E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.121
günaydın efsunefecim.gözün aydın hayatım.kurtuldun artık.
rosemm günaydın canım.hene bütün enerjin üstünde hayatım.Şeniz Şeniz Şeniz
kıslar hepinize günaydın
lahanacım canım çok geçmiş olsun
mihriban sanesi sizlerede geçmiş olsun
hepinize güzel bir gün diliyorum.
bu arada dişim çekildi
kurtuldum şükür ama çok zorlandı
ilk defa bir dişim çıkmak bilmedi yerinden
dişimi geçtim çenem kırılıyordu resmen
bir hafta sonra devamlı gideceğim efeyi uyutup
hala biraz ağrı var ama olsun
inşallah hepiniz iyisinizdir hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ask olsun kizlar bana hayirli olsun bile demiyonuz evi tuttuk ya
hayırlı olsun hayatım.istediğin gibimi bari tutduğunuz ev hayatım.
canim bakmistik istiyorduk o evi istemedigimiz gibi olsada mecburen tutmak zorundayiz
yoksa bu ev sahibi evden atacak bizi k.babamin üstüneydi ev o cikis verdi bizim üzerimize olacakti
ama biz üc kisi oldugumuz icin evde büyük oldugu icin veremeyiz demisler yani hayirlisi olsun artik
hayırlısı olsun hayatım ya.allah gönlüne göre versin.
en azından bu sorunun bitti güzelim.kafana çok takıyordun.artık rahatlamışsındır biraz hayatım.
nunukk canım ohh hadi gözün aydınn dün zaten olmamamndan belliydii bişeyler vardıı hadi ne zaman taşıyoruz senii.....yakınmı bari
canım en zorunu başardın.bundan sonrası artık yavaş yavaş.sen halledersin herşeyi merak etme.kız bizde yardım ederiz sana sen canını sıkma :1hug: :1hug: :1hug:evet o yönden rahatladim ama simdide tasinma cikti offffff herseyi boz tekrardan kur en gicigida mutfak sök tak günlerce ugras offffff offff neyse o da gecer insallah güzel günler var insallah önümüzde :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canim yok ondan degil dün almanca kursum vardi oraya gittim sonra arkadaslarda kahvalti yaptik kizin okuluna yakin gitme dedi kaldim bende sonra eve gel kizin karnini doyur ortaligi topla yoruldum uzandim aksam esim aradi ev icin demis adam ok size veriyoruz zor durumda oldugumuz icin bize verdiler ama kirasi cokkkkk ya ama kaloriferli ev olsun biktim sobadan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım en zorunu başardın.bundan sonrası artık yavaş yavaş.sen halledersin herşeyi merak etme.kız bizde yardım ederiz sana sen canını sıkma :1hug: :1hug: :1hug:
oh daha ne istiyorsun.rahat rahat ısınıcaksın artık.soba derdin olmadan.sabah sıcacık eve kalkıcaksın oh ohhhhhhhhhhh.
kızlar günaydın......
nunuk annecim yeni evin hayırlı olsun....güle güle otur.taşınmanın zorluğunu bilirim.bu yaz bende allah kısmet ederse kendi evime taşınacağım.valla düşüncesi bile bazen yoruyo.....neyse yardıma geliriz burdaki gızgardaşlarımla...
beklerim canim ne iyi olur hep beraber ne güzel olur yaaaaa
ama minik bana gelmezsen kirilirim herkese gidiyon yadima
bende istiyorum banada gel nolursun 6 ayda gelin herkez
yardima gelsin hediyesiz kabul etmem ama :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
oldu canım çok biliyorsun sen.Hem yardıma geleceğiz hem hediye getireceğizz olmaz öle şeyyyy...ev alana hediye gider bak kısmetsizim almışşohhh güle güle otur kısmetsiz kedimmm insanın kendi evi gibisi olmaz.... hediyelerimiz sanadır canımmmm......miniğim kamilem nerde kaldı yaa ebrummmm sen neden benle ilgilenmiyosun bakimmmmmmmmmmmmm
oldu canım çok biliyorsun sen.Hem yardıma geleceğiz hem hediye getireceğizz olmaz öle şeyyyy...ev alana hediye gider bak kısmetsizim almışşohhh güle güle otur kısmetsiz kedimmm insanın kendi evi gibisi olmaz.... hediyelerimiz sanadır canımmmm......miniğim kamilem nerde kaldı yaa ebrummmm sen neden benle ilgilenmiyosun bakimmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?