- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.101
(herkese) günaaydıınn melek anneleriii,
şimdi anladığım kadarınla,lahanacım hastamış çok geçmşler olsun cnm,rabbim dermansız dert vermesin,
frezyacımın canısı sıkkın cnm benim hayatta hiç bişe için kendini üzmeye değmez ,tecrübeyle sabitti,allahım sana kolaylık versin bidanem,
minişiminde ağrıları varmış kendini bol bol dinlendir cnm,1907 cim sana hala rep veremiyom deli oldum sende kendine dikkat edesin tatlum bahar yorgunluğu var hepimizde galba,
Valla küsüyom size şurda kaç gündür yokum hasta yatıyom kızımda bende anca gözümü açabildim bide baktım kimsecikler beni merak edipte sormamışah dedim hemen şuraya bakayım şimdi beni merak etmiştir arkadaşlarım dedim ki nerde aşkolasınız
kızlarrrr günaydınnnnnn..
lahanacım geçmiş olssun tatlım.geçmişi okuyamadım tam neyin var canım....
efsuncum canım.dişin şişse çekmez.ve kesin antibiyotik verir......ah ah be ne çektim o dişlerden.......
kızlar ya hava çok güzel ama kızım tam iyileşmediği için biz evdeyiz....güneşi görünce için açılıyo yaf......
hade bakkem günüz mutlu geçsin..
çok sevindim canım arkadaşın adına
bu arada banada eşim dün bir sürpriz yaptı bulaşık makinesi aldı bana hanımlar
adamlar makineyi az önce getirdiler ama gider yerini falan ayarlamamız gerekiyormuş.onu yaptırın gelip kuralım dediler
çoktandır istiyodum eşim şimdi alamam diyodu ama dün gidip aldı ısrarlarıma dayanamadı galibakaydirigubbakcemile3
selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum kızım yok bir tane oğlum var 21 aylık sizin bu topikdeki sohbetleriz birbirlerinizle kaynaşmanız çok hoşuma gitti o yüzden bende aranıza sızmak istiyom oğluşumla tabi:Saruboceq::Saruboceq:
lahana yavrum nasıl oldun cnm
iniaşla iyisindir blaım öptüm
cnm lahan çok geçmiş olsun bak kaynna doğru diyo şekerim kadını dinle
kendine iyi bak tekrar geçmiş olsun cnm öptüm
kızlar azönce kaynanam geldi bana kahvaltı hazırlayıp getirmiş ben hastayım ya ondan yane
tabi beni bilgi sayarın önünde görünce şok geçirdi :1shok: :1shok: :1shok:
kızım dellendinmi sen hastasın yatıp dinlenmen gerekli diyo kadın cağız ne halde olduğumu gördüğü için tabi şoka girdi :roflol: :roflol: :roflol:
ne olduki neyin var kiz hastamisin biseylermi kacirdim yoksa :1shok: :1shok: :1shok:
neyse cayimi demleyim kahvaltimi hazirlayim gelirim
hadi sana afiyet olsun cokacimcoook benim yerimede ye çünkü ben yiyemiyom hiç iştahım yok :1no2: :1no2: :1no2:
ama canım yemeden olmaz.bak ilaçda alıyorsun.
aç karnına sakın ilaç içme.miden felaket olur sonra.en azından bir çorba iç.:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
kıslar hepinize günaydın
lahanacım canım çok geçmiş olsun
mihriban sanesi sizlerede geçmiş olsun
hepinize güzel bir gün diliyorum.
bu arada dişim çekildi
kurtuldum şükür ama çok zorlandı
ilk defa bir dişim çıkmak bilmedi yerinden
dişimi geçtim çenem kırılıyordu resmen
bir hafta sonra devamlı gideceğim efeyi uyutup
hala biraz ağrı var ama olsun
inşallah hepiniz iyisinizdir hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
kızlarrr canlarr günaydın mutluu günlerrr.....
ayy lahanamm bebeğimm çooookkk üzüldüm kızım bunların hepsini ne topladın başına bölee
ayy ayy ayyyy Allhım acil şifa versin sana inşallahhh...maydonoz kaynattır da iç bebeğim hem idrar söktürür hem iltihaba iyi gelir bendede farenjit var çok kötüdür bilirimmm ah bebem hadi git yattt dinlennnnn ama çokta merak edicez seniii ah kuzumm serumlarda yermişşş aahhh ahhhh hiç kıyamammm kiiiiiii:çok üzgünüm:
sanesniiiiiiiiiiiiiiiiii
hayatımmm nasıl merak etmeyiz yazamamışızdır olmayan herkesi merak ediyoruz hayatımmm çççoookk geçmiş olsunn bekliyoruz bu günn mutlaka burada ol...bebeğineede çoookkkkk muckklarrrr özletmeyin kendinziiikaydirigubbakcemile3
kız nunukkkkkkkkkkk sen bi hesap ver hele bakim dün ne haltlar karıştırdın da bizi ektin bakim heeeklava: klava:
ebrumm aşkımmmmm günaydınn
kamilem mihribanımmmm nerdesiniz hu huuuuuuuuŞenizŞenizŞeniz
minikim yorgun gene kalkamadı dimiiiii:teselli::teselli:
sizleri çoooooooooooooookk seviyorummmmmmmmmmmmmmmm:asigim::asigim::asigim:
kıslar hepinize günaydın
lahanacım canım çok geçmiş olsun
mihriban sanesi sizlerede geçmiş olsun
hepinize güzel bir gün diliyorum.
bu arada dişim çekildi
kurtuldum şükür ama çok zorlandı
ilk defa bir dişim çıkmak bilmedi yerinden
dişimi geçtim çenem kırılıyordu resmen
bir hafta sonra devamlı gideceğim efeyi uyutup
hala biraz ağrı var ama olsun
inşallah hepiniz iyisinizdir hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?