- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.161
bende 2.5 yasinda krese baslasaydim banada özenle biseyler ögretselerdi bende marifetli olurdum kiz :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
yok hayatım yok.sana istedikleri kadar öğretsinler senden birşey olmaz.o insanın içinden gelicek :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
günaydınlarrrrrr
nasılsınız meleklerim nasıll,
gunaydın sekerler nasılsınız canlarım
meleklerımde ıyıdır ınsaallah
herkese guzel bır gun dılıyorum canlarım
günaydınlarrrrrr
nasılsınız meleklerim nasıll,
maşallah ne güzel meleklerime :dance:ŞenizŞenizgunaydın bebegım
sagol canım cok sukur ıdare edıyoruz meleklerımde ıyıler.sarkı actılar dans edıyorlar bende sızlere bakayım dedım.ıslerımı bıtırdım bır tek pazarım kaldı ama hava cok esıyor ucarız dıye korkuyorum:roflol::roflol::roflol:
bakalım napacagız.onuda halledersem tum ıslerım bıttı.sen nasılsın canım keyıfler ıyıdır ınsaallah
bizim için günaydın işteee:1closedeyes:günaydinnnnnnnnnnn ne günaydini beeee tünaydinnnnnn
bizim için günaydın işteee:1closedeyes:
gunaydın bebegım
sagol canım cok sukur ıdare edıyoruz meleklerımde ıyıler.sarkı actılar dans edıyorlar bende sızlere bakayım dedım.ıslerımı bıtırdım bır tek pazarım kaldı ama hava cok esıyor ucarız dıye korkuyorum:roflol::roflol::roflol:
bakalım napacagız.onuda halledersem tum ıslerım bıttı.sen nasılsın canım keyıfler ıyıdır ınsaallah
günaydinnnnnnnnnnn ne günaydini beeee tünaydinnnnnn
maşallah ne güzel meleklerime :dance:ŞenizŞeniz
bende çok şükür iyiyim canım eşimle geç kalktık kızlar okuldan gelecek şimdi onlara yemek bize kahvaltı hazırladım 2,3 gün daha böyle geçer sonra normal düzenimiz oturur heraldesende o rüzgarla çıkma pazara filan mazalllah uçuruverir filan alalh korusun a.s
olabilir uyuyup uyanınca günaydın denir hemmmhohohohoho noal baba geldim :roflol: :roflol: :roflol:
kiz saat kac oldu baksana -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
olabilir uyuyup uyanınca günaydın denir hemmm
öğle ezanı okunduktan sonra tünaydın faslına geçilirrrr
ezan yeni okunuyorrrrrr:roflol::roflol:
orası için öyledirde unutmaki tatlım burası türkiyeeeeeee:dilcikar:canim dün kurstada konustuk saat 10dan sonra tünaydin oluyomus lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
anaaaaaaaa bendeki kalpler 4 olmussssssssssssss
canim dün kurstada konustuk saat 10dan sonra tünaydin oluyomus lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?