- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.141
yavru kuşum neden ilgilenmiyim hayatım benim.
sabah yoğun oluyorsun diye fazla laf atmıyorum sana.yoksa Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
al bak sıka sıka öptüm seni hayatım.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
al birde çiçek veriyim sana.
beni niye öpmüyon ben zati cok yalnizim taaaaaaaaa gurbetlerde ailemde uzak bana senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
çok güzel yapmış meleğimiz aferin ona.
sağolasın tatlım..inşallah taşınacaz yaza bakalım...valla siz gelin ben hedaye felanda istemem.oldu canım çok biliyorsun sen.Hem yardıma geleceğiz hem hediye getireceğizz olmaz öle şeyyyy...ev alana hediye gider bak kısmetsizim almışşohhh güle güle otur kısmetsiz kedimmm insanın kendi evi gibisi olmaz.... hediyelerimiz sanadır canımmmm......miniğim kamilem nerde kaldı yaa ebrummmm sen neden benle ilgilenmiyosun bakimmmmmmmmmmmmm
kız olsun ben sana getirirm.sen ne istiyon sölee yeter.......cimri seni kiz hic olmazsa bir cikolata getirrrr aaaaaaaaa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
al bunlarda sana hayatım.seni unuturmuyum.
sağolasın tatlım..inşallah taşınacaz yaza bakalım...valla siz gelin ben hedaye felanda istemem.
kız olsun ben sana getirirm.sen ne istiyon sölee yeter.......
meleğin ne güzel yapmış..aferim ona.santçı ruhlu bu kız belli..yerimseniben
sagol teyzesi daha ne marifet cikacak bakalim prensesimden :jeyyar: :jeyyar:
lahanabebek çok saolasın sanada çok geçmiş olsun herşey üst üste gelmiş inşallah tez zamanda atlatırsın hepsini.
nunukannecimhayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah
daha neler yapıcak annesi o bak bekle.
bu arada senden mağrifetli olduğu kesinde.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hiç anasına çekmemiş meleğimiz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evettt maşallah hakikaten güzel yapmışş meleğimizi kutla benim için..
bu arada çikolatanın içinde oturan sensin hani bigüne bigün alın kızlar size çikolata getirdimdedinmi sennnklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?