Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım benim tekrar geçmiş olsun,şimdi iyilermiş sevindim.kendine iyi bak canım dinlen tabiki,onların sana ihtiyacı var.seni çok iyi anlıyorum meleği yeni hastalık geçirmiş bir anne olarak.
bugün 3 ten sonra parka gittik kızlar o kadar sevindiler ki anlatamam.tabi dışarı çıkmak banada çok iyi geliyo.(biz evde yokken yine geçmiş lsuna gelenler olmuş sağolsunlar)
gelincede kübra uyudu şuan uyuyo dinlensin yavrum.
ayyyy yine çenem düştü,bu aralar beni idare edin kızlar,sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyo.sizleri seviyorum,meleklerimi öpüyorum kokulusundankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bizde seni seviyoruz canımmm,ohh maşallah negüzel parkta dolaşıp oynamışlar meleklerimiz hakketti oynamayı ne çok mutlu olmuşturrr canım benim sanada iyi gelmiştir, çok şükür iyilerrr ödevlerini yapıyorlar şimdi yarına teslim edilecek performans ödevi vardı halimenin onunla uğraşıyorr,arada olan bize oluyor sersem gibiyim hala olsun meleklerim iyiya çok şükürrr
meleklerini ve seni çok öpüyorum canımmŞenizŞenizŞeniz

geçmiş olsun canım

gecmis olsun canim hayirlisi olsun insallah birseyi yoktur prensesinin

nunuk hoşgeldin canım,biz iyiiiz sen nasılsın?

hosbuldum bende iyiyim

merhaba arkadaşlar kızım babaannesinde hiç durmadı eeee hakettiler ( ay ne kötü gelinim) :)))

böyle olmak iyidir :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ıyı aksamlar canlarım benım bugunde son sınavıma gırdım cok sukur bıraz rahatım ordan annemlere gectık 7de eve geldık ve dehset derecede bır uyku halı aldı benı anlatamam sıze
yarın dınlenmıs olarak gorusmek uzere ınsaallah sımdılık hoscakalın yatacagım hemen
cok cok opuyorum hepınızı canlarım gorusmek uzere ınsaallah

ayyy kızımı yıkadım anneannesi uyutmaya çalışıyor valla yarın sabah 7de koşturmaca başlıyor çok yogunum çok 9 da kızımın 4 ay aşısı sonra 11 de özel doktorunda rota aşısı oradan eve bırakcam onu bende işe gidecem kıyamıyorum kuzuma

teşekkür ederim canım a.s.evet çok iyi geldi hava almak.
meleğine kolay gelsin,allahtan bu ara bizim öğretmen proje performans ödevi vermedi.
zaten 3 haftadır betül'ün derslerini kontrol bile edemiyorum.yinede sınav sonuçları güzel.
dediğin gibi onlar iyi olsunda biz herşeye razıyız.bende sizi öptüm canım.kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım

sağolasın canım benima.s.a.s.a.s.

gecmis olsun canim hayirlisi olsun insallah birseyi yoktur prensesinin

hosbuldum bende iyiyim

teşekkür ederim canıma.s.inş bide salıyı atlatsak hayırlısıyla.

geçmiş olsun diyeyim.hayırlısıyla bunuda atlattın.çalışkan arkadaşım benim.
kaç günün stresi vardı üstünde rahatlayınca uyku basmıştır.yat dinlen canım sen dinlenmeyi fazlasıyla hakettin.
kardeşin nasıl oldu canım inş. şimdi daha iyidir.
bende seni ve kızları öpüyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…