K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.001
canlar ben kaçar çoookkkkkkkk işim var üfffffffffffffffff
aaaaaaaaaaaa hayatımmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr izebelllaaaaaaaamm gelmiiiiişşŞenizŞeniz
ay ben gelmeden başlamışsınız bile hoşgeldinlere teşekkürlerrrhihoyyythihoyyyt
izabelle benim buradaki ilk arkadaşımm çok tatlıdır ve prens annesii ama bize takılacak belki potansiyel melek annesidirr hemde kızlarınıza kaynana adayı haaaa:roflol::roflol:
bu arada bende geldimmmmmmmmsırnaşık şeysırnaşık şey
merhaba tatlımŞenizbundan önceki sayfada uzun uzun anlattım neden geciktiğimi okumadınmı aşkolsunyerimsenibenkamilemmm merhaba şekerimmm geç kaldın nerdeydin bakim bu ssate kadar
hayatım ksoo
hem beni soruyon hem kaçıyosun bak meleğine prens aramaya çıktım kızının nazlarını fazla anlatma kaynana buradaaa:roflol::roflol:
kız dur anlatsın.bizim kızımızı kabul eden böyle etsin şekercim.
evet demi ya gülü ya dikeniyle sevecekler yada hiç yanaşmayacaklarrrr:1closedeyes:kız dur anlatsın.bizim kızımızı kabul eden böyle etsin şekercim.
merhaba tatlımŞenizbundan önceki sayfada uzun uzun anlattım neden geciktiğimi okumadınmı aşkolsunyerimseniben
biskreme dayananŞenizcokacimcoook bak onun için anlatayım kısacaaaa nolmuş nolmuşşş
ama ben işteyim yaa arada kaçırabilirimm naoldu noldu bi biskrem versem anlatırmısınn
hadi hadii bikerrecikk lütfennnnnŞeniz
kızlar hepinize çok teşekkür hoşbuldum oğluşumu uyutmaya gittiydim geldim nasılsınız bakem
biskreme dayananŞenizcokacimcoook bak onun için anlatayım kısaca
eşimin gece çıkması gerekti sonrada 3,4 gibi geldi haliyle meraktan bende uyuyamadım ee tabi sabahta kalkamadım sersem sersem kızları yolladım tekrar yattım onun için geciktim şekercim olağan bir durum aslında demi nasıl meraklandırdım amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy bugün biraz muzipliğim üstümde de şeker kusura bakmaakaydirigubbakcemile3a.s.hani biskremimmcokacimcoook
kızlar hepinize çok teşekkür hoşbuldum oğluşumu uyutmaya gittiydim geldim nasılsınız bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?