E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.441
hee kızzz ne güzel ohhh gezer gezer dururumm gamyoncuiremsu..ama evimide ihmal etmem haa..bak siz ne yemek yapıcam diye düşünürken biz işte olduğumuz halde yeöeklerimiz hazırr evimiz temizzzzz bulaşık denen şey yokkkk....düzen bizde kızımmmmm çalışanlarr daaaa sizin gibi aman yaparım demediğimiz için hep düzenliyiz bizz..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
demi ebrummm
efsunemm nasılsın şekerr:1hug:
geldım sekerler ac karnımı doyurdumda
masaallah sızler hala burdasınız.
haydı kahvelerde benden anacıgım buyrun afıyet bal seker olsunnnnnn
merhaba kızlar herkeze hayırlı cumalar ALLAH duaya kalkan ellerimizi boş çevirmesin dilerim kalbimizi nuruyla aydınlatsın dilerim nasılsınız şekerler:1hug:a.s.
hoş geldin canım :1hug: aynı dilekler senin içinde gelsin şeker :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
merhaba kızlar herkeze hayırlı cumalar ALLAH duaya kalkan ellerimizi boş çevirmesin dilerim kalbimizi nuruyla aydınlatsın dilerim nasılsınız şekerler:1hug:a.s.
amin canım.duaların için saol hayatım.:Saruboceq: :Saruboceq:
lahanam sağol şekerim kızlar direksiyon dersine başlıyom kesin taktım kafaya süprizzzzz
canım sıkkınn çoookkkk arabama olanları okudunmu
sağol canım hepimiz için canım dualarım nasılsın şeker:1hug:
hadi hayırlısı hayatım.bencede düş peşine artık.aslında bende istiyorum ama genede cesaret edemiyorum.zaten bu aralar onunlada uğraşmak istemiyorum açıkcası.
kız valla benimde hiiiiçççç vaktim yok biliyorsun ama akşam canımı sıkan şeyler oldu o yüzden bu işin üstüne düşücem ben korkumu yeneyim sanada ben ögretirim kızkaydirigubbakcemile
ne oldu gene yavru kuşum ya.anlat bakayım.tamam kız vallahi bak o olur işte.sen aş kendini bende sana takılırım yazda geliyor.bol bol vaktimiz olur hafta sonları.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
aman canım hayatta işte bazı uyuzlar oluyor boşver sengözlerimebaksanab ama ben taktım bu işi çözecem ohhhh dediğin gibi yazda geliyor kızlarıda alırız gezeriz kız üffffffff bidahamı gelecez dünyayay:teytey::teytey::teytey:
saol minikim ya hadi kahvelerlede sohbet edelim acık
dün eve bi gittim benim araba yokk eşim arkadaşıyla gelmiş beni almaya dedim noluyoo hayırdır.
meğer bizim evin önünde dururken arabanın arka camına bişey gelmiş ve kırmış camı patlatmışş bişey düşmüş ama kimsede üstüne almadı tabii götürmüş eşim değiştirmiş camı ay sonu içimize oturdu 160 lira yaa sorma başım nasıl ağrıyor aslında ilaç aldım ama geçmedi gecede açılim diye sohbete takıldımm saat 3 te kalktım yattım millet hala sohbetteydii..
rosemcim geçmiş olsun canım
sen benim yerimde olsan ne yapardın canım ya.geçen ay tam bir kabustu.kızım gözünden ameliyat oldu başka bir şehirde oraya gidip gelirken trafik cezası tedik 265 liracıküstüne arabamıza ters şeritten gelen bir araba çarptı.arabamız 20 gün tamirdeydi allahtan masrafı sigorta karşıladı diye seviniyodukki araba tekrar arıza yaptı 150 liracıkda ona bayıldık
yani akislik üstüne akislik yaşadık canım.bizde kızın ameliyatından ötürü sıkışmıştık üstüne birde bunlar olunca iyice bunaldım ama sonra cana geleceğine mala gelsin dedim
ne yapayım canım önemli olan şimdi kızımın iyileşmesia.sonun tadını çıkarmaya çalışıyorum:1hug:
hanımlar direksiyon dersini ben eşimden alıyodum yarım kaldı:roflol:
nedense hiç hevesim yok öğrenmeye.aslında gerekli iyi bişey ama araba sürmekten çok içinde gezmeyi seviyorum:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?