Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

niye sustunuz tıp oynuyoruz
benim kızım kalktı ben gidyorum bugün biraz isal olmuş .
cnm huysuz cadı neyse rosem sen gen kurtuldun benden ama sonra görüşürüz ok

iyiyim canım da ne hamileliği kız
yüreğimemi indirecenkafamçokkarıştıbenim 3 cadım var başka istemiyorum
sen karıştırdın canım ya

kız kim hamişti topikte ay ben kafayı yedım hep bu delü rosemmmın yüzünden ona takıldım bak ne oldudelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kamilecim ne bacum biz eski dostuz benimi dovuyosun söyle bakem :dilcikar:
ahanda mınık geldi beni kurtar bunlardan kız dövecekler benişakkıdıÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

erkekler ne der ne düşünür:

"BEN BALIĞA ÇIKIYORUM"

ÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içicem ve denizde yüzen balıkları izleyeceğim"

2. "BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY"

ÇEVİRİSİ: "Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok, Boşuna uğrasma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın."

3."YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?"

ÇEVİRİSİ: "Yemek neden hala masaya gelmedi?"

4. "EVET TATLIM... HAKLISIN SEVGİLİM"

ÇEVİRİSİ: Çevirisi yok.. onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır.

5. "BUNU ANLATMAK ÇOK UZUN SÜRER"

ÇEVİRİSİ: "Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok"

6. "ELBETTE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM;SADECE AKLIMDA BİR SÜRÜ KARMAŞIK ŞEY VAR"

ÇEVİRİSİ: "Su karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı yok mu kafam ona takıldı da"

7. "SEVGİLİM BİRAZ ARA VER, SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN"

ÇEVİRİSİ: "Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olucak, filmin içine ettin!!"

8. "HMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM."

ÇEVİRİSİ: "Sen hala konuşuyor musun?"

9. "HAFIZAM PEK İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN"

ÇEVİRİSİ: "American Pie'ın sözlerini hatırlıyorum, ilk öptüğüm kızın evinin yolunu hatırlıyorum, bugüne kadarki bütün arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum ama senin doğumgününü unuttum"

10. "SENİ DÜŞÜNÜYORDUM VE SANA BU GÜLLERİ GETİRDİM CANIM".

ÇEVİRİSİ: "Köşebaşında gülleri satan kız tam bir afetti"

11."ENDİŞELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK"

ÇEVİRİSİ: "Aslında tam damarı kestim ama gebericeğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem"

12. "HEY, BUNU YAPMAK İÇİN NEDENLERİM VAR"

ÇEVİRİSİ: "...Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak"

13. "HANİ NEREYE DÜŞTÜ?? BULAMIYORUM İŞTE!!"

ÇEVİRİSİ: "Yakalamak için ellerimi açtım ama yakalayamadım, dolayısıyla attığın gibi kendin bul"

14. "YİNE NE YAPTIM?"

ÇEVİRİSİ: "Yine nasıl yakaladın???"

15. "TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM"

ÇEVİRİSİ: "Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın"

16. "BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM"

ÇEVİRİSİ: "Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam"

17. "MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN"

ÇEVİRİSİ: "Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricem"

18. "SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ..NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM"

ÇEVİRİSİ: "Bizi kimse bulamayacak
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

hanımlar dün net yoktu evde bende iyi bir temizlik yapmışım
eşimde bana takılıyo allahtan net kesildide ev bir temizlik gördü diyo:roflol::roflol:
bugün pek bir işim yok sadece akşama yemek yapıcam o kadar
yani bugün dünün acısını çıkarıcamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

[ayy kızlar yakında ben bu topikten kovulurum dimiii nunuk tamam kafamçokkarıştı frezya da tamamkafamçokkarıştı herkese kafayı yedirtiyorum s1907 zati erkek kevserde yokk ayy ben yakınnda kesin kovulacamm başkanım beni kovmaaasırnaşık şeysırnaşık şey

yaaa buarada mihriş kamilee şevvale yetişirim bennn kız okadar çok işim varkii aaa bi rahat bırakın valla elemanlar harıl harıl ben burada ekrana bakıp sırıtan bi tippp kız ben iştende kovulucam haabi ödeme planı çıkarıp gelim bennnn hızlıca

kolay gelsin canım:1hug:az rahat dursan bişey olmaz ama duramazsın kikaydirigubbakcemile3
alıştık kovulmazsın merak etme seni böyle seviyoruz bizzŞenizhadi çalış birazz
patronun konusunda birşey diyemeyeceğim kolay gelsin canımma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…