- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.081
afiyet olsun minikcim...
hayatım lahanam hasta dr agittiii
yiğidim kim kızlarrrr???????
kız ben o kadar açtık karnım doydu sen doymadın bee daha ne yiycenn yeterr patlıycan kız yapmış bi sürü tatlı börekk çörek
nunukummm ben seni merak ettim amaa nerde bu dedimm hep ağladım hep bekledimmm:çok üzgünüm:
yapma be şeker yapmaaa amannnn yemekte yapmaa dersin belim çok ağrıddıııı yapamadımm ahanda yumurtalarr kırın da bende yiyimmm :roflol::roflol::roflol:
kızlar benim midem bulanıyor 2 gündür hamiş olmayayımmmmm
scimmmmm nunukçum kamilecem mihribanım neredeeeeeeeeee
ben varım nunuğum ne oldu kız
sen herşeyi çok takıyosun sanki canım ya
biraz sakin ol
bu arada yemeğimi yaptım bulaşığımı hallettim geldim ama sizler gittiniz bu defadasırnaşık şey
Valla küsüyom size şurda kaç gündür yokum hasta yatıyom kızımda bende anca gözümü açabildim bide baktım kimsecikler beni merak edipte sormamışah dedim hemen şuraya bakayım şimdi beni merak etmiştir arkadaşlarım dedim ki nerde aşkolasınız
(herkese) günaaydıınn melek anneleriii,
şimdi anladığım kadarınla,lahanacım hastamış çok geçmşler olsun cnm,rabbim dermansız dert vermesin,
frezyacımın canısı sıkkın cnm benim hayatta hiç bişe için kendini üzmeye değmez ,tecrübeyle sabitti,allahım sana kolaylık versin bidanem,
minişiminde ağrıları varmış kendini bol bol dinlendir cnm,1907 cim sana hala rep veremiyom deli oldum sende kendine dikkat edesin tatlum bahar yorgunluğu var hepimizde galba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?