Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

evettt gece gördümm
tasarımları pek beğenmedim ama:dilcikar:

KAMİLEM KAMİLEM ne işe yarıycak bu kart ne biliyosun neden söylemedin sabah beri kızz aaa
bakalım kazen diyoki fikir söyleyin eeşurada bizde melek anneleri olarak bi fikir beyan edelim demii ama anlayalım önce neymiş ne değilmişşş ben hala sigara içemedim başıma vurdu içim hemmeennn burdayım sen yaz emi canım

kızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhhB]kızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhh
COLOR="Red"]kızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhh[/COLOR][/B]

kk kartı olayını duydunuzmu...................
benneyaptımkikk kartı ney şekerim ben göremedim açarmısın birazbenneyaptımki

anladığım kadarıyla kk ya reklam veren fimalardan yapacağımız alışveişlerde kartı gösterince yüzde 5 gibi indrimler filan olacakmış bize özel bir üyelik kartıymış
kart nasıl verilecek nasıl olacak o konularda fikir alışveişinde bulunmak istiyor dün gece uykulu uykulu anladığım bu kadarcık canım bir daha araştırıp geleyim bir

sagol canim a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

kızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhhB]kızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhh
COLOR="Red"]kızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhh[/COLOR][/B]

kk kartı olayını duydunuzmu...................

duymadim ne ise yariyormus ki :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

neyse ben islerimi bitirdim sayilir saat 12 olmus esim geldi bizde hazirlanalim camiye girmeden önce bizide krese birakacak görüsürüz byeeeeeeeeeeeee

Cocuklar yine günesi görünce dısarı diye tutturdularhihoyyytgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2
Biraz dolastık bisiklete bindiler geldik
Oglan komsuya arkadasına gecti biz zeynoyla evdeyiz.
Onuda birazdan uyutacam pek huysuzlastı bu aralar gerekli gereksiz aglıyosenağlamasenağlama
Her istediğini aglıyarak söylüyo o uslu kız kayboldu kötükedihüsodelirecemkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kolay gelsin canım yaş dönemi geçişi düzelecek annsi zamanla sanada mecburen
biaz sabı faslı düşecek canım pek taviz verme ama alışkanlık yapar iyice huy edinir
öpüyorum seni ve melekleriniŞenizŞeniz

canım neden huysuzki zeynocuk bir hahatsızlığımı varki acepCADIARZU belkide nazar değmiştir sen oku ona bir güzel:lepi:

yemeğin üstüne tatlı ve kahvelerrr benden
3 kahvesine kızkadeşime gideceğim beni evden çıkartmak için revani yapmış biliyor dayanamayacağımı hepinize afiyet olsun göüşmek üzereŞenizŞenizŞeniz

offff kamilem buna dayanılırmı şekerimmmmmmcokacimcoookcokacimcoook

hee demek kart bu iş içinmişşşşşş indirime yarıycakkkkk...
ee5 liraymış netcez alırmıyızzz ne diyosunuzzz..havamız olur kız biz klüp üyesiyiz derizz...:roflol::roflol::roflol:

canım neden huysuzki zeynocuk bir hahatsızlığımı varki acepCADIARZU belkide nazar değmiştir sen oku ona bir güzel:lepi:

Sagolun arkadaslar inşallah gecicidir

Aslında bizim zeyneple hiç böyle sorunlarımız olmadı
Dogdugundan beri beni hic üzmedi melek gibidir
Simdi uyuttum uykusuda gelmiş baharda biraz carptı galibakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Eeee büyüyor artık hep melek olunmaz ya cadılasacak elbet

ah canım bir tanede bende var ondan
herşeyi ağlayarak istiyo bağrış çağrış.hiç bişeyden anlamıyo
ister kız ister güzel konuş hiç farketmiyo klava:yaşının gereği diye düşünüp kendimi avutuyorum.bu seneyi böyle idare edicez bakalım
bu arada benim cadı 2,5 yaşında seninki kaç yaşında canım

ayy alırızz tabi şekerim havamızıda atarız:roflol::roflol::roflol:
yalnız ben nerede kullanıp hava atacaksammm:roflol::roflol::roflol::roflol:

rosemcim dediğin gibi havamız olur:roflol:
hiç fena olmaz yani:roflol:
kk kartı hıııııCADIARZU

Kasım 2006 dogumlu yani 2 yasını 5 ay gecti canım
Bugünlerde böyle oldu önceden pek usluydu yavrum gercekten nazar mı oldu ne oldu?
Kolay gelsin canım meleklerini öptüm:1hug:

E hani roseme gidiyorduk kamilececim olmadı simdiklava:klava:
tatlım rosemme yine gideceksiniz ben gelemiyorumda yemek üzerine diye de belittim bak ama siz ikindi kahvesine gideceksiniz
ben kardeşime gidiyorumm bana revani yapmış sizsiz boğacımdan geçmezzdi bende size ikram edeyim dedima.s.a.s.

Sensiz olmaz canım beee
Sen kardesinden gecersin oraya bebekte bekliyo bizi rosem:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…