Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

cnm benim allah raz olsun bebeğim amın inşallah cnm
sağol cnm iyiyim çok şükür
evet cnm çok mutlu oldu teyzesı bi görmen lazımdı iyik doğdun dedikce ay basıyo kahkayı cadı.
cnm senınde inşallah tahlılerein güzel çikar cnm sanada tekrar geçmiş olsun balımm çok öpyorum

günaydın günaydın... önce gülümse ,sonra gül, kahkaha at ve hatta katıla katıla gül....ve gülmek bulaşıcıdır.hadi bulaştır.yerimsenibenŞeniz

gunaydınlar sekerlerrrrr
guzel bır gun ve hafta bızlerın olsun ınsaallah
gul canım cok sevındım melegın adına.onların mutlulugu tum yorgunluga degıyor canım
bakalım temmuzdada nazınkı var ne olacak.gercı ablamızınkını gordu gecen ay cok sevındı cıldırdı mumları bıle o sondurdu sonra yenıden yaktık ablaya:))
bırlıkte sondurduler:))))))
cadı kendınınkınde ne yapar kım bılır?hedıye konusunda sagolsun arkadaslarımızda ıkısınıde ayırmıyor.kıskanclık olmasın dıye nazın yas gununde elıfede alınıyor elıfın yas gununde nazada herkes hedıye getırdı bızlerde aldık.ıkısı bır arada hedıyelestı:)))cıfte masraf oluyor.
ben bıle bayılıyorum cocukların hedıyelerıne kı onların cıldırması normal:)))
lahanabebegım canım benım gecmıs olsun seker.guzel haberlerını beklıyoruz ınsaallah
sımdılık hoscakalın canlarım kahvaltıya gıtmemız gerek.ve sınavıma son 5 gun canlarım bu ara sızlerı ıhmal edersem nolur kusuruma bakmayın.5 gun sonra sınavlarımı vereyım bolca laflarız sekerler ınsaallah
meleklerımı ve sızlerı cok ama cok sevıyor opuyorum gorusmek uzere ınsaallah

günaydın hanımlar
nasılsınız bakalım.umarım herkes iyidir
2 gün ayrılıktan sonra yine sizinleyim:teytey::teytey:inanın çok özledim sizleri
ev telefonumuzda bir sorun vardı arama yapmıyordu eşim onu düzelteyim derken hat tam kesildi tabi nette gitti
eşim dün biraz uğraşıp yaptı.bende sizlere kavuştum canlarım:teselli:
hepinize güzel bir gün diliyorum

günaydınlarrrrr
güzel bir hafta diliyorum hepimiz için
minikcim kolay gelsin canım
lahanacım iyi haberlerini bekliyoruz canım inş
ferezyaım tekrar kutlu olsun meleğinn doğum günü o günkü mutlulukları dünyaya bedel değil mi
kso,davidovf,kısmetsiz kedi ve mihribancım günaydın şekerlerrr
eeee diğerleri nerede hala uyuyorlarmı yoksa

frezyacım kızının doğumgünü kutlu olsun canım nice senelere

inşallah tahlil sonuçların iyi çıkar canım
bende seni öptümŞenizŞenizŞeniz

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
herkese selam olan olmayan herkese boll öpücükler
gelen alır öpücüğünüüü çoook işim var yardım edin bi el atın kızlar raporun biri bittii diğerine yeni başladımm...
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydın canımŞenizŞeniz
ee söyle ben nereden başlayayımyerimseniben

günaydın canımŞenizŞeniz
ee söyle ben nereden başlayayımyerimseniben

KAMİLEM hayatımm saol bebemm hadi bardan gelen raporları bi kontrol et sennnnn:lepi:
ohh şimdi betecek bu işşşş yaşşa kamilemm

nettiniz kız dün antalyada ölee birdaha öptürmem demişsiniz ..delikafadulden:roflol::roflol:

eee tabi canım öptürmeyiz bir daha değerini bilmeyeceklerea.s.kaydirigubbakcemile3
benim burada ki edepsizlerr hariç:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…