- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.141
hee ebrum yaaa ah ahh senden fayda var bana bak laf aramızda şeye gitmem gerekiyo ama korkudan gidemiyomm kadın foto manyağı gibii elimi kaldırsam çekiyoo kız oradada rahat edememm kiii ayyyy netcem ben ebrummmm kamerada koyabilir her yere buuusanırım yandın rosemmcim.
sevavalcik hiç durmuyor.hedefini sana yöneltmiş durmadan fırlatıyor sana.
bence her gittin yere dikkat et şeker.
yoksa fena yakalanıcaksın.
flaşşşş flaşşşşşş
sevvali yakaladık iş üstünde
hee ebrum yaaa ah ahh senden fayda var bana bak laf aramızda şeye gitmem gerekiyo ama korkudan gidemiyomm kadın foto manyağı gibii elimi kaldırsam çekiyoo kız oradada rahat edememm kiii ayyyy netcem ben ebrummmm kamerada koyabilir her yere buuu
ahh kamilem bakk işte gene beni çekiyoooken buu özel hayat kalmadı anam yaaa
öyle canım yine geciktim:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
anam sende 1001 suratmısın ne rosemcim zırt pırt surat değiştiriyon.
kızım siz o otelde neler yapıyonuz bakem ya.:uhm: :uhm:
hoşgeldin şeker.
gene geç kaldın.Şeniz
hihoyyytoh oh keyif yaptın haa joşgeldin canım olay var şevval rossemin resimlerini yayınlıyor:roflol::roflol:
aaa şk olsun mihriş kız şu güzelliğe baksanaa bacaklar o burun o boy o posss o endam klimde var beeeeheyyttt kıskananlar çatlasın emiiiiöyle canım yine geciktim
gördüm canım gördüm
ben rosemi daha güzel bir bayan olarak düşünüyodum ama yanılmışım galiba:roflol::roflol:
rosemmmm tatlım darılmadın dimi şekerim kırdıysam özür dilerim.................
muckssssssssssssss
sen pazarda dediklerimi uygula amaayerimseniben
şekerler allah neşeminizi daim etsin inş:Saruboceq:
kızkardeşimle tlf da konuştum bizim geline baskın yapmaya son anda çıkan misafir olmaya karar verdik oraya gideceğim hain görümceliğimiz tuttu :jeyyar:
biz alıştıralım bari değilmi ani misafirlere :tomato:
bu gidişle mor gözle geziceğin kesin güzelim.pazarda sopa yersem kendi mor gözlü halimide eklerim artık.....
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızkardeşimle tlf da konuştum bizim geline baskın yapmaya son anda çıkan misafir olmaya karar verdik oraya gideceğim hain görümceliğimiz tuttu :jeyyar:
hoşbulduk canımmihribancım hoşgeldin tatlım
sorma öyle kendi halindeki sevvalimizi kaybettik koptu tatmamen hayırlısı elinde bir foto rosemmin peşinde garibim ne yapacağını şaşırdı sevvalin içindeki çılgınlığın kendinde patlayacağını hesap edemedi:1no2:
aaa şk olsun mihriş kız şu güzelliğe baksanaa bacaklar o burun o boy o posss o endam klimde var beeeeheyyttt kıskananlar çatlasın emiiii
kolay gelsin canım ben en son denediğimde çatık iki kaşla karşılaştım psikolojim bozulmuştu bidaha habersiz gitmeye korkuyorum....:1no2::1no2:
tamam şekerim sen git arkadanda biz basarızz ee biz çektik sıra onlarda cıkta onlar görümce neymiş öğrensinşekerler allah neşeminizi daim etsin inş:Saruboceq:
pazarda sopa yersem kendi mor gözlü halimide eklerim artık.....
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tlf ettik geliyoruz dedik şekerim habersiz gitmem ne olu ne olmaz tlf ederim mutlaka çıkmadan öncesengözlerimebaksanabkolay gelsin canım ben en son denediğimde çatık iki kaşla karşılaştım psikolojim bozulmuştu bidaha habersiz gitmeye korkuyorum....:1no2::1no2:
kolay gelsin canım ben en son denediğimde çatık iki kaşla karşılaştım psikolojim bozulmuştu bidaha habersiz gitmeye korkuyorum....:1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?