- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.041
kıss oğluşum biraz daha büyüsün başlican inş Çok üzgünüm çoooktembel karu seniyok sana kız falan:mymeka::roflol:
vallahı bende anlamadım guya uyuyacaktım bır dus bır kahve ayıktım bebegım
ıyıde oldu ıslerımı hallettım canım
gel bebegım valla gel.yok canım bıtıyor bugun yarına ınsaallah.ee canım kolaymı burdakı evı kapattı esyaları gıttı yenı mobılyalar geldı duzen kuruluyor derken her gun cıkıyor bıseyler.bugun sadece supurup sılecegız salon takımlarını yıkayıp dızecegız vıtrınıne baska bıseyı kalmadı canım yaa.benım evde bıraz bıseylerı var onlarıda goturup hallettıkmı tamam.gel ıkı el atta halledelım yafrumm sen elını degmedıgınden bıtıremıyoz zaara.sa.s
kıs nıye oyle dıyon bebegım belkım kızlarımıza kısmet cıkar.kerterız yafrum anasını tanıyoz bebeklıgını bılıyoz derız:roflol::roflol::roflol:
ohhhhh ellerıne saglık oglan anasııııııııı
bızım ıkram etmemız lazım ama benım tembeller uyuyorrr:roflol::roflol::roflol:
bugunluk senden olsun bakalım
aman aman hep boyle ol bebegım kası bıyerlerını sekerrrr
hosgeldın yafrum ozlenmenmı anam sen yaaa bebekkkkkkkkk
olsun seker yarında dıgerlerını halledersın bosver gel soyle otur dınlen accıkkkk
hosbuldum canim nasilsiniz bakalim beni kimse özlememis anlasilan senden baska
canim geldim size selam verdim kizin karnini doyurdum az uzanmak istiyorum gelirim yine sonra görüsmek üzere Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
hosbuldum minigim yafrim benim naptin java yükledinmi oldumu
az önce pc actim hemen java cikti yeni sürümümü yoksa anlamadim
dedim minik istiyodu benim pcye ne oluyosa -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- neyse yükledim halloldu
ben biraz uzanmak istiyorum yoruldum gelirim birazdan görüsürüz canim kiskardaslarim Şeniz Şeniz Şeniz
bacım sen ne istersen ben daha yeniyim o yüzden kahveyle giriş yapayım dedim hem baksana sen benim paşama daha yakışıklısınımı bulucan baken heenaniknaniknaniknanikkız tek kahve olmazzzzzzzzzzz yok vermem ben bu gacıya kızımı
hanımlar bugün burdada hava kapalı kasvetli
hiç iş yapasım gelmiyo:çok üzgünüm:
a.s.sağolasın canım hoş buldukyeni gelen arkadas izebella hosgeldin aramiza
kız tek kahve olmazzzzzzzzzzz yok vermem ben bu gacıya kızımı
nunukummm ben seni merak ettim amaa nerde bu dedimm hep ağladım hep bekledimmm:çok üzgünüm:yeni gelen arkadas izebella hosgeldin aramiza
hanımlar bugün burdada hava kapalı kasvetli
hiç iş yapasım gelmiyo:çok üzgünüm:
bosver seker yaa bugunde yapmayı ver nasılsa hıc bıtmıyo hergun yapıyoruz
yapma be şeker yapmaaa amannnn yemekte yapmaa dersin belim çok ağrıddıııı yapamadımm ahanda yumurtalarr kırın da bende yiyimmm :roflol::roflol::roflol:
canın sağolsun şekerüm ben bulurum oğluşuma kız hem erkek sedece benim paşam var galiba burda ona göre haaagamyoncuiremsubak ızabelle rosemmm techisi koymuş burda senin paşana yakın yaş olarak az kız var biride benimki hatta senin paşana çıtır kalır :))) kızım amaaaaaaa zooooooooooorrr veririm kızımı
canın sağolsun şekerüm ben bulurum oğluşuma kız hem erkek sedece benim paşam var galiba burda ona göre haaagamyoncuiremsu
BELİNAYIM nasılsınn
kapalı tirbündeki napıyoo
midem bulantıları devamdır tabii daha sen bu arada doktora gittinmii
yaa bide neyi merak ediyorum biliyormusun meleğimiz kardeşini duydumuu venaptııı?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
i
canın sağolsun şekerüm ben bulurum oğluşuma kız hem erkek sedece benim paşam var galiba burda ona göre haaagamyoncuiremsu
belinayım komşum nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?