- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.461
Rosemcim geçmiş olsun canım....yinede cana geleceğine mala gelsin canım...sen dertleniyorsun ya ben ne yapayım,eşim bir aydır çalışmıyor,evim kira,kiracım kiramı vermiyor mahkemeliğiz...kızım okula gidiyor bir sürü masrafı var,faturalar,hiç bir sağlık güvencem yok doktora gittimmi bir dünya para veriyorum,kızım alerjik astım tedavisi görüyor doktorunun muayene ücreti bir dünya...bir haftadır ağzım yüzüm uçuk doldu,düşünmekten kafayı yicem artık...sen çalışıyorsun hiç olmazsa canım,herhalde eşin de çalışıyor...
canım benim bensiz kahve ha :1shok::1shok:
ellerine sağlık canısı ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
rosemcim hayatım.senin bu enerjin beni bir gün öldürücek hayatım.
allah bu neşeni ve enerjini hiç kaybettirmesin hayatım.
ayy haklısın canımda işte sıkıldımm ama merak etme sen öle çok kafaya takmam ben aklıma geldikçe kızıyorum ama insan bi hata yapmışsın çık ben yaptım de öldürücezmi seni yaa buna daha sinir oldumm
yaa kızlar artık bu mecburiyet aa tembel karularrrr hoşunuza gidiyo demi kocanın yanında oturupta kurulup gitmekk hele adanadaa rahat trafikte
kullanın da kocaları rahat bırakınn
canlarım yaa herkeste maddı sıkıntı o kadar cokkı rabbım yardımcısı olsun ınsaallah
allah bu hale dusurenlerın cezasını versın ınsaallah
uzulmeyın canlarım rabbım yardımcımızdır
hakkıyla calısıp kazanıyor elımızden geldıgınde duzgun yasamaya calısıyoruz
sonunda kazanan bız olacagız ınsaallah
AMİNNNNNNN:))))))))))
ama hayatım neden öldürsün aşatsın inşallahhhhh..........hep beraber mutlulukla Allahımıza şükürler olsunn:Saruboceq:
ha bak benim aklıma DÜM TEK TEKKK geldiii ne oynak fıkırdak şarkı kız demiiiiiiiiohh dümtektekk:dance::dance:
Rosemcim geçmiş olsun canım....yinede cana geleceğine mala gelsin canım...sen dertleniyorsun ya ben ne yapayım,eşim bir aydır çalışmıyor,evim kira,kiracım kiramı vermiyor mahkemeliğiz...kızım okula gidiyor bir sürü masrafı var,faturalar,hiç bir sağlık güvencem yok doktora gittimmi bir dünya para veriyorum,kızım alerjik astım tedavisi görüyor doktorunun muayene ücreti bir dünya...bir haftadır ağzım yüzüm uçuk doldu,düşünmekten kafayı yicem artık...sen çalışıyorsun hiç olmazsa canım,herhalde eşin de çalışıyor...
oylar melek anneleri partisinden başkan adayı MİNİK KUŞLARIM a:lepi::lepi::lepi:
kazanacağız miniğimmmmmmmmmm
propaganda şarkımızda düm tek tek olsunnndelikafaduldendelikafadulden
oylar melek anneleri partisinden başkan adayı MİNİK KUŞLARIM a:lepi::lepi::lepi:
kazanacağız miniğimmmmmmmmmm
propaganda şarkımızda düm tek tek olsunnndelikafaduldendelikafadulden
ay bende çok seviyorum o şarkıyı:dance::dance::dance::dance:fıkır fıkır valla
hadiseyede bayılıyorum.gerçekten hadise yani:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sagolasın sekerım
soz kazanayım sızlere topıkde kamera goruntulu seslı konusma
melek annelerıne komur beyaz esya dagıtacam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benımkılerde bayılıyorlar sorma pcye yukledımde arada acıp oynatıyom kızları:roflol::roflol::roflol::roflol:
hos hatun vallahı ne dıyım
yarısmadada bır seyler yapar ınsaallah da sevındırır bızı:hooray::hooray::hooray:
benımkılerde bayılıyorlar sorma pcye yukledımde arada acıp oynatıyom kızları:roflol::roflol::roflol::roflol:
hos hatun vallahı ne dıyım
yarısmadada bır seyler yapar ınsaallah da sevındırır bızı:hooray::hooray::hooray:
hanımlar bu arada ben iyice sinir oldum
bulaşık makinesi aldık 2 gün önce geldi yerinin ayarlanması gerekiyordu sucuya az önce yaptırdım.şimdi servisi arıycam telefonda hışırtı var arama yapmıyo:jeyyar::jeyyar:
hayırlısıyla bir kurdurabilseydim şu makineyi
evde makine duruyo ben hala şu soğukta elimde bulaşık yıkıyorumÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?