Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

size afiyet olsun canım
bende hazırlıcam kahvaltıyı tabi burdan kalkabilirsem:roflol:

günaydın cnm haydı afyet olsun cnm ben o iş çoktan gördüm
bak bide anlatmiş ne yiyeceğini ız ben demeimi rejimdeyim diyekötükedihüsokaydirigubbakcemile5:1hug:Şenizdelikafaduldendelikafadulden

oh oh afiyetler olsun canım benim a.s

size afiyet olsun canım
bende hazırlıcam kahvaltıyı tabi burdan kalkabilirsem:roflol:

bende son dakıka haberlerıne bakayım dedım bır haber varmı dıye dusen helıkopterden ama yok hala.sınır geldı sovuyorum sımdı.gıttı adamlar yaaa zaten yaralı da olsalar hıcbıseyde olmamıs olsada donarak olduler artık.allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın.
allah yardımcıları olsun ınsaallah ıyı haberlerı gelırde aılelerı sevınır yaa
cok zor bır durumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

günaydın cnm haydı afyet olsun cnm ben o iş çoktan gördüm
bak bide anlatmiş ne yiyeceğini ız ben demeimi rejimdeyim diyekötükedihüsokaydirigubbakcemile5:1hug:Şenizdelikafaduldendelikafadulden

kız ne bılem aaaaaaa valla ne cevremde ne aılede rejım bıze hıc ugramadıgından lugatımızda yok.unutuyorum sekerr
ok bıdaha soylemem tamama.sa.sa.sa.s
hadı kactım ben accık ısım var halledıp gelem yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

kızlar bende kaçtım biraz iş yapayım içim açilsin yahuuuuuuuuuuuu
çok fenayım allam sen hayırlara çikar
hepinizi öpyorum kendinize ve meleklerinize iyi bakin :)))))))))))))

kızlar bende kaçtım biraz iş yapayım içim açilsin yahuuuuuuuuuuuu
çok fenayım allam sen hayırlara çikar
hepinizi öpyorum kendinize ve meleklerinize iyi bakin :)))))))))))))

güle güle canım sıkma canını hadi başla iş yapmaya kendine gel vede yanımıza gel öpüldün şeker Şeniz Şeniz Şeniz

inan o insanlara dünden beri bende çok üzülüyorum
dün gece bende eşime aynısını söyledim eğer kurtulduysalarda soğuktan donarak öldüler dedim
bu çağda nasıl bir helikopteri bulamıyolar anlamadım:uhm:
allah yardımcıları olsun

rosemin enerjisine yetişmek zor
ama iyi oluyo böyle canım bizide neşelendiriyosun:roflol:

miheribanımmkız ben bide işteyim aklımın çoğu burada :roflol::roflol:sabah sabah rapor yetiştiriyorumm kaçtane elaman var onları kontrol ediyom tel. çalıyooo patron bekliyooo çekler imzalanacak ooooooo bi sürü iş arasında size yetişiyoımm ah ben evde olucam kiiiiiiiiiiiııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııhhhhhhhhhhhhhhh bak o zaman gör sen rosuuuu:dance:sm_cool::sm_cool:

kız delüüüüüüüüüüüüünaniknanik naniknanik naniknanik hasta insan dövülürmü bee:mymeka:

kiz diyorum ki nasil hastasin neyin var tansiyonun firlamis onu biliyorumda diger testlerden biseymi cikti hamismisin yoksa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

bende burdayxim annem gelmis onla konustum evi tuttuk dedim simdi ölcü alacaz esim imzalasin kagitlari bende tr yolcusuyum galiba gidecem orda diktirecem örtüleri daha dogrusu annem yaptiracak bende gidip görmüs olurum annemleri havalarda fena degildir simdi orda özledim yaffff o sicak havalariiii offffffffff offfffffffff

hadi ya sende evde olsan kesin oturdugun yerden kalkmazsin o kesin :roflol: :roflol:

kiz S1907 dünki sordugum avukat arkadasinmi yoksa tanidiginmi bana tl le konussan fikir verebilirmi ki

Kız nunukk bende oturacak göz varmı bee hhyytttttttttttttttttt..
kız ben akşam eve gidince bile kapı kapo geziyorum kahvemi içiyorum lak lak ediyorumdelikafadulden
ne oturması bee ben hayatta oturamam öle boş boşş ayy afakanlar basar benii
ha-yat enerjidir kuzummm...:dance::dance:

ayrıca kıskanç karuu delirdin demi annen ablanla beraber deye örtüleri bahane edip kaççan tr yee gel hadi gellllll gelde bağrımıza baslaım seni yavriiiiiiiiiiimuuuuu:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…