- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.201
tmm canım makyaja filan ihtiyacım yok şekerim çok şükürr çikinleştiriyor beni aksine-tatlicadiarzu- ben hazırım sen seslen yeter hadi diye:dance::dance:vay vay vayy çekücüüü hayun senüüüü aşk böcüğüü senüü:dance:
:1hug:yaşşaa be sevalim kamilemle geliricez bizz olsun ben balkonada çıkarımm kamilem kalk giyin makyajını falan yap anca hazırlanırsın sennn kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
gidiyoz canım
kız rosemm istanbulun neresi bak elime geçersen çok fena olur
azrailin olduğu yermii benim olduğum yermiii şevvalin evimii hangisini soruyosun canım cığım
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar selam nasılsınız hızınıza yetişemedim okuyayım dedim 1621 sayfa delikafadulden
kızlar selam nasılsınız hızınıza yetişemedim okuyayım dedim 1621 sayfa delikafadulden
aldım canım aldımmihriş banada çilek al hayatım ve çabuk gelll.....
geldim canım bak burdayımkaydirigubbakcemile2hadi git cabik gel ben gelene kadar hadi bakalim ben geldimde bakacam burdamisin diye haydi kos bakem kos kos :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
kolay gelsin sana bebis Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
merhaba tale ben rose topiğin şefii hoşgeldin:1hug:
hadi sende hazırlan saat 3 de sevvaldeyizz emi canımm
ah ahh minikim lahanam nerde yaa onlarda gelselerdi nunuku boşverin o kalsın:roflol::roflol:
kıznetcek bu frezya beni kaçıracakmı nee kaydirigubbakcemile kamileee bırakma beniiiii
kim kaçıracakmış bakem seni:jeyyar:Çok üzgünüm çoookmerhaba tale ben rose topiğin şefii hoşgeldin:1hug:
hadi sende hazırlan saat 3 de sevvaldeyizz emi canımm
ah ahh minikim lahanam nerde yaa onlarda gelselerdi nunuku boşverin o kalsın:roflol::roflol:
kıznetcek bu frezya beni kaçıracakmı nee kaydirigubbakcemile kamileee bırakma beniiiii
mihiri cnm benim hoşgeldin
nasılsın cnm nasıl gidiyo hamişlik tatlim
çok öpyorum bitanem.
kim kaçıracakmış bakem seni:jeyyar:Çok üzgünüm çoookklava:
bız geldık sekerler kızları yatırdım yemegımı yaptım
arkadasımın annesı gelmıstı yarın memleketıne gerı donecek sabahtan
goremem dıye cagırdım
yemege gelecekler mantı yıyecegız haydı sızlerde buyrun sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
delü sen dalgam geçiyon benle hımklava: klava: klava:
tabık sanad edim sevalı biliyom nerde olduğunu .
cadu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kötükedihüsokötükedihüsokaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?