- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.521
ıyı aksamlar canlarım benım bugunde son sınavıma gırdım cok sukur bıraz rahatım ordan annemlere gectık 7de eve geldık ve dehset derecede bır uyku halı aldı benı anlatamam sıze
yarın dınlenmıs olarak gorusmek uzere ınsaallah sımdılık hoscakalın yatacagım hemen
cok cok opuyorum hepınızı canlarım gorusmek uzere ınsaallah
selam belinay buldum bak nasılsınız melek anneleri burası yağmurlu kuzu bugün parka gidemicek neyse bizde vaktimizi evde değerlendiririz
iyi pazarlar melek anneleri biz sabah gittik MR için hastaneye ama malesef olmadı.narkoz verdiler ama geniz eti var diye narkozla derin uyuyamadı ve MR çekilemedi.doktorda riske etmek istemedi.ben zaten çocuk narkoz alcak diye paniktim.(beni az çok öğrendiniz panik olduğumu yani) çocuk boşu boşuna narkoz almış oldu ona üzüldüm.bakalım salı günü ne olacak.
iyi pazarlarrrr meleklerime ve güzel annelerinee
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmma.s.ŞenizŞenizŞeniz
halime sabaha doğru düzeldi bu sefer ayşe de aynı şekilde çıkarmaya başladı,bi an kortuk zehirlendilermi diye çok şükür öyle bişeyleri yokmuş üşütme hava değişimden olabilirmiş çok şükür şimdi onlar iyi ama ben uykusuzluktan çok halsizimm uyumaya çalışayım birazzz görüşmek üzereŞenizŞeniz
merhaba kızlar nasılsınız bugün dışarı çıkacaktım kızımla ama rüzgar var evdeyiz yine(( yarında 4 ay aşıları ve rota aşısı var kızımın dua edin teyzeleri serra'ma
saol canım bende seni öptüm bugun döndüm napısunuz nasılsınız bakalım....neler oldu ben yokken herkes iyidir umarım...
geçmişi okumadım minik kuşum naptın canım sınavın nasıldı...
cnm dün yoktum aryamdımdac nm haydı gözün aydın inşallah verdiğin emeğin karşliğini alrsın cnm benim ama ben eminimki sonuçlar süper olacak bitanem.çok öptüm
hoşgeldin cnm buraya.
cnm arkadaşim çok geçmiş olsun .
ay kiyamma yavrumda desene gene çekecek izdirabi ?
cnm benim sende sakın olu onun sağlığı için bu gereklı balım seni ve kuzularını çoköptüm
kamilecim cnm sizde çok geçmiş olsun neyseki çok şükür yok kızların bişeyi meleklerini öptüm
geçmiş olsun cnm onların sağlığı için bunlar şartı.
cnm benim hoşgeldin sefalar getrdin çok şükür aramizdasin balim seni ve rüyayı çok öpyorum..
günaydın meleklerimin melek anneleri....
herkese güzel, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hafta diliyorum a.s
sizleri çok özledim canlarım :1hug:
beni merak etmişsiniz ben şimdi iyiyim çok şükür çıkan tahlillerim de bir sorun yok ikitanesi kaldı onlarda çarşamba çıkacak inşallah onlarda temiz çıkarda artık rahatlarıma.s
canlarım sizler gibi arkadaşlarım olduğuğu için çok mutluyum a.s canlarım benim sevom sizi beeeeeeeeeeee :1hug: :1hug: :1hug:
günaydın meleklerimin melek anneleri....
herkese güzel, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hafta diliyorum a.s
sizleri çok özledim canlarım :1hug:
beni merak etmişsiniz ben şimdi iyiyim çok şükür çıkan tahlillerim de bir sorun yok ikitanesi kaldı onlarda çarşamba çıkacak inşallah onlarda temiz çıkarda artık rahatlarıma.s
canlarım sizler gibi arkadaşlarım olduğuğu için çok mutluyum a.s canlarım benim sevom sizi beeeeeeeeeeee :1hug: :1hug: :1hug:
hayırlısı olsun canım.meleğin iyi ya başka şeye üzülme.iyi pazarlar melek anneleri biz sabah gittik MR için hastaneye ama malesef olmadı.narkoz verdiler ama geniz eti var diye narkozla derin uyuyamadı ve MR çekilemedi.doktorda riske etmek istemedi.ben zaten çocuk narkoz alcak diye paniktim.(beni az çok öğrendiniz panik olduğumu yani) çocuk boşu boşuna narkoz almış oldu ona üzüldüm.bakalım salı günü ne olacak.
ıyı aksamlar canlarım benım bugunde son sınavıma gırdım cok sukur bıraz rahatım ordan annemlere gectık 7de eve geldık ve dehset derecede bır uyku halı aldı benı anlatamam sıze
yarın dınlenmıs olarak gorusmek uzere ınsaallah sımdılık hoscakalın yatacagım hemen
cok cok opuyorum hepınızı canlarım gorusmek uzere ınsaallah
nerdesin nan kaçgündür merak ediyorum meajda yazdım msenden cevap yok delüklava: klava: klava:
nerde bu kız diye korktum hastaneye yattın diye .
ama neysek sonuçların güzel çikmiş balımm çok sevindim cnm benim
inşallah kalanlarda güzel çikar seni ve prensesini çok öpyorum
HOŞGELDİN HOŞGELDIN LAHANANCIMMMMM....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın canım hoşgeldin.bizde seni özledik arkadaşım.tahlillerin güzel çıkmasına sevindim canım,inş diğer tahlillerinde güzel çıkacak.:Saruboceq:habersiz bırakma bizi.
gerçekten burda dostluklar çok güzel,zor zamanda bir bütün olunuyo bu topikte.
gerçi her zaman öyle ama zor zamanlarda daha başka oluyo.bende yakın geçmişte yaşadım bunu.
bizde seni seviyoruz canım benim.kendine iyi bak.allaha emanet ol kaydirigubbakcemile3
kız lahancım haber vermediğin için dövüyorum seni yoksa kiyarmiyim arkadaşima:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?