- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.181
hanımlar bugün benim pazar günüm
gidip geleyim bir koşu
sonra sizinleyim
bu arada hepinize güzel bir gün diliyorum:1hug:
hanımlar bugün benim pazar günüm
gidip geleyim bir koşu
sonra sizinleyim
bu arada hepinize güzel bir gün diliyorum:1hug:
mihriş banada çilek al hayatım ve çabuk gelll.....
tatlımmm çilekte hormon olmuyor kabul etmiyormuş hormonu hem buralarda çıkmaya başldı çilek benim bahçede 3 tanecek çileğim va dün eşim alanya dan getirdide diktim üzeerinde olgunlaşmaya başlamış çilekler varrr nunukcumm burası almanya değil ki bekleyelim çıksın diyeee a.sŞenizŞenizkiz daha cilek mevsimine var okadar diyorum hormonlu seylere para vermeyin diye aaaaaaa :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:klava: klava:
burda cilekler ciksin gelin bacim tarlaya gidelim istedigin kadar ye istedigin kadarda topla
melisa gecen yil cilek e alisti artik marketten almiyorum diyorum gider bahceden toplariz dedimmi tamam diyo
neyse sekerler ben kacar görüsürük öptüm cavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
not: sakin hormonlu seyler yemeyin (ben mecburen aliyorum siz bana bakmayin ) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
seneye çileklerrr benden hayatımm dün 3 fidan diktim seneye çoğalırlarrr taze taze yerizcokacimcoookcokacimcoookmihriş banada çilek al hayatım ve çabuk gelll.....
seneye çileklerrr benden hayatımm dün 3 fidan diktim seneye çoğalırlarrr taze taze yerizcokacimcoookcokacimcoook
o bana küs kalamaz kikamilem kamilemmm canımm hoşgeldin nasılsınn naptın enişteyle barışştınızmıı:asigim::asigim:
iyiyim tatlım sen nasılsınŞenizkamilecim nasılsın bacım....
rosemm canım saat 3 te bekliyorum kahven hazır olcak
sigaranıda içebilirsin ben kullanmıyorum ama
sana müsade var içebilirsin....
iyiyim tatlım sen nasılsınŞeniz
bana kahve yok mu:çok üzgünüm:ama
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizaşkolsun tatlım sana olmazmı kahve al sana 3 e kadar beklemiiyorum şimdiden afiyet olsun....
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
bunların içinde kahve var demikaydirigubbakcemile3:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:
vay vay vayy çekücüüü hayun senüüüü aşk böcüğüü senüü:dance:o bana küs kalamaz kiogün yarım saat sonra birşey kalmamıştı:asigim::asigim:
uzun süre küs kalamayızz çok şükürr bana dayanabilirmikaydirigubbakcemile3
kamilecim nasılsın bacım....
rosemm canım saat 3 te bekliyorum kahven hazır olcak
sigaranıda içebilirsin ben kullanmıyorum ama
sana müsade var içebilirsin....
bunların içinde kahve var demikaydirigubbakcemile3
enson başka şeyin kokusuyla bile evde şarhoş olup isyan çıkardım
içecek olursam gerisini düşenemiyorumm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vay vay vayy çekücüüü hayun senüüüü aşk böcüğüü senüü:dance:
:1hug:yaşşaa be sevalim kamilemle geliricez bizz olsun ben balkonada çıkarımm kamilem kalk giyin makyajını falan yap anca hazırlanırsın sennn kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
gidiyoz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?