Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canim temizlik yapasim yok tasinacam ya yan yapiyorumda üstten geciyorum bir tasindiktan sonra nasilsa yapacagim diye canim istamiyo hayirlisi olsun canim

canım matematik isimleri.
bende kendimi tanıtayım sana şekercim.
ben S1907 diye geçiyorum burda.
istanbulda ikamet ediyorum.bir tane kızım var 7 yaşında.
30 yaşındayım ve 43 kiloyum hayatım.
veeee ikizler burcuyum.tanıştığımıza memnun oldum hayatım.
ben bayağıdır burdayım demekki sen çok ara vermişsin.bir daha bu kadar ara verme şekercim.

yok şekerim bidaha bu kadar ara vermem
ama ben olmasamda ruhum burda topikte geziyodu

hmmm aslinda matemetik dicektim acaba baska biseymi dedim bozuntuya vermeyim diye ne dedim

yanlis yazmisim aceleden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: adamlar gelmisti dedim kesilmeden yazayim ama oldu sonunda internetim kapanmadi cok sükür :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

yok şekerim bidaha bu kadar ara vermem
ama ben olmasamda ruhum burda topikte geziyodu
evet ya insan topiğe gelmesede aklı hep burda kalıyor..
nasıl bağladı hepimizi buraya.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

oh rahatladın artık şeker.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kizlar hafta sonu görümcemlere gittik dedik beraber alisverie gidelim melisa ben görümcem gittik
melisayi wcye götürdüm baska yere giderken bir baktimki bir tavsan gidiyo melisa bak dedim
melisaya dedimki tavsan beni bekle de dedim melisa utandi tavsan dedei sessizce onlarde duydu
melisa kosturarak gitti yanina bende dedim hemen resim cekeyim resmini cektim bunlarin bayrami ya yumurta ve cikolata dagitiyolar

evet rahatladim :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :lepi: :lepi:

çok tatlı çıkmışlar hayatım.
tavşanda tavşan yani.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim sipa cokkkk utangac ya her yönü gibi o yönüde bana cekmis kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
super bır tanım seker sankı 40 yıldır tanısım kadar olduk yafrummmmmmmmmmmm
opuyorum senı bebekımmmmmmmmmm

benim sipa cokkkk utangac ya her yönü gibi o yönüde bana cekmis kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sende çok utangaçsın biliriz hayatım bilmezmiyiz.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tünaydın kıslar
nabersiniz

sanada tünaydın canım.nasılsın.
a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…