Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyiyim canım bakınıyoruz şekerim

merhaba kızlar herkeze hayırlı cumalar ALLAH duaya kalkan ellerimizi boş çevirmesin dilerim kalbimizi nuruyla aydınlatsın dilerim nasılsınız şekerler:1hug:a.s.

merhaba kızlar herkeze hayırlı cumalar ALLAH duaya kalkan ellerimizi boş çevirmesin dilerim kalbimizi nuruyla aydınlatsın dilerim nasılsınız şekerler:1hug:a.s.

hoş geldin canım :1hug: aynı dilekler senin içinde gelsin şeker :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hadi hayırlısı hayatım.bencede düş peşine artık.aslında bende istiyorum ama genede cesaret edemiyorum.zaten bu aralar onunlada uğraşmak istemiyorum açıkcası.

kız valla benimde hiiiiçççç vaktim yok biliyorsun ama akşam canımı sıkan şeyler oldu o yüzden bu işin üstüne düşücem ben korkumu yeneyim sanada ben ögretirim kızkaydirigubbakcemile

kız valla benimde hiiiiçççç vaktim yok biliyorsun ama akşam canımı sıkan şeyler oldu o yüzden bu işin üstüne düşücem ben korkumu yeneyim sanada ben ögretirim kızkaydirigubbakcemile

ne oldu gene yavru kuşum ya.anlat bakayım.tamam kız vallahi bak o olur işte.sen aş kendini bende sana takılırım yazda geliyor.bol bol vaktimiz olur hafta sonları.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ne oldu gene yavru kuşum ya.anlat bakayım.tamam kız vallahi bak o olur işte.sen aş kendini bende sana takılırım yazda geliyor.bol bol vaktimiz olur hafta sonları.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

aman canım hayatta işte bazı uyuzlar oluyor boşver sengözlerimebaksanab ama ben taktım bu işi çözecem ohhhh dediğin gibi yazda geliyor kızlarıda alırız gezeriz kız üffffffff bidahamı gelecez dünyayay:teytey::teytey::teytey:

doğru vallahi kız.aman kızlarıda alırız.benim kız zaten gezenti.sen gezdir onu seni en sevdiği teyzesi ilan eder.:roflol: :roflol: :roflol:
oh oh rosemcimde gelir kızzzzzzzz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt
bizi bulabilene aşk olsun ondan sonra
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

rosemcim geçmiş olsun canım
sen benim yerimde olsan ne yapardın canım ya.geçen ay tam bir kabustu.kızım gözünden ameliyat oldu başka bir şehirde oraya gidip gelirken trafik cezası tedik 265 liracıküstüne arabamıza ters şeritten gelen bir araba çarptı.arabamız 20 gün tamirdeydi allahtan masrafı sigorta karşıladı diye seviniyodukki araba tekrar arıza yaptı 150 liracıkda ona bayıldık
yani akislik üstüne akislik yaşadık canım.bizde kızın ameliyatından ötürü sıkışmıştık üstüne birde bunlar olunca iyice bunaldım ama sonra cana geleceğine mala gelsin dedim
ne yapayım canım önemli olan şimdi kızımın iyileşmesia.sonun tadını çıkarmaya çalışıyorum:1hug:

hanımlar direksiyon dersini ben eşimden alıyodum yarım kaldı:roflol:
nedense hiç hevesim yok öğrenmeye.aslında gerekli iyi bişey ama araba sürmekten çok içinde gezmeyi seviyorum:roflol:

Rosemcim geçmiş olsun canım....yinede cana geleceğine mala gelsin canım...sen dertleniyorsun ya ben ne yapayım,eşim bir aydır çalışmıyor,evim kira,kiracım kiramı vermiyor mahkemeliğiz...kızım okula gidiyor bir sürü masrafı var,faturalar,hiç bir sağlık güvencem yok doktora gittimmi bir dünya para veriyorum,kızım alerjik astım tedavisi görüyor doktorunun muayene ücreti bir dünya...bir haftadır ağzım yüzüm uçuk doldu,düşünmekten kafayı yicem artık...sen çalışıyorsun hiç olmazsa canım,herhalde eşin de çalışıyor...

ayy haklısın canımda işte sıkıldımm ama merak etme sen öle çok kafaya takmam ben aklıma geldikçe kızıyorum ama insan bi hata yapmışsın çık ben yaptım de öldürücezmi seni yaa buna daha sinir oldumm
hanımlar direksiyon dersini ben eşimden alıyodum yarım kaldı:roflol:
nedense hiç hevesim yok öğrenmeye.aslında gerekli iyi bişey ama araba sürmekten çok içinde gezmeyi seviyorum:roflol:

yaa kızlar artık bu mecburiyet aa tembel karularrrr hoşunuza gidiyo demi kocanın yanında oturupta kurulup gitmekk hele adanadaa rahat trafikte
kullanın da kocaları rahat bırakınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…