Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hoşgeldinnn canısııııııııııııııı aman yeter be sabah beri yap yap yoruldunn gel otur şölee yamacıma :1hug:
:roflol:canım hoşbulduk ayol bu gacılar seni ne hale getirmişler yafrumm kılıktan kılığa sokmuşlar seni abovvvvvvv:roflol::roflol:[/QUOTE]

icindeki kadin oymus bize ne zamandir yalanlar atip tutuyomus bizleri kandiriyomus kandirikci garuuuu :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

başka türlüde yakaldım ben onu yine rapor hazırlarken...:roflol::roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızzz o kafamdakiler de ne öleeee güneş geçmesin diyemii kiiii acep koymuşum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kız benim ikizlerde ammaaa büyükmuş o vakit heeeee(ayy utandım daa)

ee ama ben güzel gacıydım demin nolmuşki burada bannnaaaa
heeee kıştan çıktıkya ondan olmalıı dur acık yememe içmeme dikkat edembennn

yalnız bu içimdeki şeytan sadece rosem için çalışıyo onu hede alıyo neden acaba
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

oh oh iyi oluyo onu alsin tekcene o yeter bizlere :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kiz baksana sen tek basina ne yapiyon o yol kenarlarinda öle gezme bak tavsiyem laf atan olur abovvvvvvvvvvv demeyelim haaaa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sanırım yandın rosemmcim.
sevavalcik hiç durmuyor.hedefini sana yöneltmiş durmadan fırlatıyor sana.
bence her gittin yere dikkat et şeker.
yoksa fena yakalanıcaksın.

kiz baksana sen tek basina ne yapiyon o yol kenarlarinda öle gezme bak tavsiyem laf atan olur abovvvvvvvvvvv demeyelim haaaa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hayatım rosemm alamanya köşelerinde kalıpda laf yememiş bir insan.yol kenarındamı yiyecek sende.
zaten laf aramızda bu hatuna pek kimse laf atmaz gibi geliyor bana.
:roflol: :roflol: :roflol:

oh oh iyi oluyo onu alsin tekcene o yeter bizlere :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızzzzz hepiniz bir olup yapıyosunuzda şevvaliminmi üstüne atıyosunuz bakem haaa
bakıyorumda pek mutlusun bu durumdann hep gülüyondaaa nunukk

kız alaman ellerindesin zatii gönderirim şevvali yanınaaa alır seni pazara götürür sonra nolurr bilememm bakk..:tomato::tomato:

benim cikmam gerek su masayi sileyim sonrada cikmam gerek melisami alip geleyim sewwal sen onu topa tut yanindayim bacim seni kocaman öpüyorum
sedece seni degil hepicinizi kocaman öpüyorum görüsmek üzere allaha emanet olun byeeeeeeee

merhaba hanımlar
keyifler yerinde anlaşılan
ben bugün çok geç uyanmışım.kahvaltı yaptım yanınıza koştum
sizlerden naber bakalım

evett kızlar rosemin yakından çekilmiş bir fotosunu paylaşıyorum sizinle....
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
anam sende 1001 suratmısın ne rosemcim zırt pırt surat değiştiriyon.
kızım siz o otelde neler yapıyonuz bakem ya.:uhm: :uhm:
merhaba hanımlar
sizlerden naber bakalım

hoşgeldin şeker.
gene geç kaldın.Şeniz

hayatım rosemm alamanya köşelerinde kalıpda laf yememiş bir insan.yol kenarındamı yiyecek sende.
zaten laf aramızda bu hatuna pek kimse laf atmaz gibi geliyor bana.
:roflol: :roflol: :roflol:

evet canim oda var bu kilikla kim bakar ki kiz sapikta cok iti kopugu yinede kiyamam bacima beeeee dikkatli olsun oyinede

sevinmemmi cokkkkkkkkk sevindim bak böyle sevindim hihoyyy thihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hem ondan bana zarar gelmez o benim kisgardasim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

merhaba hanımlar
sizlerden naber bakalım
hihoyyytoh oh keyif yaptın haa joşgeldin canım olay var şevval rossemin resimlerini yayınlıyor:roflol::roflol:

evett kızlar rosemin yakından çekilmiş bir fotosunu paylaşıyorum sizinle....

abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: rosem gözüme görünme :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…