- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.321
merhaba
uzun zamandır yazamadım size özür dilerim canlarım geçmişide okuyamadım umarım herkesler idir meleklerim nasıllar neler yapıolar hepinizi çookk özledim aklım sizde inan
Ada hanımla koşturuyom ben.şimdi en tehlikeli dönemlerini yaşıoz yürümeye çalışıoo peşinde hep ben
çekmeceler dolaplar koltukların üstünde ve yine ynında hep ben allah ayırmasın ama çok zor bu arada hastalandım malum ırmağın dersleri okulu .......... dişlerimden dolayı tedavi oluyorum diş eti rahatsızlığı var ve 2 gündür mecburen ilaç tedavisine başladık ilaç aldığım için ada yı emzirmiom onun zorluğu yanii hiç sormayın şu dönemi hayırlısıyla atlatıım eskisi gibi yanınızda olıcam inş.
hepinizi ve meleklerimi kocaman kocaman öpüyorum
sağlıklı mutlu sewdiklerinizle güsel günler geçirin canlarımmm
görüşmek üzere
kızlar kahvaltımızı yaptık ortalığı söyle bi toparladım geldim:dance:
Nabersiniz :uhm::uhm:
Nunukcum gecmiş olsun canım
izabella hadi bakalım hayırlısı olsun
Rosem bende bugün caya kime gidelim diyordum ama yogunmussun gelemezsin
En iyisi biz topikce senin otele gelelim hem yardım eder hemde laflarız:roflol::roflol::roflol:
merhaba mihriban canım valla ben iyiyim
sana başarılar diliyorum miniğimgunaydınlar canlarım hayırlı cumalar olsun ınsaallah hepımıze
kamılece betulum gul canlarım cok cok sagolun sekerler allah razı olsun.
ader bebegım gecmıs olsun cok cok opuyorum senıde kendıne ıyı bak canım gorusmek uzere
lahanabebegım canım benım cok gecmıs olsun sanada bendende selam soyleyın sekerler lahanama
kahvaltıdan sonra gorusmek uzere ınsaallah sımdılık kacıyorum canlarım
malum bugun son gunum yarın sabah sınava gıdıyorum
bugun yarında ıdare edın benı pazartesı aranızdayım ınsaallah yafrularrrrrrrr
haydı muckkkkk
meleğine çok geçmiş olsun canımkizlar gece melisayi dra götürdük cokkkkk üsüyodu isitamadim sonra dr gidelim dedik drda atesi ciktigi zaman olur dedi yani ateside cikti sonra drda hemen ates icin surup verdi melisa sevmedi onu drda fitil verdi kan aldilar antibiyotik vereceklerdi gerekmiyomus vermediler simdi iyi amahala öksürügü var kahvaltimi yapayim zamanim olursa gelirim temizlik yapacam saat 1de melisanin kresine kahveye gidecem 2:30a kadar ordanda türk marketine falan gitmek istiyorum görüsmek üzere öptüm herkesi byeeeeeeeeeeee
sağol canım bakalım inş hayırlısıEvet zeynom gelin be gülüm bak zatii bugün kimseciklerde yokk sus sus kimse duymasın hadi sen saat 3 te beni ara ben seni alırım bebekten ben o zamana kadar çoooktaan hallederim işlerimi be güzelim ne güzel sohbet ederiz kaç kişi oluruz masa ayırttırim ben şimdiden gelecek olan listeye adını yazdırsın eve benzemez bakk
izabellamm aa ne güzel haber bu hadi hayırlısı
sus sus kimse duymasın öylemi rosemmmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Evet zeynom gelin be gülüm bak zatii bugün kimseciklerde yokk sus sus kimse duymasın hadi sen saat 3 te beni ara ben seni alırım bebekten ben o zamana kadar çoooktaan hallederim işlerimi be güzelim ne güzel sohbet ederiz kaç kişi oluruz masa ayırttırim ben şimdiden gelecek olan listeye adını yazdırsın eve benzemez bakk
izabellamm aa ne güzel haber bu hadi hayırlısı
kolay gelsin canım byeeee:teytey:a.s.:1hug:
sana başarılar diliyorum miniğim
pazartesiyi dört gözle bekliyoruz canımyerimseniben
meleğine çok geçmiş olsun canım
nunukçum çok çok geçmiş olsun canım
naberrr şekerlerrr,napıyorsunuz bakalım uykucu uykusunu uyudu geldiiii
osemm kolay gelsin şekerim bar rapolarını halledip yollamıştım hezaman ki gibi eline geçtimi şeker
nunukcum geçmiş olsun canım melissamıza acil şifalarrr
sagol canim simdilik daha iyi gece cok korkuttu beni eli ayagi buz gibiydi ama simdi sadece öksürügü var
sus sus kimse duymasın öylemi rosemmmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızının daha iyi olduğuna sevindim canım
sanırım meleğimiz biraz hassas.sık hastalanıyor yada banamı öyle geliyo nunukcum
rosemcim bugün okudum o yazıyı.anlaşılan sitemizi çekemeyenler varkaydirigubbakcemile3belkide benim kk ne erişmemide engellemeye çalışıyolardır:roflol:aa kamilemm bak listeye adınızı yazdırın dedim ama kız sizsiz olurmuu gerçi sen bar raporlarının kokusuyla şarhoş oluyosun barın kapısının yanından geçerken nolursun bilemem deee..:roflol::roflol::roflol:
ay hayatım sende olmasan benim bu işle bu gün bitmezdi şekerimmm saol varol bayatoparladım yetiştim kızz ama acıktım ve hala sigaramı içemedim bak saat kaç olduu
kso hoşgeldinnn de hemen nere gittin
mihriş kız bak sitemize ne ediyolar sabotaj var siteye :1shok::1shok: sizin netede bunu yapan aynı kişiler olmasınlarrr yoksammm kamile girmesin kk ya diye Allahtan eniştemiz var arkamızdaa çok şükürr
canim krese gidiyo ya hep ordan kapiyo bazi insanlar cocuklari hasta oldugu halde bile krese yolluyolar ordan da bütün cocuklara yayiliyo krese basladik baslayali böyle cok cabuk hastalaniyo
hay alalh seni barın önünden geçerken bulursam ne olacak ayy azcık eğlendirrim sizi ne olacak:roflol::roflol::roflol:kimse engelleyemez kk ya girmemi ben hariçç:enbuyukkk::enbuyukkk:aa kamilemm bak listeye adınızı yazdırın dedim ama kız sizsiz olurmuu gerçi sen bar raporlarının kokusuyla şarhoş oluyosun barın kapısının yanından geçerken nolursun bilemem deee..:roflol::roflol::roflol:
ay hayatım sende olmasan benim bu işle bu gün bitmezdi şekerimmm saol varol bayatoparladım yetiştim kızz ama acıktım ve hala sigaramı içemedim bak saat kaç olduu
kso hoşgeldinnn de hemen nere gittin
mihriş kız bak sitemize ne ediyolar sabotaj var siteye :1shok::1shok: sizin netede bunu yapan aynı kişiler olmasınlarrr yoksammm kamile girmesin kk ya diye Allahtan eniştemiz var arkamızdaa çok şükürr
evettt gece gördümmkızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhhB]kızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhh
COLOR="Red"]kızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhh[/COLOR][/B]
kk kartı olayını duydunuzmu...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?