Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aaaaaa aaaa dur daha pazarda napıcaktın onları öğretecektim sana be hayatımmmm:roflol::roflol::roflol:

kız önce git pazar yerinde şöleeeee gözüne birini kestir nolur nolmaz kilosu senden az olsunn:roflol::roflol:

sonra uğraş kadınla o nerey sen oraya o hangi tezgada sen o tezgaha...o elma seçerken aaonu ben gördüm ilk dee kadın çorap se.erken ayy o benim o koca ayaklarına olmaz o de.....
kadın iyice delilensin....sonra başlasın bağırmaya sana.....

gerisi sonraa sigara içimdee

aaaa ben normale döniyim diyom kadın bana neler anlatıyo...
eniyisi ben bu rosemi görünce boynuma sarımsak takıyım elime gümüş bişeyler alıyım şimdi haç olmaz en iyisi gümüş tesbih falan alıyım
rosemdeki şeytan bana geçmesin.....allahım sen beni bu kadının içindeki şeytandan koru....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyy bana böyle yapanı ben deliye çeviririm hiç tepki vermem hayatta ben vermedikce o sinir olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anam ya iki dakika bıraktık şurayı gene dolmuş taşmış.
çenenize vurdu hepinizin ben anladım.
biraz az konuşun ya okumaktan başım döndü vallahi
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

anam ya iki dakika bıraktık şurayı gene dolmuş taşmış.
çenenize vurdu hepinizin ben anladım.
biraz az konuşun ya okumaktan başım döndü vallahi
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

gel bacum gel bende accik temizlik yapam dedim doldurmuslar a.s. a.s. a.s. :içelim: :içelim: :içelim:

delüüüü kiz sakin cikma evden birilerine bisey yaparsin sapik yada delüüü diye millet laf eder :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

gördüm rosemim ben sana dikkat et demiyommu.
bak döküldün ortalıklara.yok el arabaları falan aaaaaaaaaaa
olmaz ki hayatım.etrafına dikkat et biraz.
ya başka şekilde yakalansaydın ne olacaktı.

evet nunukcüm ya hiç durmuyorlar yetişemiyorum bugün bunların hızına vallahi.

ne mesaji yolladin kiz accik dede bizde duyak hadi kele :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

neyse yafrular ben kactım artık gorusmek uzere accık halledıp gelem ıslerımı canlarım
hepınızı cok cok opuyorummmmmmm
nunukkkkkkkk senıde deluuuuuuuuuuuuuuu
hadı kolay gelsın sızlerede kıb

hele bir öpmeeeee :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: gerisini sen düsün :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

gördüm rosemim ben sana dikkat et demiyommu.
bak döküldün ortalıklara.yok el arabaları falan aaaaaaaaaaa
olmaz ki hayatım.etrafına dikkat et biraz.
ya başka şekilde yakalansaydın ne olacaktı.

.

başka türlüde yakaldım ben onu yine rapor hazırlarken...:roflol::roflol:

ben bu aralar melisayi aldiktan sonra eve girmez oldum havalarda güzel iceri girmek istemiyo aklimda sizde netcem su pcyi agayami indirsem ki
aksamada ne yapacami bilmiyorum yaaaa ne yapsamki yüksük corbasimi yapsam diye düsünüyorum CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU CADIARZU

başka türlüde yakaldım ben onu yine rapor hazırlarken...:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: birde övünerek anlatiyo rosemmmmmmmmmmm oh sana :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sindik bu bizi kandiriyormuymus ne zamandir -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

yok ebrumm yooookkk artık uslanım diyorum artıkın da içim durmuyo be gülümmm ay kızım boyumca oldu ama ben hala ergenliği geçemedim sanırsam inşallah kızımla geçirecem :roflol::roflol:
kızlar ben geldim temizliğe ara verdim biraz:roflol::roflol:

hoşgeldinnn canısııııııııııııııı aman yeter be sabah beri yap yap yoruldunn gel otur şölee yamacıma :1hug:

ergenlik kizmisin sen :uhm: :uhm: :uhm: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
lafsiz dramadindegilmi??????????? :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

hoşgeldinnn canısııııııııııııııı aman yeter be sabah beri yap yap yoruldunn gel otur şölee yamacıma :1hug:[/QUOTE]
:roflol:canım hoşbulduk ayol bu gacılar seni ne hale getirmişler yafrumm kılıktan kılığa sokmuşlar seni abovvvvvvv:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…