Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

cnm dün yoktum aryamdımdac nm haydı gözün aydın inşallah verdiğin emeğin karşliğini alrsın cnm benim ama ben eminimki sonuçlar süper olacak bitanem.çok öptüm

selam belinay buldum bak nasılsınız melek anneleri burası yağmurlu kuzu bugün parka gidemicek neyse bizde vaktimizi evde değerlendiririz

hoşgeldin cnm buraya.

cnm arkadaşim çok geçmiş olsun .
ay kiyamma yavrumda desene gene çekecek izdirabi ?
cnm benim sende sakın olu onun sağlığı için bu gereklı balım seni ve kuzularını çoköptüm

kamilecim cnm sizde çok geçmiş olsun neyseki çok şükür yok kızların bişeyi meleklerini öptüm

merhaba kızlar nasılsınız bugün dışarı çıkacaktım kızımla ama rüzgar var evdeyiz yine(( yarında 4 ay aşıları ve rota aşısı var kızımın dua edin teyzeleri serra'ma

geçmiş olsun cnm onların sağlığı için bunlar şartı.

saol canım bende seni öptüm bugun döndüm napısunuz nasılsınız bakalım....neler oldu ben yokken herkes iyidir umarım...
geçmişi okumadım minik kuşum naptın canım sınavın nasıldı...

cnm benim hoşgeldin sefalar getrdin çok şükür aramizdasin balim seni ve rüyayı çok öpyorum..

arkadaşlar hepinize sağlıklı ve güzel bir hafta diliyorum
sizleri ve meleklrinizi çokpyorum

günaydın canım benim,gülüm teşekkür ederim canım.gerekli olduğunu biliyorum ama anne yüreği bazı şeylere dayanmıyo işte.salı günü narkoz almadan olcak yani inş olur.
sen nasılsın?tayfunu yolladınmı okula.allah zihin açıklığı versin yavrularımıza.
gamzem nasıl uyandımı cadı.öptüm canımkaydirigubbakcemile3

günaydın meleklerimin melek anneleri....
herkese güzel, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hafta diliyorum a.s
sizleri çok özledim canlarım :1hug:
beni merak etmişsiniz ben şimdi iyiyim çok şükür çıkan tahlillerim de bir sorun yok ikitanesi kaldı onlarda çarşamba çıkacak inşallah onlarda temiz çıkarda artık rahatlarıma.s
canlarım sizler gibi arkadaşlarım olduğuğu için çok mutluyum a.s canlarım benim sevom sizi beeeeeeeeeeee :1hug: :1hug: :1hug:

betoşum cnm inşalah slı günü bir aksılık olmaz cnm benim allah kolaylık versin inşallah cnm
tafun gitti cnm gamzede uyuyo
çünkü dün gene kiyametler kopardı misafrlikte ben bu cadınınyüzünden artık bir yere gidemyeceğim
yaşli adamlardan korkuyo onları görünce eve sokamıyoruz ana bide bi ağlama anlatamamı yok dede yok baba yon baabaanne abi herkesi başinda topladı gidelim diye.
neysek fazla ağlamadı o alişncaya kadr başinada bekledim of of gidiğime gicegimde pişman oldum vallaıh ne yapacam bilmiyom eve gelenlerede öyle bunun yüzünden evimize kime gelmiyo
dün böyle bir gün yaşadım cnm ha sonra sahıle indik ama çok rüzgar vardı diye fazla durmadık ama baya eğlendi cadı salıncaklara bindi ve inmiyoda zor getirdik eve .
sizde gitmişiniz cnm parka oh iyi yaptın cnm enim çok sevindim tatlim
kübrami ve betülümü çok öpyoryum annesi senide öptüm.

not betülüm cnm beni aramişin ama ben aryorum ne yazkkı telin çekmiyo cnm haberin olsun.

bu arada topiğimizin bütün hastalarına allahım şifalar versin inşallah :Saruboceq:
aramıza yeni katılanlarda olmuş hoş geldiniz arkadaşlar a.s

nerdesin nan kaçgündür merak ediyorum meajda yazdım msenden cevap yok delü klava:klava:klava:
nerde bu kız diye korktum hastaneye yattın diye .
ama neysek sonuçların güzel çikmiş balımm çok sevindim cnm benim
inşallah kalanlarda güzel çikar seni ve prensesini çok öpyorum

HOŞGELDİN HOŞGELDIN LAHANANCIMMMMM....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

bu çiçekleri meleklerim vede annelerine a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s.a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın canım hoşgeldin.bizde seni özledik arkadaşım.tahlillerin güzel çıkmasına sevindim canım,inş diğer tahlillerinde güzel çıkacak.:Saruboceq:habersiz bırakma bizi.
gerçekten burda dostluklar çok güzel,zor zamanda bir bütün olunuyo bu topikte.
gerçi her zaman öyle ama zor zamanlarda daha başka oluyo.bende yakın geçmişte yaşadım bunu.
bizde seni seviyoruz canım benim.kendine iyi bak.allaha emanet ol kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun canım.meleğin iyi ya başka şeye üzülme.
benim kızımada ameliyatta narkoz verdiler canım daha 2,5 yaşında kızım.bende biraz korktum ama doktorlarada güvenmemiz gerek canım.
çok şükür bir sorunda yaşamadık.sende içini ferah tut canıma.s

kurtuldun artık miniğim sınav stresinden
hadi gözünaydın canımyerimseniben

günaydın cannnnlarrrr...haftanız güzel geçsinnnnn...uğrayamadığım için hepünüzden özür diliyorum..nasılsınız bakkem.geçmişi okuyamadım..hepinüzü ve meleklerinizi öpüyorum.Şeniz
dün kkdan arkadaşlarla buluştuk.keşke imkanımız olsada sizlerler karşılıklı sohbet edebilsek..buluşma topiciğine beklerim sizleri.öpüyorum..kendinize dikkat edin...

ama niye beni dövon :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: ben günlerdir hastaydım daa yeni yeni kendime gelmeye çalışıyom bide sen dövonn beni :çok üzgünüm:

canım teşekkür ederim pek giremedim nete ama artıkım iyiyim kimse beni tutamaz

çok teşekkür ederim canım benim a.s
umarım meleğiminde mr temiz çıkar sizde allaha emanet olun canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…