- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.301
günaydınnn hayırlı cumalarrrrrrrr
bereketli,huzurlubir gün ve dualarımızın kabul olması dileğiyleee
günaydın hayırlı cumalar melek anneleri
gunaydınlar canlarım hayırlı cumalar olsun ınsaallah hepımıze
kamılece betulum gul canlarım cok cok sagolun sekerler allah razı olsun.
ader bebegım gecmıs olsun cok cok opuyorum senıde kendıne ıyı bak canım gorusmek uzere
lahanabebegım canım benım cok gecmıs olsun sanada bendende selam soyleyın sekerler lahanama
kahvaltıdan sonra gorusmek uzere ınsaallah sımdılık kacıyorum canlarım
malum bugun son gunum yarın sabah sınava gıdıyorum
bugun yarında ıdare edın benı pazartesı aranızdayım ınsaallah yafrularrrrrrrr
haydı muckkkkk
GÜNAYDIN KISLARRRR
asistanım gelemedi ve bugün cuma o kadar işim varki saat9,30 dan beri kk ya girdim ama birtürlü günaydın yazamadım..
hayırlı cumalar hepimize..
Şeniz öpüldünüz
ya bi el atın arkadaşlar yoksa ben bugün sizle olamıycamm...
[Cumanız hayırlı.. Yuvanız huzurlu..
Kazancınız bereketli ...
Her iki cihanda da saadete erenlerden olmanız duası ile
cumanız mubarek olsun /B]
kizlar gece melisayi dra götürdük cokkkkk üsüyodu isitamadim sonra dr gidelim dedik drda atesi ciktigi zaman olur dedi yani ateside cikti sonra drda hemen ates icin surup verdi melisa sevmedi onu drda fitil verdi kan aldilar antibiyotik vereceklerdi gerekmiyomus vermediler simdi iyi amahala öksürügü var kahvaltimi yapayim zamanim olursa gelirim temizlik yapacam saat 1de melisanin kresine kahveye gidecem 2:30a kadar ordanda türk marketine falan gitmek istiyorum görüsmek üzere öptüm herkesi byeeeeeeeeeeee
hadi hayirlisi olsun canim sansin acik allah yardimcin olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
GÜNAYDIN KISLARRRR
asistanım gelemedi ve bugün cuma o kadar işim varki saat9,30 dan beri kk ya girdim ama birtürlü günaydın yazamadım..
hayırlı cumalar hepimize..
Şeniz öpüldünüz
ya bi el atın arkadaşlar yoksa ben bugün sizle olamıycamm...
[Cumanız hayırlı.. Yuvanız huzurlu..
Kazancınız bereketli ...
Her iki cihanda da saadete erenlerden olmanız duası ile
cumanız mubarek olsun /B]
canım benım cok cok gecmıs olsun bebegım
acıl sıfalar dılıyorum melegımıze
hadı ıyı gezmeler sekerrrrr
gel bak kıs burda heryer TÜRK marketı anam aramana gerek yok:))))
amınnnnnnnnnn canım benım amınnnn ınsaallah
dualarınızla ınsallah hakkından gelecem sekerler yaaaaaa
canım benım allah kolaylıklar versın bebegım
ay ne demek kıssssss hemen gelıyom benım kızlarıda getırıyom cok guzel el atarlar seker hemen hallederler:roflol::roflol::roflol:
sımdılık kactım yafrular kızları dısarı cıkaracagım 11 oldu saat.1 2 gıbı gelır yatırırım onları son tekrarlarıma bakarım
opuyorum hepınızı gorusmek uzere ınsaallah sekerler kocaman opuldunuzzzzŞenizŞenizŞenizŞeniz
günaydın kızlar nesılsınız? ben kahvaltımı yaptım keyif çayımı içiyorum
merhaba canısı Şeniznaber ohh keyif sizde valla ben burada ne yapacağımı şaşırdım oyy bu çocuk meğer benim ne çok işimi yapıyormuşş yaa bende ondan memnun değil dim güyaa....
yok gelsin artık çalışmıyosun demiycem ona...
nunuk geçmiş olsun nasıl şimdi melisa tabi dün kimbilir kimlere gösterdin kızın yaptıklarını bizden başka nazar dedğdi çocuğa oku onu hemen...klava:
yardım teklifine de teşekkürler hıı kaçırdum sanma canım:1hug:
merhaba canısı Şeniznaber ohh keyif sizde valla ben burada ne yapacağımı şaşırdım oyy bu çocuk meğer benim ne çok işimi yapıyormuşş yaa bende ondan memnun değil dim güyaa....
yok gelsin artık çalışmıyosun demiycem ona..
ay canım allah kolaylık versin sana benimde belki son keyifli günlerim olabilir bir yerdn haber bekliyom iş görüşmesine gidicem ayyy çok zor gekcek şimdi bana oğluşumdan ayrılmak napcan bilmiyom ama çalışmamda lazım malum tutturdular bir kriz ister istemez bizide etkiledi of of offffffff
kızlar kahvaltımızı yaptık ortalığı söyle bi toparladım geldim:dance:
Nabersiniz :uhm::uhm:
Nunukcum gecmiş olsun canım
izabella hadi bakalım hayırlısı olsun
Rosem bende bugün caya kime gidelim diyordum ama yogunmussun gelemezsin
En iyisi biz topikce senin otele gelelim hem yardım eder hemde laflarız:roflol::roflol::roflol:
sagol canim bana müsade ben cikiyorum islerimi bitireyim yine ugramaya calisirim belki yarinada görüsemeyiz islerimiz var byeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?