Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

konuyu toplam 3 kullanici okuyo
nunukAnne, rosemm, S1907+
kizlar dizi hakkinda yorumlarinizi alalim o deli nepti öyle ya
ferhunde yolladi diye simdi ortalik karisacak

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrr
nasılsınız meleklerim nasıll,

gunaydın bebegım
sagol canım cok sukur ıdare edıyoruz meleklerımde ıyıler.sarkı actılar dans edıyorlar bende sızlere bakayım dedım.ıslerımı bıtırdım bır tek pazarım kaldı ama hava cok esıyor ucarız dıye korkuyorum:roflol::roflol::roflol:
bakalım napacagız.onuda halledersem tum ıslerım bıttı.sen nasılsın canım keyıfler ıyıdır ınsaallah

maşallah ne güzel meleklerime :dance:ŞenizŞeniz
bende çok şükür iyiyim canım eşimle geç kalktık kızlar okuldan gelecek şimdi onlara yemek bize kahvaltı hazırladım 2,3 gün daha böyle geçer sonra normal düzenimiz oturur heraldesende o rüzgarla çıkma pazara filan mazalllah uçuruverir filan alalh korusun a.s

aman ha sakin disari cikma yada efsunun dedigi gibi tüp alda cik yanina :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydinnnnnnnnnnn ne günaydini beeee tünaydinnnnnn

:roflol::roflol::roflol:ay arada bırde bu saatte gunaydın desek nolur sankı aaaaaaaaa

ohh ohh hadı bakalım keyıf yapıyorsunuz haaa.ne guzel
bende 9da kalktım ama acmadan ıslerımı bıtıreyım dedım sonra oglene kadar pcde oturuyorum.erkenden 2 gunluk ısı bıtırdım sonra hafta sonu zaten tatıl.pazarada gıdebılırsem pazartesıye kadar ıs yok:lepi::lepi::lepi::lepi:
haftasonu dugun ıcın abıye bakmaya gıdecegım yıne.nazla kendıme bulamadım.hafta ıcı full ders yapmam lazım son haftam sınav ıcın.

hohohohoho noal baba geldim :roflol: :roflol: :roflol:
kiz saat kac oldu baksana -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
olabilir uyuyup uyanınca günaydın denir hemmm
öğle ezanı okunduktan sonra tünaydın faslına geçilirrrr
ezan yeni okunuyorrrrrr:roflol::roflol:

olabilir uyuyup uyanınca günaydın denir hemmm
öğle ezanı okunduktan sonra tünaydın faslına geçilirrrr
ezan yeni okunuyorrrrrr:roflol::roflol:

canim dün kurstada konustuk saat 10dan sonra tünaydin oluyomus lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

canim dün kurstada konustuk saat 10dan sonra tünaydin oluyomus lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
orası için öyledirde unutmaki tatlım burası türkiyeeeeeee:dilcikar:
bu arada nunukcum hayırlı olsun gözünaydın evi tutmuşsunuz:1hug:
hem neişin var pc başında evi toplamaya başlaman gerekmiyormu anca toparlarsın başla artık:roflol:

a.s.a.s.a.s.tünaydın hatunlar fıstıklarrrrrrrrrr :1hug: işim çoktu anca geldim valla yoruldum karnımda acıktı yemeğe gidip hemen gelecem beni özleyin anacımm kaydirigubbakcemile bu arada herkezin keyfi iyidir umarım geçmişi okuyamadım fırsat bulupta :enbuyukkk:

anaaaaaaaa bendeki kalpler 4 olmussssssssssssss

eeeeee o kadar cene yapmaya tabı 4 olur kısım
masaallah sureklı bırdasın gelenı gıdenı oklavalama:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay haspama bak kısım o alamancada oyledır bızde kacta kalkarsan kalk gunaydın denır:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…