Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hosbuldum minigim yafrim benim naptin java yükledinmi oldumu
az önce pc actim hemen java cikti yeni sürümümü yoksa anlamadim
dedim minik istiyodu benim pcye ne oluyosa -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- neyse yükledim halloldu
ben biraz uzanmak istiyorum yoruldum gelirim birazdan görüsürüz canim kiskardaslarim Şeniz Şeniz Şeniz

hosbuldum canim nasilsiniz bakalim beni kimse özlememis anlasilan senden baska
canim geldim size selam verdim kizin karnini doyurdum az uzanmak istiyorum gelirim yine sonra görüsmek üzere Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ay sorma canım yaa gece 2 ye kadar ugrastım yukledım ama ısmımdekı ş harfınden dolayı sohbete gıremıyorum sanırım ısım degıstırmekte ıstemıyorum nolacak bılmıyorum
sınır geldı 2 de bıttı onunla ugrasırkende bır fılme takıldım 3 de yattım.
pc elımde kalmadan gıdıp yatam barı dedım en sonunda yuklu ama hayrı dokunmuyorr:roflol::roflol::roflol:
sana ıyı uzanmalar bebegım kıb opuyorum yafrummmmm

kız tek kahve olmazzzzzzzzzzz yok vermem ben bu gacıya kızımı
bacım sen ne istersen ben daha yeniyim o yüzden kahveyle giriş yapayım dedim hem baksana sen benim paşama daha yakışıklısınımı bulucan baken heenaniknaniknaniknanik

kız tek kahve olmazzzzzzzzzzz yok vermem ben bu gacıya kızımı

kız ben o kadar açtık karnım doydu sen doymadın bee daha ne yiycenn yeterr patlıycan kız yapmış bi sürü tatlı börekk çörek
yeni gelen arkadas izebella hosgeldin aramiza
nunukummm ben seni merak ettim amaa nerde bu dedimm hep ağladım hep bekledimmm:çok üzgünüm:
hanımlar bugün burdada hava kapalı kasvetli
hiç iş yapasım gelmiyo:çok üzgünüm:

yapma be şeker yapmaaa amannnn yemekte yapmaa dersin belim çok ağrıddıııı yapamadımm ahanda yumurtalarr kırın da bende yiyimmm :roflol::roflol::roflol:

bak ızabelle rosemmm techisi koymuş burda senin paşana yakın yaş olarak az kız var biride benimki hatta senin paşana çıtır kalır :))) kızım amaaaaaaa zooooooooooorrr veririm kızımı

bak ızabelle rosemmm techisi koymuş burda senin paşana yakın yaş olarak az kız var biride benimki hatta senin paşana çıtır kalır :))) kızım amaaaaaaa zooooooooooorrr veririm kızımı
canın sağolsun şekerüm ben bulurum oğluşuma kız hem erkek sedece benim paşam var galiba burda ona göre haaagamyoncuiremsu

sabah ben çıktıktan sonra yazmışsın herhalde canım şimdi gördüm...mide bulantım bazı gün oluyor bazı gün olmuyor bende anlamadım bugün yoktu mesela...doktorada yarın yada cuma günü gidicem eşimi bekliyorum bakalım hangi gün işi olmazsa o gün gideriz artık...kızım tabiki duydu hatta dün öğretmenine bile söylemiş öğretmeni de hamile, çok sevinmiş hatta ne kadarlık acaba aynımıyız diye sormuşkaydirigubbakcemile5kızıma kitap vermiş kardeşi olan çocuklarla ilgili dün bütün gün sınıfta bu konu hakkında konuşmuş öğretmen...anlayacağın duymayan kalmadı...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…