Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar ben kaçıyom oğluşum uyandı yoğurt yemeye gidiyoz hepinizle tanıştığıma çok sevindim hepinizi ve kızlarınızı çok öpüyorum :1hug:görüşmek üzere hoşçakalın:teytey:

canim benim beni düsün sakin aklindan cikarmayin emi senağlama senağlama senağlama

kızlar benim midem bulanıyor 2 gündür hamiş olmayayımmmmm

olurmu olur allah verirse hersey olur

scimmmmm nunukçum kamilecem mihribanım neredeeeeeeeeee

kimseyi düsünecek halim yok kaynanamlara gittim moralimi bozdular geldim ellerim titriyo canim okadar klkkln ki ev meselesini actilar agzima geleni sayacaktim sus dedim kendi kendime senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ben varım nunuğum ne oldu kız
sen herşeyi çok takıyosun sanki canım ya
biraz sakin ol
bu arada yemeğimi yaptım bulaşığımı hallettim geldim ama sizler gittiniz bu defadasırnaşık şey

ben varım nunuğum ne oldu kız
sen herşeyi çok takıyosun sanki canım ya
biraz sakin ol
bu arada yemeğimi yaptım bulaşığımı hallettim geldim ama sizler gittiniz bu defadasırnaşık şey

canim takmak degil evden cikis verdi k babam esimde gidip almadi üstüne simdi evden cikin diyolar zaten bize veremiyolarmista yinede buraya tasinmasaydim bunlar olmazdi hep onlarin yüzünden bunlara takiyorum

nerdesiniz bacilar nere kayboldunuz anlasildi yemek molasi bende cikacam dizi bakacam görüsmek üzere iyi aksamlarrrrrrr

iyi aksamlar kiskardaslrimmmmmmmmmmmm canlarim sagolun minigim ev bizimmmmmm adam evi bize verdi cok mutluyummmmmmmmmmm sositososito sositososito sositososito

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Valla küsüyom size şurda kaç gündür yokum hasta yatıyom kızımda bende anca gözümü açabildim bide baktım kimsecikler beni merak edipte sormamış ah dedim hemen şuraya bakayım şimdi beni merak etmiştir arkadaşlarım dedim ki nerde aşkolasınız

iyi aksamlar canim gecmis olsun sanave bebisine öptüm sizi byeeeeeeeeee

anaaaa kimsecikler gelmemis hadin iyi geceler cikiyorum yarin görüsürüz insallah allah rahatlik versin hepicimize özelliklede prenseslerime öptüm sizleri byeeeeeee

cnm benim teşekürederim balım çok haklısın öptümŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…