuk gelmiş hoş gelmiş

hosbuldum canim nasilsiniz bakalim beni kimse özlememis anlasilan senden baska
canim geldim size selam verdim kizin karnini doyurdum az uzanmak istiyorum gelirim yine sonra görüsmek üzere Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…