Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızz rosemimi suçlama bugün bende bişey var ama çözemedim....
bahardanmı akşaki hamuri şlerindenmi bilmem
habire yaramazlık yap diyo içimdeki ses
pazara gidicem öğleden sonra korkmaya başladım pazarda bişey yaparsam diye
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet arkadaşlar flaş flaş flaş sonunda rosemide sizler için görüntüledim...meşhurrrrrrr raporları meğerse neymiş görün......

kız ben kendimi saklarken sen beni niye nete veriyon haaaaaa.....klava:

ay bu güzelliği kimsecikler görmesinnnn..-tatlicadiarzu-meşhur falan olurum sonrammmm aa bak kalırsınız bensizz öle gasatalarda dergülerde resmime baka durursunuz vallahii... hiiiçç pas vermem bak..
.:mymeka:

rosemmm süpersin şekerim
şekerler ben kaçar aşklarım acıkmış geldiler onları doyurayım gelirimmm
görüşmek üzere çok konuşmayın haaaa

iste sen öylesin paran olunca taniman kimsecikleri :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hayatım içindekinin dışarı çıkmasına yardımcı oldum sadece kendini buldu şevvalcikkkk:lepi: kendime benzettimmmm onuu:roflol::roflol:
kop gel şevvalllllll

şevval pazar içinde yapılacak şeylker var ben onları sana bilahae anlatıcam canıkommm

iste sen öylesin paran olunca taniman kimsecikleri :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

rosemin gerçek yüzünüde gördük parayı bulunca tanımıycak bizi
ne varsa gene miniğimde var zengin olunca bizede hizmetçi tutcekkk
yaaa rosemm dayıydım tüsütüm sana sen bizi unutcen paran oluncaaa
senağlamasenağlama

allah ıslah etsın senı ozaman ne dıyım
dedım sana aksam aksam borek yapılırmı dıye demı ben
bısey bılıyomda dıyom heraldeee
allah savulun pazar ahalısıııııııı sevvalcık gelıyoooooooooooooooooo:roflol::roflol::roflol::roflol:

haa ıyı halt etmıs gıbı bırde ovune ovune anlatıyo deluuuuuu
valla sonra basa cıkamazsan karısmam bu nasıl bır patlamaysa karu bırı gelsede ıcımdekı muzuru dısa cıkarsam dıye beklıyomuss:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yaa iş çok diyodumda inanmıyodunuzz bak raporlarıı nasıl getirip götürüyoz :roflol::roflol::roflol:

ınandım anam ınandım hemde el arabasıyla getır gotur yapacak kadar cokmus raporlar ne desen haklısın
bu arada patronlarında pek cımrıymıs onuda soylemeden gecemeyecegım
:roflol::roflol::roflol::roflol:

tamam arkadaşlar içimdeki muzuru şimdilik geldiği yere gönderdim orjinal halime geri döndüm
alimallah kötü bişey yapcem yoksa
olan kocişe oldu adam 10 senede görmediği mesajlar aldı benden şok olmuş
eniyisi felak nas okuyup şeytanı yollayam yoqsa
delirdi kafamçokkarıştıdiye bakırköye göndercekler.....

neyse yafrular ben kactım artık gorusmek uzere accık halledıp gelem ıslerımı canlarım
hepınızı cok cok opuyorummmmmmm
nunukkkkkkkk senıde deluuuuuuuuuuuuuuu
hadı kolay gelsın sızlerede kıb

haa sadece burayla degıl enısteyledemı ugrasıyon kıs adamın yuregıne ındırecen mannak
korkup eve gelmeyecek
accık normalmıs taklıtı yap barı aksama dogru:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

haa sadece burayla degıl enısteyledemı ugrasıyon kıs adamın yuregıne ındırecen mannak
korkup eve gelmeyecek
accık normalmıs taklıtı yap barı aksama dogru:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok hallettim son bi mesaj attım hepsi şakaydı dedim
yoqsa adam psikiyatrsit aramaya gitcekti benim için
:roflol::roflol::roflol::roflol:

akşama sakla içindeki enerjiyi ozaman bak
enişteninde aklını başından almışsındır şimdi hayal kırıklığına uğramasın sonrakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…