- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #15.821
:roflol: :roflol: :roflol: S1907 :roflol::roflol: şu aralar işi çokmuş galiba ondandır zahır
aa tabii anacığım hep yaptık bunlarıı bahar da geldi yaa kesin kaçacaklar şimdii okuldan düş peşlerinee bırakma vallaa nolmaz nolmazzgünaydın kıslar
hepinize güzel bir gün diliyorum
sizler nasılsınız bakıyım.
bugün istanbulda hava çok güzel
ortalığı toplayıp efeyle parka gideceğim.
bugün erkenciğim kızımla beraber kalktım.
sabah sabah biraz didiştik sürekli birşeylerini
kaybediyor evin içinden yok oluyor ilginçtir
fen defterini ben koydum kitaplığa uçtu defter
kaç saat defter aradım ararken baktım sezenin cebi çalıyor.
ormalde hep sessizdedir birşey belli etmedim ama
önce bir okuluna gideyim diyorum okulu kırdığından şüpheleniyorum.
anlayacağınız baskın var umarım düşündüğüm gibi çıkmaz
efsuŞum kız rahat bİrak kız Çok Üzerİne gİtme
hayatım okulu kırdıĞınıda dÜŞÜnmÜyorum .
Ama sen gende gİt cnm benmİ kİde koca adam olmuŞta benİm okula gelmemı İstemİyo geÇen babaanne bİ gİttİ oh meĞer bİzİmkİ pek haylazmİŞ sİnİfta ondan İstemİyo benİ Şİkayet ederler dİye
ÖĞretmen İkİ hafta tanımıŞ ona bakalım ne olacak off Şu bulu ÇaĞİ yokmu İÇİ sÖz dİnlemİyolar
neyse benİ gİdİyom kızımı aŞİsİ var havada gÜzel azcİk dolaŞİtrayım hepİnİzİ Öpyorum
ANAN GERÇEKMİ KIZ YA BENDE ANLAMİŞTİM AMAM NEYSE AMAM BEN SENDEN ŞÜPELENİYORUM HABERİN OLSUNklava: klava:
aa tabii anacığım hep yaptık bunlarıı bahar da geldi yaa kesin kaçacaklar şimdii okuldan düş peşlerinee bırakma vallaa nolmaz nolmazz
lahanammm saklama s1907 nin durumunu ya öğrenecek nasıl olsaa herkes
efsuŞum kız rahat bİrak kız Çok Üzerİne gİtme
hayatım okulu kırdıĞınıda dÜŞÜnmÜyorum .
Ama sen gende gİt cnm benmİ kİde koca adam olmuŞta benİm okula gelmemı İstemİyo geÇen babaanne bİ gİttİ oh meĞer bİzİmkİ pek haylazmİŞ sİnİfta ondan İstemİyo benİ Şİkayet ederler dİye
ÖĞretmen İkİ hafta tanımıŞ ona bakalım ne olacak off Şu bulu ÇaĞİ yokmu İÇİ sÖz dİnlemİyolar
neyse benİ gİdİyom kızımı aŞİsİ var havada gÜzel azcİk dolaŞİtrayım hepİnİzİ Öpyorum
aaa kim benmiiii
hayatım ben ince bellii fidan bouluu elma yanaklı bal dudaklıı hurilerden daha güzel bi gaciyim beeee Allahıma şükürrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ama s 907 kaytan bıyıklı çıktı kızzz:1ninca:
aaa kim benmiiii
hayatım ben ince bellii fidan bouluu elma yanaklı bal dudaklıı hurilerden daha güzel bi gaciyim beeee Allahıma şükürrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ama s 907 kaytan bıyıklı çıktı kızzz:1ninca:
ben bilmem ben uyarım daaben hemde yazılım var deyip o gece çok çalışıyodum ki hiç çakmasınlarr sabah annemde okuyup üfleyip yollardı ay kzımın önemli yazılısı varr diye telaşlanırdı hi hi hiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
kız ben geçen gün naptım baktım benimki acayip kitap okuyoo deli gibii dedim hayırdır
o okula ben aldım kitabı doğruu işee yolda işte atlaya matlaya okudum bitirdim ondan öncee
koydum yerinee aa neyse düzgün bişeymişş dedim nolmaz nolmazz bende okuyim çok hevesli okuduğuna göree
lahana canım sen hala iyileemedinmi(((((((((
canım hadi hayırlı haberlerle dönün inşallah cok gecmiş olsuna.s.günaydın meleklerimize ve annelerine.hayırlı sabahlar.sağlıklı,huzurlu bi gün hepimizin olsun.
nasılsınız melek anneleri,ben ve kızlar kalktık.az sonra kübrayı kontrole götürcez.sizlere günaydın demeden gitmek istemedim.
ruyacım nerelerdesin hiç görüşemiyoruz.nasılsın?öptüm seni ve prensesini
Canım gecmiş olsun:1hug:günaydın kızlar nasılsınız ben grip oldum(( ilaç içtim dayanamadım başımın agrısına lahanam kamilecem nasılsınız şekerler
Ne cok hasta var topikte yaaa? gecmiş olsun canım sanada:1hug:canım ben zaten her sabah 1 çay bardağı içiyorum pekmezi
kan deyerleri normali 12 olması lazımmış benim her zaman düşük olduğu için 9 ile 10 oluyo genelde ama bu kez aşırı düşük olduğu için dr başkaca tahliller istedi bazı şeylerden şüphelendi inşallah çıkmaz bişiy tahliller haftaya çıkacak daa bakalım 3 gün daha ilaçla serum verilecek düzelmezse hastanede yatmam gerekiyomuş:1no2:
bu arada sanada geçmiş olsun sende sakın ihmal etme canım mutlaka tahlillerini yaptır
Son iğnelerden sonra korkması cok normal inşallah seni cok üzmez kolay gelsin canım:Saruboceq::1hug:gÜnaydın gÜnaydın kızlar bÜĞÜn İlk gÜnaydın dİyemedİm
kızım 7 dİde kalktı Şİmdİ uyuttum kalkınca aŞİmİz var hepatıp b aŞİsİ on yaptırmak İÇİn dr gİdeceĞİz
vay halım Şİdİ ortalıĞı ayaĞa kaldırır cadı dr gÖrÜnce kİyamet kopartıyo ne etcem bİlmİyom .
GeÇmİŞ okuyamaıdım İnlŞallah herkesle İyİdİr sİzlerİ ve meleklerİnİzİ Çok Öpyorum
kızlar hadi ben çıktım annem geldi şimdi başımda bekliyo hemen kalk uzan dedi delümüsün sen nasıl oturursun dedü :1no2: bu arada sizlere çok selamı var yerimseniben yerimseniben hadi hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
güzel zeynoo gelmişşş
hoş gelmişşşşş lahanamm yat bari acıkk sen kız kaynananı bizede transfer etbe bahar temizliği yapsın yollarımmmdelikafadulden
Canım hosbulduk
Günaydın melek anneleri
Bugün yapılacak cok işim var ama bi türlü ilham gelip baslayamadım
Baslamam için bana bi gaz verin yada beni kovun:roflol::roflol::roflol:
kıs manyakmıyım ben hergun yenı yemekmı yapılır.2 3 gunde bır yapıyorum sınır gelıyor valla hergun yapsam kesın kafayı yerım
ben yemek yapmayı hıc sevmem canım yemeye bayılırım.valla bugun yaparım yarında yerız dıger gunede yenı yapar ertesı gunde yerız derken hafta sonu hıc yapmam tatıl:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım benım cok gecmıs olsun bebegım dıkkat et kendıne
sana dıyoruz dınleyen yok aaahhhh ahhhh sakalım yokkı
ıllahı hıpokrat yemınımı lazımdı sana bunu dınletmek ıcın dıkkat et kendıne askummmmmm
melegımızede gecmıs olsun canım benım opuyorum ıkınızıde gorusmek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?