Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

KOLAY GELSIN YAFRUM BENIM
AY HAZIR EL ATMISKEN IKIDE BANA YARDIMA GEL KISSSS
KAYNANAYA YARANACAGINA BANA GEL VALLA SIRTIMDA TASIRIM AYOLLLLL:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

heyecan heyecan hayatım.
kurtlarını döküceksin ya ondandır.kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ondanmıdır dıyosun sekerrrrr
olabılır valla kendım dugunumde bu kadar heyecan stres yapmadım
ay sızlerıde bırakıp cıkmak ıstemıyom aklımburda
baksana bır kahvaltıya gıttım resımlerımı koymus muzur karuuu
aklım burda kalacak sımdı:)))

aaa aşkolsun şeker sen burdasın diye yaptım sen gönül rahatlığıyla git arkandan dolap çevirmem korkmaa:asigim:

ooohhhh çektinmi kamilem evin tamamını süpürgeye kız dikkat et dünden kalan misafir falanda girmesin makineyeeeeee delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

evimde köşe bucağa saklanacak olursa hiç şansı yok şekerim çektiriveririm öyle makineye affetmemmkaydirigubbakcemile5:dance::dance:

sagol canım benım valla oyle yaa su havalar mahvettı bır ısındı sogudu bırde su cıcegı derken toparlayamadı sanırım kendını
ararım bebegım ne demek
oglene ordayız ınsaallah hayırlısıyla
merakta bırakmam senı bebekım sagolasın
kıs bu arada ben otel odalarında harcanacak karumuyumda anam bebekle donem :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evımden baska yerde aslaaaaaaaaaaaaaaaakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin tatlımŞenizkolay gelsin canıma.s.
Sekerler yaa cok lak lak ettınız hadın gelın sıze kahve yapamda bana ıkı el atınnnnn:)))
valla hıc bısey yapasım yok bahar yorgunlugumudur yaslanıyommu ne ayollllllllllllllllll
kahvenin suyunu koy şekerim geliyorum hallederiz hemen merak etme şekerimkaydirigubbakcemile5

minikkk sen gitte bak neler çevireceğiz arkandan gelince topiği yerinde bualamazsan şaşırma haaa

offff ne dolaplar var sırada var bir bilsennnnn ne konularrrrrrrrr varrrr ne şakalar varrrrrrrrr
bak artık şevvalde açıldıı ohh kim tutar burayı yavvvvvvvvvdelikafaduldenhihoyyyt:dance::sm_cool::roflol::teytey::teytey:

kübram betülüm teşekkür ederim hayatımmmm
kaydirigubbakcemile3 (bakalım izle de görrryerimsenibenyerimseniben)

sagol bebam minige dedim kackere beni neresiyle dinliyo anlamadim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
buda sana olsun a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

neremle dınledıgımı soyleyecem bıgun sana ben yaa neyse
kıs anam sen delumusun nesın ayol cıceklerı hepınıze dedım yaaa
nerenle okuyon sen klava:klava:klava:

evet arkadaşlar flaş flaş flaş sonunda rosemide sizler için görüntüledim...meşhurrrrrrr raporları meğerse neymiş görün......

hoşgeldin tatlımŞenizkolay gelsin canıma.s.

kahvenin suyunu koy şekerim geliyorum hallederiz hemen merak etme şekerimkaydirigubbakcemile5

ok canım suyu koyuyorum zatı seker 155 boy bırde koseyım accık bı ısımız var kahveler bıtmeden halleder sonra sevvlacıgı yolarız:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ahlaksuz karu senııııı
topıgımın ahlakını bozdun sen sevvalcıgım aklı basında bır karuydu onuda yoldan cıkardın
valla enıstelerım kızarsa derım burası aıle topıgıydı rosemm bozdu karularınızı dıye haberın olsun:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

az sonra benimde kıl tüy sorunum kalmıycak minik beni komple yolcak sanırım....:roflol:

gelıyom anam gelıyom bundan sonra omrun boyunca kıl tug sorunu yasamayacaksın merak etme sen karınca yumurtası kremı falan yanında halt etmıs benım cozumun yanında :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar sizden ayrılmak zor geliyo ama ben gitmek zorundayımsenağlamasenağlamasenağlama

ay yafrum benımmmmmmm kıyamam sanaaa
bende cıkacagım ama gıdemıyom napsam ay yarın gıdınce ordamı halletsem acep ıslerımı:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

minikkkkkkkkkkkkkkkk resmi görüp şokamı
girdin yavrum nerdesinnnnnnnnnn

yok canım yok burdayım soka falan gırmedım korktugum kadar ıgrenc olmamısımmmmmmm:mymeka::mymeka::mymeka:

sanırım minik intikam için resim arıyo sesi çıkmadığına göre olabilir dimi rosemmm

ay sızın ıcınız kokmuss
vallahı hıc aklıma gelmedı kıs:roflol::roflol::roflol::roflol:
cok fenası sen bacum noldu sana kıs sen bu degıldın kendıne gel anammmmmm
demekkı ınsan boyle kotu yola dusuyoo senağlamasenağlamasenağlama
kıs rosemmmmmmmmmmmmmmmmmmm neettın arkadasımızaaaaaaaaaaklava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…