- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #16.621
tünaydın kıslar
nabersiniz
sende çok utangaçsın biliriz hayatım bilmezmiyiz.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sanada tünaydın canım.nasılsın.
a.s. a.s. a.s.
eeeee ne oluyo bende tanitayimmi kndimi
kiz gercekten utangacimdir bakmayin size böyle oldugumu siz benim kirk yillik arkadaslarimsiniz :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
tanıt şekerim ben beni tanımayanlara kısa özet geçtim...:lepi:
S1907 ay canım sende bendensin benimde kg 46 ay kafayı yicem yaş 26 ben çok istiyom ama alamıyom hiç kilo yafffffffffsenağlamasenağlama
tunaydın anam hayırdır
dun cokmu surttun ayılamadınnnnnnnnn
ay canım çok makbule geçer valla çok istiyom bir umut hamileyken alırım dedim ama nerdeeeeeeee o da olmadı kadın kısmı azcıkta balık etli olue değilmiii kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:üzülme tatlım ben sana kaç kilo istiyosan gönderirim ay aşkolsun istediğin kilo olsun yaaa
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
üzülme tatlım ben sana kaç kilo istiyosan gönderirim ay aşkolsun istediğin kilo olsun yaaa
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
S1907 ay canım sende bendensin benimde kg 46 ay kafayı yicem yaş 26 ben çok istiyom ama alamıyom hiç kilo yafffffffffsenağlamasenağlama
canımsen iyi yaa almışsın bayağı ben 50olsam yeter anam:Saruboceq::Saruboceq:bende cokkk zayiftim halada zayifimda 45-46ydim 52 olmusum kiz :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
canımsen iyi yaa almışsın bayağı ben 50olsam yeter anam:Saruboceq::Saruboceq:
bende 50 olsam yeter.en azından kendime kıyafet bulurum ya.
yetmiyo görünüyo ama bence yetiyo boyum birazcikda uzun olunca zayif görünüyorum
canım sen nasıl kıyefet bulamıyonki ben çok rahat buluyom hani ne giyersende yakışıyo allah için:roflol:eşimde memnun ama ben pskolojik hale getirdim sorun ediyom kendime işte napim elimde değil yemediğim vitamin vs hiç birşey kalmadı haa:Saruboceq:bende 50 olsam yeter.en azından kendime kıyafet bulurum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?