- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.341
evettt gece gördümm
tasarımları pek beğenmedim ama:dilcikar:
benneyaptımkikk kartı ney şekerim ben göremedim açarmısın birazbenneyaptımkikızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhhB]kızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhh
COLOR="Red"]kızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhh[/COLOR][/B]
kk kartı olayını duydunuzmu...................
kızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhhB]kızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhh
anladığım kadarıyla kk ya reklam veren fimalardan yapacağımız alışveişlerde kartı gösterince yüzde 5 gibi indrimler filan olacakmış bize özel bir üyelik kartıymışKAMİLEM KAMİLEM ne işe yarıycak bu kart ne biliyosun neden söylemedin sabah beri kızz aaa
bakalım kazen diyoki fikir söyleyin eeşurada bizde melek anneleri olarak bi fikir beyan edelim demii ama anlayalım önce neymiş ne değilmişşş ben hala sigara içemedim başıma vurdu içim hemmeennn burdayım sen yaz emi canım
rosemcim bugün okudum o yazıyı.anlaşılan sitemizi çekemeyenler varkaydirigubbakcemile3belkide benim kk ne erişmemide engellemeye çalışıyolardır:roflol:
anladım canım.ne yapacaksın elinden geldiğince dikkat etmen gereka.s
tekrar geçmiş olsun
kızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhhB]kızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhh
kolay gelsin canım yaş dönemi geçişi düzelecek annsi zamanla sanada mecburenCocuklar yine günesi görünce dısarı diye tutturdularhihoyyytgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2
Biraz dolastık bisiklete bindiler geldik
Oglan komsuya arkadasına gecti biz zeynoyla evdeyiz.
Onuda birazdan uyutacam pek huysuzlastı bu aralar gerekli gereksiz aglıyosenağlamasenağlama
Her istediğini aglıyarak söylüyo o uslu kız kayboldu kötükedihüsodelirecemkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canım neden huysuzki zeynocuk bir hahatsızlığımı varki acepCADIARZU belkide nazar değmiştir sen oku ona bir güzel:lepi:Cocuklar yine günesi görünce dısarı diye tutturdularhihoyyytgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2
Onuda birazdan uyutacam pek huysuzlastı bu aralar gerekli gereksiz aglıyosenağlamasenağlama
Her istediğini aglıyarak söylüyo o uslu kız kayboldu kötükedihüsodelirecemkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kolay gelsin canım yaş dönemi geçişi düzelecek annsi zamanla sanada mecburen
biaz sabı faslı düşecek canım pek taviz verme ama alışkanlık yapar iyice huy edinir
öpüyorum seni ve melekleriniŞenizŞeniz
canım neden huysuzki zeynocuk bir hahatsızlığımı varki acepCADIARZU belkide nazar değmiştir sen oku ona bir güzel:lepi:
yemeğin üstüne tatlı ve kahvelerrr benden
3 kahvesine kızkadeşime gideceğim beni evden çıkartmak için revani yapmış biliyor dayanamayacağımı hepinize afiyet olsun göüşmek üzereŞenizŞenizŞeniz
Cocuklar yine günesi görünce dısarı diye tutturdularhihoyyytgamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2
ayy alırızz tabi şekerim havamızıda atarız:roflol::roflol::roflol:offff kamilem buna dayanılırmı şekerimmmmmmcokacimcoookcokacimcoook
hee demek kart bu iş içinmişşşşşş indirime yarıycakkkkk...
ee5 liraymış netcez alırmıyızzz ne diyosunuzzz..havamız olur kız biz klüp üyesiyiz derizz...:roflol::roflol::roflol:
offff kamilem buna dayanılırmı şekerimmmmmmcokacimcoookcokacimcoook
hee demek kart bu iş içinmişşşşşş indirime yarıycakkkkk...
ee5 liraymış netcez alırmıyızzz ne diyosunuzzz..havamız olur kız biz klüp üyesiyiz derizz...:roflol::roflol::roflol:
ah canım bir tanede bende var ondan
herşeyi ağlayarak istiyo bağrış çağrış.hiç bişeyden anlamıyo
ister kız ister güzel konuş hiç farketmiyoklava:yaşının gereği diye düşünüp kendimi avutuyorum.bu seneyi böyle idare edicez bakalım
bu arada benim cadı 2,5 yaşında seninki kaç yaşında canım
tatlım rosemme yine gideceksiniz ben gelemiyorumda yemek üzerine diye de belittim bak ama siz ikindi kahvesine gideceksinizE hani roseme gidiyorduk kamilececim olmadı simdiklava: klava:
tatlım rosemme yine gideceksiniz ben gelemiyorumda yemek üzerine diye de belittim bak ama siz ikindi kahvesine gideceksiniz
ben kardeşime gidiyorumm bana revani yapmış sizsiz boğacımdan geçmezzdi bende size ikram edeyim dedima.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?