- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.021
ayy bilmiyorum minkcimmhosgeldın canım yaa kusura bakma gec oldu ama
senı muzıbım senııııııı
ne muzurluklar yapıyon soyle bakem sen :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kaydirigubbakcemile3kızlar hadi kahveler benden olsun bugün haydin içmrye buyrun bekliyom haaadelikafadulden
kaydirigubbakcemile3kızlar hadi kahveler benden olsun bugün haydin içmrye buyrun bekliyom haaadelikafadulden
ay canım arkadaşım sen ne istersen güzelim ben hemen yaparım sen iste yeterkiay ayy ayyyy kahve saatlerimizde öğrenmiş bak bak bakkk dersini çalışmışta gelmiş kızlar arkadaşımmmm hemende davet etttiii başka sözümüz yok biyere
tabii geliriz hayatımm aa nedemekkkkk ama biliyomusunuz ben sabah 1 bardak süt içtim oda benim aistanın zoruyla sbah sabah
ben ona zorla yemek yediriyorum diye bi baktım bana sabah sabah bir koca kova nerdeysee
süt hazırlamış bana nesquık li hemde:roflol::roflol::roflol:
öğlende yiyemedim bişey tabiii açımm açççççççç izabellaa yiyecek ne var kahvenin yanın daa şeker...cokacimcoook
ya rosemmmmmmmmm
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet canım yeniyim bugün katıldım sizeizabella yenimisin canım
ben ilk defa görüyorumdafisfisfis
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizkamilemmmmmmmmmm
sana bir tane ne demkkkk bir koli yok bir dükkan yok olmazz bir marketto da yetmezz bir bayiiii
olmaz olmazz bir kamyonn yooooookk yetmezz bir tır dolusuuu biskremm feda olsun cicimm söle nereye yığsınlar hayatım biskremleri:teytey::teytey::teytey:
mihriban tembel karuuuuu seniiiiiii kız okaa satte bir odamı beee:dance::dance:
ay canım sen ne tatlısın heralde oğluşuma kız burdan daha iyi yerde nerden bulurum değilmi :roflol::roflol:akıllı gacı seni tabi kızları buldun annişleriyle kahveye çagırırsın yok o kadar kolay değil
evet canım ama ben bayağı ara verdim çalışmayadelikafaduldendelikafaduldenkız ızabelle sendemi modelistsin vayyyyy meslektaşım
evet canım ama ben bayağı ara verdim çalışmayadelikafaduldendelikafadulden
canım kk de dolaşıyodum.temizlik yapmadımki
hoşgeldin aramıza canım:1hug:evet canım yeniyim bugün katıldım size
kız ızabelle sendemi modelistsin vayyyyy meslektaşım
hanımlar cahilliğime verinde mesleğiniz tam olara ne
hoşgeldin minikcim maşallah işleri halletmişsin şekerimm
ayy yakışıklımın resminide koymuşşş
miniğim bu arkadaşım izabelle prensi varr ama bize katıldııı böcük böcükk çiçekler içindekiii..a.s.
hem miniğim ne bitmez evmiş bu yaavvvvofffffff gelelim bi el atalım be kuşummm
kız ksooo nazlı kızın evde kalacak bu gidişlee haa:roflol::roflol::1hug:
ebrummmmmm canısı????
ayy bilmiyorum minkcimm
çocuk gibi hissediyorum bugün kendimi içim içime sığmıyor bende bilmiyorum kaydirigubbakcemile3dışarıda havada inadına kasvetli aslında ama benim içim kıpır kıpırkaydirigubbakcemile3
selem ben geldim özledinizmi beni bakalim kizima corba icirip gelecem
hanımlar bende geldim
işlerimi bitireyim dedim ama sadece oturma odamı süpürdüm kaydirigubbakcemile3
sizlere dayanamadım geldim canlarım
eee neler yapıyosunuz bakalım
ayyyyyyyy nunuk gelmiş hoş gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?