Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kizlar nerdesiniz yaaa kalkacam birazdan melisayida götürmedim cok kötü öksürüyodu bende götürmedim islerimide yapacam cokkk isim var ama bende cok yorgunum

geçmiş olsun canımm dikkat et bebeğe geçmesin

hayatım sen cumada doğru dürüst yoktun zatiiiii özlersin tabii

canim cuma günleri esim öylenden geliyo namaza gidiyo bende cuma temizlik yaptim giremedim yani sizler özlemedinizmi ki beni :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
herkesleri öpüyorum kalkip islerimi yapacam

:lepi:rosemmcim bar raporları tammdır canımm

BEBEĞİMM harikasın bakk bende kolayca 2, günü bitirdimmmm ohhh bundan sonraa bar raporları senin sorumluluğundaa önemlidir haa hep böle başarılar bekliyorum sendenn harikasın canımm antalyayıda geri aldınız zatii hepten sevdim sizi öptürmeyin bidahaaa hıııııııııdelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

kız yaraamaz nunukkk özledikkk tabüüüüüüüüü:1hug::1hug:

:lepi:rosemmcim bar raporları tammdır canımm

BEBEĞİMM harikasın bakk bende kolayca 2, günü bitirdimmmm ohhh bundan sonraa bar raporları senin sorumluluğundaa önemlidir haa hep böle başarılar bekliyorum sendenn harikasın canımm antalyayıda geri aldınız zatii hepten sevdim sizi öptürmeyin bidahaaa hıııııııııdelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

kız yaraamaz nunukkk özledikkk tabüüüüüüüüü:1hug::1hug:

tünaydın
kıslar hepinize güzel bir hafta diliyorum .
hasta olan meleklerimize acil şifalar.
frezya canım meleğinin doğum günü bugün
nice mutlu yıllara allah mutlu sağlıklı huzurlu ve şanslı bir ömür versin

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

hanımlar merhaba
kahvaltımı yaptım bulaşığı makineye attım yanınıza koştumkaydirigubbakcemile3
hanımlar burayı siz dün gece görmeliydiniz
seçim sonuçları belli olduktan sonra herkes yollara döküldü.benim oturduğum yerde halkın yarısı bir adayı destekleyince kutlamada coşkulu oldu.bizde çocukları alıp arabayla 11 e kadar sokaklarda turladık.
gerçekten çok güzeldi:teytey::teytey::teytey::teytey:

hoşgeldinnn efsune

sarıyerde öptürmedik anamm
büyükşehirde zorla öptülerr

hoş bulduk canısı
daha yeni kalktım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sabaha kadar seçim sonuçlarını izlemekten uyanamadımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoş bulduk canısı
sabaha kadar seçim sonuçlarını izlemekten uyanamadımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ooo uyku güzeli naber
niye bakarız sabaha kadar uyu sabah kalkınca öğrenirsin iştee:roflol::roflol::roflol::roflol:tabiiiiiii uyuyabilirsennn bende aynı şekerrrr nabersinŞeniz

hoş bulduk canısı

bende geç saate kadar uyanıktım canım
ama en son uykuma yenildimmirmirmirmir sanırım 2 gibi uyumuşumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…