- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.061
aman dikkat edelim sevalcik ajanlığa başladı.
Sekerler yaa cok lak lak ettınız hadın gelın sıze kahve yapamda bana ıkı el atınnnnn:)))
valla hıc bısey yapasım yok bahar yorgunlugumudur yaslanıyommu ne ayollllllllllllllllll
tünaydınlar ben geldim,maşallah sayfaları oku oku bitmedi yinede hepsini bitiremedim.
ben bu ara pek bi uykucu oldum ya,uykudan kafam kalkmıyo.
kayınvalideme misafir gelcekmiş betülle tatlı yaptık misafirlere,daha ortalığı toplıcam.
aklım sizde ama ortalığım dağınık,sonrada misafir gelcek yani akşama kadar ben yine yokum idere edin artık.kaydirigubbakcemile3
heyecan heyecan hayatım.
kurtlarını döküceksin ya ondandır.kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ondanmıdır dıyosun sekerrrrr
olabılır valla kendım dugunumde bu kadar heyecan stres yapmadım
ay sızlerıde bırakıp cıkmak ıstemıyom aklımburda
baksana bır kahvaltıya gıttım resımlerımı koymus muzur karuuu
aklım burda kalacak sımdı:)))
ooohhhh çektinmi kamilem evin tamamını süpürgeye kız dikkat et dünden kalan misafir falanda girmesin makineyeeeeee delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım benim kuzum hastamı oldu.
kıyamam ben ona unutma şimdi çok sıcak tutman lazım.
her türlü hastalığa açık oluyorlar tatlım
he bu arada varınca ben geldim diye ara merak ederim sonra ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
minik sayfa 1903 de canım :1hug:
aaa aşkolsun şeker sen burdasın diye yaptım sen gönül rahatlığıyla git arkandan dolap çevirmem korkmaa:asigim:
hoşgeldin tatlımŞenizkolay gelsin canıma.s.tünaydınlar ben geldim,maşallah sayfaları oku oku bitmedi yinede hepsini bitiremedim.
ben bu ara pek bi uykucu oldum ya,uykudan kafam kalkmıyo.
kayınvalideme misafir gelcekmiş betülle tatlı yaptık misafirlere,daha ortalığı toplıcam.
aklım sizde ama ortalığım dağınık,sonrada misafir gelcek yani akşama kadar ben yine yokum idere edin artık.kaydirigubbakcemile3
kahvenin suyunu koy şekerim geliyorum hallederiz hemen merak etme şekerimSekerler yaa cok lak lak ettınız hadın gelın sıze kahve yapamda bana ıkı el atınnnnn:)))
valla hıc bısey yapasım yok bahar yorgunlugumudur yaslanıyommu ne ayollllllllllllllllll
kahvenin suyunu koy şekerim geliyorum hallederiz hemen merak etme şekerimkaydirigubbakcemile5
sagol bebam minige dedim kackere beni neresiyle dinliyo anlamadim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
buda sana olsun a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
:roflol::roflol::roflol:hayatım hemende bahane hazır dimii üşütme diye dedim bennn....
benim ki bide bişey daha bulduu bak dinle bahaneyii
ya hayatım sen biliyorum ki bu elbiseyle rahat edemezsin için rahat etmez seninn gel başka bakalaımm aaa bak bu renk sana çok yakışıyoooo(gösterdiğide hiç giymediğim ama onunilk o anda gördüğü en kapalı elbisedir)delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
gene sizinkiler kibarmış
benimki uzun uzun inceler
ala ala bunumu aldın der
bende ses çıkarmasın diye aşkım senin için
hemen yalakalık moduna girerim oda yer::roflol::roflol::roflol::roflol:
sus kıs sen enısteme laf yok haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
minikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ne bagırınıp duruyon aaaaaaaaaaa
bogazıma dızdın lokmalarımı beeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaa geldım de sımdı haa soyle
o şimdi beslenme saatinde seni duyamaz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
duydum yafrum duydum kulaklarım burdaydı
ay o aksesuarlarımda pek yakısmıssssssss
anam afet karuyum beeeeeee
dugunde gelını bıle golgede bırakacam sanırım ayolllllllllllll:roflol::roflol::roflol:
günaydın canlarımmmmm
nasılsınız bakım inşallah gununuz guzel gecer
miniğim bu kıyafette ne kıssssssssssssss
eniştem haklı tabeee
sus kıs ne haklısı anam
alırken ses etmedı 1 hafta sonra ayıktı adamm
yalnız sırt gogus dekoltesı aynı valla
benımkının sıslerı ustunde degıl sadece:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
rengıde grı
minikcim bu naya böyle yazık eniştemin paracıklarınaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs kuması tam onanlar daha pahalıydı anam
parama gore bunu verdılerrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin tatlımŞenizkolay gelsin canıma.s.
kahvenin suyunu koy şekerim geliyorum hallederiz hemen merak etme şekerimkaydirigubbakcemile5
minikkk sen gitte bak neler çevireceğiz arkandan gelince topiği yerinde bualamazsan şaşırma haaa
offff ne dolaplar var sırada var bir bilsennnnn ne konularrrrrrrrr varrrr ne şakalar varrrrrrrrr
bak artık şevvalde açıldıı ohh kim tutar burayı yavvvvvvvvvdelikafaduldenhihoyyyt:dance::sm_cool::roflol::teytey::teytey:
kübram betülüm teşekkür ederim hayatımmmm
kaydirigubbakcemile3 (bakalım izle de görrryerimsenibenyerimseniben)
az sonra benimde kıl tüy sorunum kalmıycak minik beni komple yolcak sanırım....:roflol:
kızlar sizden ayrılmak zor geliyo ama ben gitmek zorundayımsenağlamasenağlamasenağlama
minikkkkkkkkkkkkkkkk resmi görüp şokamı
girdin yavrum nerdesinnnnnnnnnn
sanırım minik intikam için resim arıyo sesi çıkmadığına göre olabilir dimi rosemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?