Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ne guluyon kıııııııııı begenemedınmı benı anammmmmmmm:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kız beğenmezmiyim seni aşkolsun şeker.:lepi: :lepi::lepi: :lepi: :lepi:
oylar sana hayatım.......

evet fiziği harika ama bencede yüzü çok güzel değil :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

kim ne yüklüyo :uhm: fransız kaldımda biraz

hayatımşimdi 4 önemli olayımız varr
1-mihribanın pc sine düm tek tek şarksını yüklüycez
2-mihriban ın bulaşık makinesini kurucaz bi el atıp
3-ben hadisenin göbeeeeni kıskanıyomm ama benim yüzüm daha güzel a.s
4-minik başkan oluyoo bize hediyeler dağıtacak
haa bide 5 varr

ben ebrumu çoookk seviyorummm ve sizlerideeeeeeeeeeeeeeee:asigim::asigim:

ama kamilem yokkkkkkkkkk...:çok üzgünüm:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey ay nasıl şımardım ben şimdi

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
SANA ŞEKERCİM BUNLAR
bende seni ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM

şımar bebemm şımarr hayatımmmmmm yakışırrrrrrr
lahanamıdaa seviyorum çokkkk hepünüzüüüüüü kısıkanç nunuk duymasınnnnn he heee

evet fizik ve göbek güzel ama makyajsız suratına bakılmaz-tatlicadiarzu-
belinayımmm makyajlıda bakılmıyooo beee:tomato::tomato::1closedeyes::1closedeyes:

hım anladım ençokta hediye heyecanlardırdı beni delikafadulden

senden çok yaşıycam demekki :roflol: :roflol: :roflol:
bizimde öyle derler.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evet bizdede öyle derler şekecim sorun deyül benden çok yaşayabilirsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hıh çirkin şeyyyyyyyyyyyyyyy
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

tabikide çirkin karu nolcak :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

allah iyiliğini versin kız:roflol::roflol::roflol:

oyum sana miniğim söz:lepi::lepi:
en büyük minik:enbuyukkk::enbuyukkk:

mersı bebegım sagolasın yafrummmmm sızlerı kralıce yapacam anam:hooray::hooray::hooray:

benimkilerde çok seviyo ama yükleme işlerinden pek anlamıyorum cahil kaldım valla
ama bilen birine tükleticem bende

canım pcde muzık ındırmek ıcın program olması gerek oncelıkle benımde yuklu degıl o program ama msnden arkadaslardan toplarladım bır suru sarkı.
benım msn sende varmı?ordan atayım sana ıstersen
valla kusura bakma kkdan sadece 80 kısı varda msnde kayıtlı bazen sende kımdın oluyorumda ondan varmı dıye sordum:roflol::roflol::roflol::roflol:

anaaaaaaa sapukkkkk sende bunu dersen erkekler napsın kısssssssssss
aaaaaaaaaaaaaa
hökalaaaa yaa yuzunu begenmıyon haaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

selam ben geldim kızım poaçayla yaş pasta almaya gitti bende çay demliyom buyurun gelin kısgardaşlarım

allahhhhhh geldım seker kos ac kapıyı anammmmmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

hıımmmm hayırlı olsun sekercıgımmmm oncelıkle
hadı gule gule kullan sekerım valla bır alıs daha elını suya surmezsın:roflol::roflol::roflol:
nısanlıyken esım alalım dedı aman napacaksın ıkı kısıyız dedım ıstemem dedım yok olmaz dedı aldık.elıf dogana kadar 1 sene elımde yıkadım evde canım sıkılıyordu tek basıma.anaaa elıf bır dogdu gazı tuzu bebenın pesınde kosturma 6 sene oldu daha elımde hıc bısey yıkamıyorum.sımdıde bosaltması gucume gıdıyor ınanırmısın:roflol::roflol::roflol:
genıs evım olsun 1 tane daha alacagım bırınde yıkanacak yedıklerımı dıgerıne dızecegım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anneme anlatıyordum dalga gecıyordu onada alındı 5 sene once gecenlerde sana guluyordum sımdı ben yapıyorum bosaltması ıskence gelıyor valla dıyor.
ınsan oglu rahata ne cabuk alısıyoruz vallahı
rabbım gordugunden gerı bırakmasın ınsaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…