Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

efsun cnm çok geçmiş olsun nana bu dişlerden nedir çektğimiz bende aynı durumdayım dedğin gibi çenenı hepsını çekmek gerekcnm çok öptüm

cnm küsme bak ben yeni gördüm hasta olduğuu belkı arkadaşlar görmemiştir mesajını cnm san ve meleğine çok geçmiş olsun

canımcım teşekkür ederim Şeniz

makinanı iyi günlerde kullan mihricim a.s a.s a.s

şekercim aramıza hoş geldin :1hug:

lahana yavrum nasıl oldun cnm
iniaşla iyisindir blaım öptüm

canım benim teşekkür ederim frezyamŞeniz :1hug: daa iyileşmedim ama buraya bakmadanda edemiyom işte a.s

günaydın meleklerimin melek anneleri kaydirigubbakcemile5
herkese güzel vede sağlıklı bir gün dilerim a.s

dün dr gittim biliyonuz neyim olduğunu sırasıynan sayayım ben size çürümüşüm beee kaydirigubbakcemile3 yok yok yanem
idrar yollarında iltihap varmış vede kum döküyomuşum ayrıca şiddetli gırip ayrıca farenjit ayrıca bademcik iltihabı tabi bublar üst üste gelince ne halde olduğumu tahmin ediyosunuzdur :bbo: :bbo: :bbo:
antibiyotik tedavisine başladık ayrıca dün bütüngün serum takıldı bu günde öleden sonra tekrar takcaklar :1no2: işte böle
ben bu hasta halimlen bile gene buradayım kaydirigubbakcemile3

kızlar azönce kaynanam geldi bana kahvaltı hazırlayıp getirmiş ben hastayım ya ondan yane
tabi beni bilgi sayarın önünde görünce şok geçirdi :1shok: :1shok: :1shok:
kızım dellendinmi sen hastasın yatıp dinlenmen gerekli diyo kadın cağız ne halde olduğumu gördüğü için tabi şoka girdi :roflol: :roflol: :roflol:

yağmurlu bir istanbul sabahından melek annelerime günaydınlar.
hepinize hayırlı günler diyorum.
hastalara acil şifalar.
geçmişi okumadım ama umarım herkescikler iyidir.

ne olduki neyin var kiz hastamisin biseylermi kacirdim yoksa :1shok: :1shok: :1shok:

kıslar hepinize günaydın
lahanacım canım çok geçmiş olsun
mihriban sanesi sizlerede geçmiş olsun
hepinize güzel bir gün diliyorum.
bu arada dişim çekildi
kurtuldum şükür ama çok zorlandı
ilk defa bir dişim çıkmak bilmedi yerinden
dişimi geçtim çenem kırılıyordu resmen
bir hafta sonra devamlı gideceğim efeyi uyutup
hala biraz ağrı var ama olsun
inşallah hepiniz iyisinizdir hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kızlarrr canlarr günaydın mutluu günlerrr.....

ayy lahanamm bebeğimm çooookkk üzüldüm kızım bunların hepsini ne topladın başına bölee

ayy ayy ayyyy Allhım acil şifa versin sana inşallahhh...maydonoz kaynattır da iç bebeğim hem idrar söktürür hem iltihaba iyi gelir bendede farenjit var çok kötüdür bilirimmm ah bebem hadi git yattt dinlennnnn ama çokta merak edicez seniii ah kuzumm serumlarda yermişşş aahhh ahhhh hiç kıyamammm kiiiiiii:çok üzgünüm:

sanesniiiiiiiiiiiiiiiiii
hayatımmm nasıl merak etmeyiz yazamamışızdır olmayan herkesi merak ediyoruz hayatımmm çççoookk geçmiş olsunn bekliyoruz bu günn mutlaka burada ol...bebeğineede çoookkkkk muckklarrrr özletmeyin kendinziiikaydirigubbakcemile3

kız nunukkkkkkkkkkk sen bi hesap ver hele bakim dün ne haltlar karıştırdın da bizi ektin bakim heeeklava:klava:

ebrumm aşkımmmmm günaydınn
kamilem mihribanımmmm nerdesiniz hu huuuuuuuuŞenizŞenizŞeniz

minikim yorgun gene kalkamadı dimiiiii:teselli::teselli:

sizleri çoooooooooooooookk seviyorummmmmmmmmmmmmmmm:asigim::asigim::asigim:

ama canım yemeden olmaz.bak ilaçda alıyorsun.
aç karnına sakın ilaç içme.miden felaket olur sonra.en azından bir çorba iç.:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

canlarım benim sağolun hepinize teşekkür ediyorum :1hug: :1hug: :1hug: iyiki varsınız

ben artık kalkıyorum çünkü oturamıyom artık dinleneyim biraz hepinizi öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın efsunefecim.gözün aydın hayatım.kurtuldun artık.
rosemm günaydın canım.hene bütün enerjin üstünde hayatım.Şeniz Şeniz Şeniz

ay çok ssevindim hayatım kurtulduğuna ama dikkat et bende bir sefer o şekilde diş çektirmiştim sanki diş var gibi hep ağrıdı gittim dr a dedim bu ne ya kökmü kaldı içerde sen naptın burda diş var gibi ağrıyoo
dediki hımmm kökünde iltihap kalmıştır verdi antibiyotik sonra geçtiii sen de ilacı kesme bence ki senin daha kötüydü.....bu arada ben geldiğini farketmedim sanada kocccaamannnn günaydın öpücüğüüüüüüüüüŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…