Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

tekrar geçmiş olsun canım
şimdi iyi olduklarına sevindim.hadi sen git yat dinlen
uykusuzluk çok zor.biz seni zinde istiyoruz canım öptüm seniŞenizŞeniz
merhaba kızlar nasılsınız bugün dışarı çıkacaktım kızımla ama rüzgar var evdeyiz yine(( yarında 4 ay aşıları ve rota aşısı var kızımın dua edin teyzeleri serra'ma

inşallah meleğimiz kolay bir şekilde aşısını olur fazla ağlamaz canım
tabiki dua ederiz meleğimize:Saruboceq:

hanımlar son bir haftadır burda hava çok güzelsositosositosositososito
yaz günü gibi.eşim salı günü evde bizde o gün gezip dolaşıcaz inşallah
insan evde dur dur sıkılıyo valla.özelliklede hava böyle güzel olunca hiç evde oturmak istemiyo insan a.s

selamlar kızlar...kamilececim çok geçmiş olsun canım meleklerine inşallah bir an önce atlatırlar....miniğim inşallah bugünkü sınavında güzel geçmiştir...bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün çok halsizlik var kızımada söz verdim birazdan arkadaşıyla tiyatroya götürücem,nasıl götürücem bilmiyorum...

kızlar eşimin çanakkaleden çok sevdiğim bir akrabası gelmiş dışarı çıkacaz galiba mihribanım canımsın

selam belinay buldum bak nasılsınız melek anneleri burası yağmurlu kuzu bugün parka gidemicek neyse bizde vaktimizi evde değerlendiririz

hanımlar topiğimiz yine sakin
ben sürekli bakıyorum ama pek kimse girmemiş
bende çıkıcam zaten yemek yapıcam artıkcokacimcoook
akşama girerim byyyyyyyyyyyyhihoyyythihoyyythihoyyyt

iyi pazarlar melek anneleri biz sabah gittik MR için hastaneye ama malesef olmadı.narkoz verdiler ama geniz eti var diye narkozla derin uyuyamadı ve MR çekilemedi.doktorda riske etmek istemedi.ben zaten çocuk narkoz alcak diye paniktim.(beni az çok öğrendiniz panik olduğumu yani) çocuk boşu boşuna narkoz almış oldu ona üzüldüm.bakalım salı günü ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…