Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sevindim canim gecmis olsun Şeniz Şeniz Şeniz kurtuldun yani

hayırlı olsun hayatım.istediğin gibimi bari tutduğunuz ev hayatım.

canim bakmistik istiyorduk o evi istemedigimiz gibi olsada mecburen tutmak zorundayiz
yoksa bu ev sahibi evden atacak bizi k.babamin üstüneydi ev o cikis verdi bizim üzerimize olacakti
ama biz üc kisi oldugumuz icin evde büyük oldugu icin veremeyiz demisler yani hayirlisi olsun artik

hayırlısı olsun hayatım ya.allah gönlüne göre versin.
en azından bu sorunun bitti güzelim.kafana çok takıyordun.artık rahatlamışsındır biraz hayatım.

kizlarrrrrrrrrr kamilece efsune rosemm minik kuslarim S1907 adini sayamadiklarim nerdesiniz yafffffffffff

hayırlısı olsun hayatım ya.allah gönlüne göre versin.
en azından bu sorunun bitti güzelim.kafana çok takıyordun.artık rahatlamışsındır biraz hayatım.

evet o yönden rahatladim ama simdide tasinma cikti offffff herseyi boz tekrardan kur en gicigida mutfak sök tak günlerce ugras offffff offff neyse o da gecer insallah güzel günler var insallah önümüzde :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nunukk canım ohh hadi gözün aydınn dün zaten olmamamndan belliydii bişeyler vardıı hadi ne zaman taşıyoruz senii.....yakınmı bari

nunukk canım ohh hadi gözün aydınn dün zaten olmamamndan belliydii bişeyler vardıı hadi ne zaman taşıyoruz senii.....yakınmı bari

canim yok ondan degil dün almanca kursum vardi oraya gittim sonra arkadaslarda kahvalti yaptik kizin okuluna yakin gitme dedi kaldim bende sonra eve gel kizin karnini doyur ortaligi topla yoruldum uzandim aksam esim aradi ev icin demis adam ok size veriyoruz zor durumda oldugumuz icin bize verdiler ama kirasi cokkkkk ya ama kaloriferli ev olsun biktim sobadan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım en zorunu başardın.bundan sonrası artık yavaş yavaş.sen halledersin herşeyi merak etme.kız bizde yardım ederiz sana sen canını sıkma :1hug: :1hug: :1hug:

oh daha ne istiyorsun.rahat rahat ısınıcaksın artık.soba derdin olmadan.sabah sıcacık eve kalkıcaksın oh ohhhhhhhhhhh.

evet canim en zoru gercekten buydu ciddi ciddi sorundu bu cünki burasi cok kücük ve ev pek vermiyolar helede bazi insanlar türkleri sevmiyo o yöndende korkuyodum
canim evet zaten bende kaloriferli ev istiyodum canim benim ilk evim cati katiydi sicakti güzeldi cokkkkk memnundum evimden neymis efendim köymüssssss kokuyomus sanki burasi kokmuyo benim eski evimden ne farki varki buranin aman neyse unutulmaz ama insallah evimiz iyi olurda birdaha cikmak zorunda kalmam :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar günaydın......
nunuk annecim yeni evin hayırlı olsun....güle güle otur.taşınmanın zorluğunu bilirim.bu yaz bende allah kısmet ederse kendi evime taşınacağım.valla düşüncesi bile bazen yoruyo.....neyse yardıma geliriz burdaki gızgardaşlarımla...

beklerim canim ne iyi olur hep beraber ne güzel olur yaaaaa
ama minik bana gelmezsen kirilirim herkese gidiyon yadima
bende istiyorum banada gel nolursun 6 ayda gelin herkez
yardima gelsin hediyesiz kabul etmem ama :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

oldu canım çok biliyorsun sen.Hem yardıma geleceğiz hem hediye getireceğizz olmaz öle şeyyyy...ev alana hediye gider bak kısmetsizim almışşohhh güle güle otur kısmetsiz kedimmm insanın kendi evi gibisi olmaz.... hediyelerimiz sanadır canımmmm......miniğim kamilem nerde kaldı yaa ebrummmm sen neden benle ilgilenmiyosun bakimmmmmmmmmmmmm

cimri seni kiz hic olmazsa bir cikolata getirrrr aaaaaaaaa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

prensesimin yaptiklarina bakin bu yumurta bunlarin bayrami yaklasiyo yumurta bayrami adida
onun icin yumurtalarin icini cikariyolar disinida boyuyolar prensesimde bir tane yapmis

yavru kuşum neden ilgilenmiyim hayatım benim.
sabah yoğun oluyorsun diye fazla laf atmıyorum sana.yoksa Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
al bak sıka sıka öptüm seni hayatım.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
al birde çiçek veriyim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…