Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

adercim hep aklımdaydın canım yokluğun hemen farkediliyo
inşallah bu yoğun günlerini atlatırsın aramıza dönersin canıma.s
bu arada sana geçmiş olsun.seni ve meleklerini öptüm canıma.s.a.s.

Evet zeynom gelin be gülüm bak zatii bugün kimseciklerde yokk sus sus kimse duymasın hadi sen saat 3 te beni ara ben seni alırım bebekten ben o zamana kadar çoooktaan hallederim işlerimi be güzelim ne güzel sohbet ederiz kaç kişi oluruz masa ayırttırim ben şimdiden gelecek olan listeye adını yazdırsın eve benzemez bakk

izabellamm aa ne güzel haber bu hadi hayırlısı

sana başarılar diliyorum miniğim
pazartesiyi dört gözle bekliyoruz canımyerimseniben
meleğine çok geçmiş olsun canım

sağol canım bakalım inş hayırlısı

sus sus kimse duymasın öylemi rosemmmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

naberrr şekerlerrr,napıyorsunuz bakalım uykucu uykusunu uyudu geldiiii
osemm kolay gelsin şekerim bar rapolarını halledip yollamıştım hezaman ki gibi eline geçtimi şeker
nunukcum geçmiş olsun canım melissamıza acil şifalarrr

sagol canim simdilik daha iyi gece cok korkuttu beni eli ayagi buz gibiydi ama simdi sadece öksürügü var

sus sus kimse duymasın öylemi rosemmmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aa kamilemm bak listeye adınızı yazdırın dedim ama kız sizsiz olurmuu gerçi sen bar raporlarının kokusuyla şarhoş oluyosun barın kapısının yanından geçerken nolursun bilemem deee..:roflol::roflol::roflol:

ay hayatım sende olmasan benim bu işle bu gün bitmezdi şekerimmm saol varol bayatoparladım yetiştim kızz ama acıktım ve hala sigaramı içemedim bak saat kaç olduu

kso hoşgeldinnn de hemen nere gittin

mihriş kız bak sitemize ne ediyolar sabotaj var siteye :1shok::1shok: sizin netede bunu yapan aynı kişiler olmasınlarrr yoksammm kamile girmesin kk ya diye Allahtan eniştemiz var arkamızdaa çok şükürr

kızının daha iyi olduğuna sevindim canım
sanırım meleğimiz biraz hassas.sık hastalanıyor yada banamı öyle geliyo nunukcum

canim krese gidiyo ya hep ordan kapiyo bazi insanlar cocuklari hasta oldugu halde bile krese yolluyolar ordan da bütün cocuklara yayiliyo krese basladik baslayali böyle cok cabuk hastalaniyo

rosemcim bugün okudum o yazıyı.anlaşılan sitemizi çekemeyenler varkaydirigubbakcemile3belkide benim kk ne erişmemide engellemeye çalışıyolardır:roflol:
canim krese gidiyo ya hep ordan kapiyo bazi insanlar cocuklari hasta oldugu halde bile krese yolluyolar ordan da bütün cocuklara yayiliyo krese basladik baslayali böyle cok cabuk hastalaniyo

anladım canım.ne yapacaksın elinden geldiğince dikkat etmen gereka.s
tekrar geçmiş olsun

kızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhhB]kızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhh
COLOR="Red"]kızlarrrrrrrrrrrrr flash flash flashhhh[/COLOR][/B]

kk kartı olayını duydunuzmu...................

hay alalh seni barın önünden geçerken bulursam ne olacak ayy azcık eğlendirrim sizi ne olacak:roflol::roflol::roflol:kimse engelleyemez kk ya girmemi ben hariçç:enbuyukkk::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…