Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

offf miniğim sendemi.
kız kendine nasıl kıyafet buluyorsun.
ben bulamıyorum.deliricem.herşey üstümden düşüyor vallahi.
senağlama senağlama senağlama

sende çok utangaçsın biliriz hayatım bilmezmiyiz.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sanada tünaydın canım.nasılsın.
a.s. a.s. a.s.

kiz gercekten utangacimdir bakmayin size böyle oldugumu siz benim kirk yillik arkadaslarimsiniz :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

kiz gercekten utangacimdir bakmayin size böyle oldugumu siz benim kirk yillik arkadaslarimsiniz :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

tabi hayatım.bizler kırk yıllık arkadaşlarız.her ne kadar aramızda yaşı 40 olan çok olmasada genede biz öyle farzediyoruz.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

S1907 ay canım sende bendensin benimde kg 46 ay kafayı yicem yaş 26 ben çok istiyom ama alamıyom hiç kilo yafffffffffsenağlamasenağlama

tanıt şekerim ben beni tanımayanlara kısa özet geçtim...:lepi:

tanitayim ozaman ..........................
nunukAnne diye bilinen (EMINE) isimli üyeyim
aslan osmaniye(Düzici ilcesinde) dogdum
almanyaya gelin geldim (gelmez olaydim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3)
24 yasindayim 4 yil oldu evleneli birtane prensesim var
adi melisa 3 yasinda krese gidiyo yarismaci arkadaslara basarilar
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tunaydın anam hayırdır
dun cokmu surttun ayılamadınnnnnnnnn

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delü garuuuuuuuuuuuuu

üzülme tatlım ben sana kaç kilo istiyosan gönderirim ay aşkolsun istediğin kilo olsun yaaa
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ay canım çok makbule geçer valla çok istiyom bir umut hamileyken alırım dedim ama nerdeeeeeeee o da olmadı kadın kısmı azcıkta balık etli olue değilmiii kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

S1907 ay canım sende bendensin benimde kg 46 ay kafayı yicem yaş 26 ben çok istiyom ama alamıyom hiç kilo yafffffffffsenağlamasenağlama

aynen canım.bende istiyorum ama bende alamıyorum.
sen neden alamıyorsun.benim tiroidlerimden.fazla çalışıyormuş onun için.onun dışında başka sıkıntı yok bende.

miniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kiz sen ne zaman ögrenci oldun aaaaaaaaaaaaaa :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

yetmiyo görünüyo ama bence yetiyo boyum birazcikda uzun olunca zayif görünüyorum

allahım allahım hala anlatıyolar yaa anladık zayıfsınız burda zavallı bir balık etliyi(hangi balık olduğunu sormayın ama) hiç düşünmüyolar...:a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:

bende 50 olsam yeter.en azından kendime kıyafet bulurum ya.
canım sen nasıl kıyefet bulamıyonki ben çok rahat buluyom hani ne giyersende yakışıyo allah için:roflol:eşimde memnun ama ben pskolojik hale getirdim sorun ediyom kendime işte napim elimde değil yemediğim vitamin vs hiç birşey kalmadı haa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…