Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

minik kuşlarım kardeşinede geçmiş olsun
o kadar uyumuya alışık değilsen ondan ağrımıştır

sagol canım benım tesekkur edıyorum
evet canım son aylarda gece 1 2 lerde yatıp gun ıcınde kosturmaca derken
hafta sonu sınavları atlatınca bır yuk kalktı uzerımden aksam mayıstım cok agırlık coktu 9da sızmısım:))
sabahta bas agrısıyla uyandım
bunyede sapıttı noldu bu karuya hıc boyle yapmazdı dıye sanırım:roflol::roflol::roflol::roflol:

rüyanaz hoşgeldin cnm

ruyacım hoşgeldin canım nasılsın?

saolun kıslar hb nasılsınız bakalım günaydın herkese minik canım kardeşin hasta herhalde umarım cidddi bişey yoktur çok geçmiş olsun kızlar evimde degilim hala istdayım...sadece amcamlardan kuzenlere geçtim ok...hadi grş...ugraraım yine...

günaydınnnnn
güzell bir hafta geçirmemiz dileğiyleee
işleimi hallettim duşumu aldım :dance::dance:kahvaltımıda yanıma alıp sizlere geldimmm naaılsınızz
şekerlerrrr meleklerim nasıl
a.s.a.s.a.s.

günaydınnnnn
işleimi hallettim duşumu aldım :dance::dance:kahvaltımıda yanıma alıp sizlere geldimmm naaılsınızz
a.s.a.s.a.s.

hoşgeldin canım
maşlallah erkenden işlerinide halletmişsin
ben daha kahvaltı hazırlıcam
kızların uyanmasını bekledim büyük meleğim daha uyuyo ama ikisi uyandı bende çıkıyım artık
kahvaltı hazırlayayımcokacimcoook sonra görüşürüzsırnaşık şeysırnaşık şey

miniğim sanada kardeşinede geçmiş olsun canım
öptüm senia.s.a.s.a.s.

afiyett olsun canımm
ben 7 de kalkıyoum canım genelde kızlarla eşimin engeç 8 :20 de evden çıkmaları lazım bugün onlarla kahvaltı edesim gelmedi bende işlere el attım diek onlaı hallettim felaket acıkmışım ama şimdi çayımı demledim sakin sakin içeceğim
arkadaşlar hadi gelin berabe kahvaltı yapalımmmcokacimcoook

günaydın kızlar.
hepinize hayırlı bir gün ve hafta diliyorum.geçmişi okumadım ama
hepinizi çok özledim.tabiki meleklerimide.
hepinizi kocaman öpüyorum canlarım benim.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

sagol canım benım
sıvasta askerlık yaptıgı zaman hastalanmıstı canım hatırlarsan ıstda toparlayamadı kendını bır turlu cıgerlerınde leke olusmus 2 ay hava degısımıne geldı
korktugum kadar kotu degıl allaha sukur
sagol canım benım
ohhh hadı gez bakalım seker
bende haftaya cuma yola cıkıyorum dugun ıcın 3 gun yokum:)))
ohhhhhh keyıf yapacagım kurtlarımı dokecegımmmmmmmmm

günaydınnnnn
a.s.a.s.a.s.

hamaratım sekerım canım benım
gunaydın sekerrrrrrrrrrr
bende dus alacagımda bakalım cuval gıbıyım ay yıgıldıgım yerde kalıyom
sımdıde pcde kaldım
ozlemısım pıneklemeyı sanırım
tunedım sandalyenın ustune:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gunaydın seker
nabersın?
okuyamamıssın sorumu yıneleyım yafrum
naptın sınavı seker?
nasıl gectı?
hadı gecmıs olsun sımdılık bebegım.nısan sonundan mayıs sonuna kadar ıkıncı maratona kadar accık dınlenek demı artık yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

günaydınnn tatlımm ayyy otur biraz bizde çok özledik seni bugün dinlenme bizimle sohbet günün şekerimmm dinlenmek hakkın ama yani iş yokkk bugün sana değil mi arkadaşlarrrrrrrrr destek bekliyorummmmmm:enbuyukkk::enbuyukkk:

günaydınn canımmm ŞenizŞeniznaber şekerrr

iyi canım ne olsun.eh fena sayılmaz.dünde sınavdan çıktıktan sonra aklıma ilk sen geldin.ne yaptı acaba diye.senin nasıldı hayatım.
bencede geçmiş olsun.artık biraz rahat edelim.
biliyormusun benim ikinci sınav tam abimin düğün telaşına gelicek.bir hafta sonra düğünü olucak.ne yapıcam bilmiyorum hayatım.o dönemim koşturmayla geçicek benim.

iyi şekercim senden naber?
kızlar çok özledim sizleri yaw.

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
iyidir tatlımm bizde seni çokkkkk özledikkk ŞenizŞenizöğleden sonra kahvelerinde yokluğun çokk belliydi canımmm:1hug::1hug::1hug:

selam canim aksam ne yazdin okuyamadim esim pc basindaydi bende melisayla ilgileniyodum esimde biseyler dedi ama tam anlamadim neyse atlattiniz sinavi nasil gecti :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…