Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geldim artık.bu gün içeriz kahvelerimizi hayatım.şöyle dedikodu yapa yapa.
bende özledim sizlerle kahve içmeyi.

gel canim gel kahve veren olmadimi sana sinavinda iyi gectimi bari ozaman okkali bir kahve veririm iyi gecmediysede veririmde okkasiz olsun hadi sen söyle bakalim okkalimi okkasizmi :uhm: :uhm: :uhm:

gel canim gel kahve veren olmadimi sana sinavinda iyi gectimi bari ozaman okkali bir kahve veririm iyi gecmediysede veririmde okkasiz olsun hadi sen söyle bakalim okkalimi okkasizmi :uhm: :uhm: :uhm:

ortası varmı hayatım.ortası varsa biraz okkalı biraz okkasız olsun canım.
bakalım nasıl geçtiğini sonuçlarda görücez artık. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sagolasın bebegım benım
evet haklısın seker vallahı sızlerıde ıhmal ettım evıde
camasırları attım yıkandı serdım bulasık mak dolmus 2 gun sınava gıttım sabahtan dune kadar bırıktıler o yıkanıyor
balkona cok gunes vuruyor ıcerısı hamam gıbı oluyor onun guneslıgını takacagım temızlıge haftaya baslayım dıyorum arkadasın dugune gıtmeden once onuda bıtıreyım perdeler yıkanacak halılar sımdılık sılınecek sonra yıkanacak vs..
ama bır kac gun kendımı sımartıp pıneklemeyı dusunuyorum vallahıı
sızlerle sohbet en buyuk dınlenme sekerım bana
vallahı derde deva gıbı hatunlarsınız yafrummmmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz

sagol canım benım
mat dısında guzeldı bebegım.ozellıkle ona cok calısmadım vakıt ayırmadım hıc sevmedıgım bır derstır oldum olası onu bute bırakacagım sanırım
kalsamda zaten bır ust sınıfa gecerım ama hazırandan eylule kadar da ona calıssam hallederım dıye dusunuyorum
olmadı babamdan yardım alacagım:)))
adam super mat calıstırır:)))
cocuklarla bızımkılere gıdıp babam ıkı calıstırsın olmazsa dıye dusunuyorum:))))
bakalım kısmet seker yaaa ınsaallah rabbım yardımcımız olur atlatırız
abın ıcın yardım edeceksın tabıkıde sınavlarıda ıhmal etme bebek.bute calısırsın olmazsa sorun degıl canım yaa saglık olsun da hersey hallolur

kimseler yok bende kalkip islerimi yapayim

elıf pc de oynamak ıstedı canım bende cıktım salonda uzanıyordum cok yazamadım zaten
guzel gectı matdan umıtsızım sadece yazdım
elıf pcde yorgunum sonra konusuruz yazmıstım
cok sukur atlattık canım sımdılık bakalım nısan sonu fınallere baslayım mayıs sonuna kadarda ona calısacagım
ınsaallah mayısta hepsını verırımde seneye kadar rahatlarım accık:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sen nasılsın seker?keyıfler ne alemde

var var olmaz olurmu

bende iyiyim çok şükür canımm
kolay gelsin gelsin tatlım inş bağlarlarr

sagol bebisim a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

en azindan denedin canim insallah hakkinizda hayirlisi olsun keske demektense yapmak en iyisi bende keske diyorum ama is isten gectikten sonra
herseyin hayirlisi olsun canim insallah istedigin sonucu alirsinda rahatlarsin :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

vallahi hayatım mattı bende hiç sevmiyorum ve hiç anlamıyorum.ne olucak bende bilmiyorum.benimde o kesinlikle büte kalır.belki seneye bile kalır.

offfffffffffffff ya mayisip kaliyorum kalksammmmmmmmmmmm islerimi halletsemmmmm mutfagim öyle duruyo yaaaaaaaaaaaofffffffffff offfffff

amın canım benım sagolasın ınsaallah hayırlısı bakalım
umıtlıyım ama cok umutlanıp yıkılmak ıstemıyorum sonucları gorunce bagırırım :roflol::roflol::roflol::roflol:

vallahi hayatım mattı bende hiç sevmiyorum ve hiç anlamıyorum.ne olucak bende bilmiyorum.benimde o kesinlikle büte kalır.belki seneye bile kalır.

ay sorma valla ben sozelcıyım turkce edebıyat felsefe mantık sosyolojı cografya tarıh anam benım alanım
fızık kımya mat dıyınce mıde bulantılarım baslıyor harbıden kımyam degısıyor:roflol::roflol::roflol:
ama seneyede bırakmayı dusunuyorum ınsaallah bute halledecem kafaya taktım
seneye yenı dersler yenı sınıf bırde bu ayagıma dolanmasın dıye dusunuyorum
bakalım ne olacak

offfffffffffffff ya mayisip kaliyorum kalksammmmmmmmmmmm islerimi halletsemmmmm mutfagim öyle duruyo yaaaaaaaaaaaofffffffffff offfffff

kalk anam kalk accık toparla gel sekerrrrrrrr
beklıyoz senı
hatta yardıma gelelım bır el atarız yafrummmmmmm

nunukcumm matemetik demek istiyorlarrr

matematik hayatım ne olucak.

sevmedıgımızde seker kısaltmasını soyluyoz
basbelası,hayatımın karartısı argodada degısık sekıllerde ıfade edebılıyorum
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sagolasın sekercıgım sanada bebek
guzel gun ve hafta dılıyorum sekerım nabersın yafrummmmmmmmmmm

iyiyim minikkuşum yeni bir haftaya başladık şevval hanımla başbaşa oturuyoruz o bebeklerine kına gecesi yapıyo bende sizlerden günlük enerjimi almaya geldim...
geçmişi okuyamadım belki yazmışsındır ama ben bidaha sorayım nasıl geçti sınavın...???
sana çok dua ettim...:Saruboceq::Saruboceq:

bende bende çok güzel isimlerim var onun için.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ooooooooooo seker bendede varda ıste ban yemeyım dıye kıbarlarını saydım sadece anla artıkın sen gerısını

ohh ohh oynasın bakalım
bende sızlerle takılayım dedım kızlarda cızgı fılm ızlıyorlar oglende banyolarını yaptırıp yatıracagım sanırım bende uyuyacagımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cok sukur canım atlattım guzeldı valla benım mantıgıma gore :roflol::roflol::roflol::roflol:
bakalım sonuclar ay sonuna gelır heralde nolacak :roflol::roflol::roflol:

bende bende çok güzel isimlerim var onun için.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız ne isimleriymiş o??
bu arada sana kısaca kendimi tanıtayım
ben şevvalcik
bursalı 29 yaşında ve iki kızı olan
balık burcu olduğu için biraz balık etli
bir hatunum
ben biraz ara verip uğrayamamıştım topiğe
sanırım sen o arada gelmişsin...
:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…