Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aaaaaaaaaaaa hayatımmmmmmmmmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr izebelllaaaaaaaamm gelmiiiiişşŞenizŞeniz

ay ben gelmeden başlamışsınız bile hoşgeldinlere teşekkürlerrrhihoyyythihoyyyt

izabelle benim buradaki ilk arkadaşımm çok tatlıdır ve prens annesii ama bize takılacak belki potansiyel melek annesidirr hemde kızlarınıza kaynana adayı haaaa:roflol::roflol:

bu arada bende geldimmmmmmmmsırnaşık şeysırnaşık şey

hoş geldin hayatım.
evet arkadaşımız geldi canımcım.hep birlikte sohbet edicez. ama baksana kso çıktı hayatım.işi varmış.
kız bedduamı ettin ne kıza kafasını işten kaldıramıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kamilemmm merhaba şekerimmm geç kaldın nerdeydin bakim bu ssate kadar

hayatım ksoo
hem beni soruyon hem kaçıyosun bak meleğine prens aramaya çıktım kızının nazlarını fazla anlatma kaynana buradaaa:roflol::roflol:

merhaba tatlımŞenizbundan önceki sayfada uzun uzun anlattım neden geciktiğimi okumadınmı aşkolsunyerimseniben

selam sekerlerrrrr nabersınız?
kızlarla banyolarımızı yaptık onlar yattılar bende kendıme geldım 2 gunluk yemegımı yaptım camasırları yıkattım serdım salonda kucuk bır yer degısıklıgı yaptım sonra hosuma gıtmedı eskı yerıne getırdım.sımdıde kahvemı aldım geldım sızlere
kızlar uyanıncada arkadasa gıdecegım bızı beklıyor bugun bıtecek sanırım az bır ısımız kaldı

kızlar hepinize çok teşekkür hoşbuldum oğluşumu uyutmaya gittiydim geldim nasılsınız bakem

aaa nolmuş nolmuşşş

ama ben işteyim yaa arada kaçırabilirimm naoldu noldu bi biskrem versem anlatırmısınn

hadi hadii bikerrecikk lütfennnnnŞeniz
biskreme dayananŞenizcokacimcoook bak onun için anlatayım kısaca
eşimin gece çıkması gerekti sonrada 3,4 gibi geldi haliyle meraktan bende uyuyamadım ee tabi sabahta kalkamadım sersem sersem kızları yolladım tekrar yattım onun için geciktim şekercim olağan bir durum aslında demi nasıl meraklandırdım amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy bugün biraz muzipliğim üstümde de şeker kusura bakmaakaydirigubbakcemile3a.s.hani biskremimmcokacimcoook

kızlar hepinize çok teşekkür hoşbuldum oğluşumu uyutmaya gittiydim geldim nasılsınız bakem

hosgeldın canım yaa kusura bakma gec oldu ama

senı muzıbım senııııııı
ne muzurluklar yapıyon soyle bakem sen :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ayy yakışıklımın resminide koymuşşş

miniğim bu arkadaşım izabelle prensi varr ama bize katıldııı böcük böcükk çiçekler içindekiii..a.s.

hem miniğim ne bitmez evmiş bu yaavvvvofffffff gelelim bi el atalım be kuşummm

kız ksooo nazlı kızın evde kalacak bu gidişlee haa:roflol::roflol::1hug:

ebrummmmmm canısı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…