Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aa tabii anacığım hep yaptık bunlarıı bahar da geldi yaa kesin kaçacaklar şimdii okuldan düş peşlerinee bırakma vallaa nolmaz nolmazz

lahanammm saklama s1907 nin durumunu ya öğrenecek nasıl olsaa herkes

sorma bende aynı dertten muzdaribim.
beni birde rakibi gibi görüyor
üzülüyorum canım hadi sana şimdiden geçmiş olsun

ANAN GERÇEKMİ KIZ YA BENDE ANLAMİŞTİM AMAM NEYSE AMAM BEN SENDEN ŞÜPELENİYORUM HABERİN OLSUNklava:klava:

aaa kim benmiiii
hayatım ben ince bellii fidan bouluu elma yanaklı bal dudaklıı hurilerden daha güzel bi gaciyim beeee Allahıma şükürrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ama s 907 kaytan bıyıklı çıktı kızzz:1ninca:

dur kıs sende amma ara gazı veriyorsun:roflol::roflol::roflol:
ay ne bileyimya içime kurt düştü.
ne kötü birşey annemi şimdi anlıyorum.
bizde kaçardık kadın peşimizden fellik fellik arardı .:roflol::roflol::roflol::roflol:

gülegüle canım meleğime şimdiden geçmiş olsun a.s

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: anam allah seni netmiye emi kız :roflol: :roflol: :roflol:

deli ne erkeği amma alemsin kıs sendelikafaduldendelikafadulden
frezya sabah sabah senle dalga geçiyor ya
sende yiyiyormusun datlum :roflol::roflol::roflol::roflol:

ben bilmem ben uyarım daaben hemde yazılım var deyip o gece çok çalışıyodum ki hiç çakmasınlarr sabah annemde okuyup üfleyip yollardı ay kzımın önemli yazılısı varr diye telaşlanırdı hi hi hiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:

kız ben geçen gün naptım baktım benimki acayip kitap okuyoo deli gibii dedim hayırdır
o okula ben aldım kitabı doğruu işee yolda işte atlaya matlaya okudum bitirdim ondan öncee
koydum yerinee aa neyse düzgün bişeymişş dedim nolmaz nolmazz bende okuyim çok hevesli okuduğuna göree

normal kızım paranoyak davranıyoruz.
geçe bende hırkasını giydim baktım sigara
neyse geçende arkadaşı vardı odada ağır bir parfüm kokusu
dedim sen sigaramı içiyorsun yok anne saçmalama dedi.
ay ne zormuş anne olmak helede bu programlarda çıkanları gördükçe
dahada panik oluyorum pazar babaannesine beni şikayet ediyor ..
annem bana çok karışıyor diye ay boyum kadar oldu bunu iri kıyım gören
bir şey zannediyor daha bebecik benim yavrum

öyle hayatım ee biz de yaptık ama bizimkiler öyle masumdu kiii şimdi neler neler duyuyoruzz
bi gün adalara gidicez babam dedikii öğretmende geliyosa yollarım başka yollamam

hay allah netcez şimdii çare bitermii
sınıfın en iri kıyım çocuğunu yaptık öğretmen babamla stajyer öğretmen diye iskelede tanıştıı sen merak etme amca dedi ben başlarındayın ama diğer öğretmenler vapurun içindee
ayyy ne hoştuuu yaaaa

tabii hayatım benimkide öyleeboyumca olduu 7 sınıf güyaa kontrolde fayda var ama çaktırmaa

kızlar hadi ben çıktım annem geldi şimdi başımda bekliyo hemen kalk uzan dedi delümüsün sen nasıl oturursun dedü :1no2: bu arada sizlere çok selamı var yerimseniben yerimseniben hadi hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

güzel zeynoo gelmişşş

hoş gelmişşşşş lahanamm yat bari acıkk sen kız kaynananı bizede transfer etbe bahar temizliği yapsın yollarımmmdelikafadulden

canım hadi hayırlı haberlerle dönün inşallah cok gecmiş olsuna.s.
günaydın kızlar nasılsınız ben grip oldum (( ilaç içtim dayanamadım başımın agrısına lahanam kamilecem nasılsınız şekerler
Canım gecmiş olsun:1hug:
Ne cok hasta var topikte yaaa? gecmiş olsun canım sanada:1hug:
Son iğnelerden sonra korkması cok normal inşallah seni cok üzmez kolay gelsin canım:Saruboceq::1hug:

bizde annenin ellerinden öptükk hadi anneyi yollayınca kaç gel hemen bekliyozzz

güzel zeynoo gelmişşş

hoş gelmişşşşş lahanamm yat bari acıkk sen kız kaynananı bizede transfer etbe bahar temizliği yapsın yollarımmmdelikafadulden

Canım hosbulduk
Günaydın melek anneleri
Bugün yapılacak cok işim var ama bi türlü ilham gelip baslayamadım
Baslamam için bana bi gaz verin yada beni kovun:roflol::roflol::roflol:

Canım hosbulduk
Günaydın melek anneleri
Bugün yapılacak cok işim var ama bi türlü ilham gelip baslayamadım
Baslamam için bana bi gaz verin yada beni kovun:roflol::roflol::roflol:

aaaa hadii kalk bakimm hemen oda oda başla temizliğinee ohh mis gibiii aç şölee oynak bide havaa müzikkk :dance::dance:at ağzına bi sakızz şakkıdı
zevk ala ala yap temizliğinii hiç dinlenmeden ama ayy ben bayılırım temizlik yapmaya kız güneş var ne güzel yapılmazmıı aadelii kalk hadii ohh bak evin ne güzel kokacakk sonra bitince bana haber ver bakk emiii bende koklıyimm bayılırımm temiz eve ayyy ne güzell kız içim çektiii bee
sırnaşık şeysırnaşık şey
kalkkkkkkkkkkk hemmmennnnnnnnnnn yappppppppp ve gellllll haber verrklava:

delikafaduldengünaydın melek anneleri nasılsınız bugün bakemm biz oğluşumla kahvaltı yaptık şimdi ben keyif çayımı içiyorum:içelim:

hafta sonu bende pek yapmam disariya cikariz orda ne bulursak yeriz :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
iyiymis senin isin bende cok yaptimmi diger günde yiyoruzda bilerek yapmiyorum bende senin taktikten kullanayim :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…