- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.181
aman canımya boşver.ne halleri varsa görsünler.kendileri bilir.eğer bu şekilde yapıcaklarsa bu sohbetleri hiç sohbetlere katılmasınlar.
kiz kimden bahsediyonuz siz hadi banada fisilda bende ögreneyim yoksa rahat edemem ben -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
nabersiniz kızlaar...hamile olduğum için sağlık ocağına gidip kayıt yaptırmam gerekiyormuş...gittim kaydımı yaptırdım geldim...sizler nasılsınız bakalım?kız rosem neler olmuş iki gündür burda,dünkü olaylar,birde bugün şekilden şekile girmişin anam...delikafadulden
hosgeldin bacum nassin görüsmeyeli hamilelik nasil idiyo bakalim
aralar iyidir insallah bebis hasil dün ne oldu ki ben biselermi kacirdim ki???
(laf aramizda o kendi kasiniyo ) bende yükleme yapabilsem
ne hallere girerde dua etsin bisey yükleme yapamiyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
nabersiniz kızlaar...hamile olduğum için sağlık ocağına gidip kayıt yaptırmam gerekiyormuş...gittim kaydımı yaptırdım geldim...sizler nasılsınız bakalım?kız rosem neler olmuş iki gündür burda,dünkü olaylar,birde bugün şekilden şekile girmişin anam...delikafadulden
selam gacılarrr ben döndüm işlerimi hallettim pazarımı gördüm ve rosemmcim sopa yemeden geldim...
adamcağız mesajlarımdan sonra merak edip eve gelmiş pazara beraber giitk böylece kimse beni dövemedi....
desene adamcağız o kadar şaşırdıki dayanamadı eve geldi ne oldu bu hatun diye.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoş geldin hayatım.nasılsın bakalım.
bebişimiz nasıl şeker.
Şeniz
normal değilmi şekerim 10 senedir herşeyi ölçüsüyle yaşayan biri birden kışkırtıcı mesajlar atarsa adamda şüphelenir bu kadın beyin travmasımı geçiriyo diye...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bir iyi bir hasta idare ediyorum işte...bebişte iyi geceleri mide bulantısından uyutmuyor beni sıpasen nasılsın???
allah seni kahretmesin kız.
ne dedin adama öyle ya.adam o kadar şaşırdı.gelince ne dedi peki.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yafrimmmmmmmmmmm mucukkkkkkkkkkkkkk Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
selam arkadaslar cokkkkkkkkkkk yoruldum bende yapmak istiyorum gündüz melisa aksamda rahat edemiyorum makina cok ses cikariyo sabah aksam rahat yok yani bana ama birazdan yapmayi düsünüyorum yemekte yaptim rahatim yani
selam gacılarrr ben döndüm işlerimi hallettim pazarımı gördüm ve rosemmcim sopa yemeden geldim...
adamcağız mesajlarımdan sonra merak edip eve gelmiş pazara beraber giitk böylece kimse beni dövemedi....
neoldu neden otür şeyler yazdın dedi bende seni denedim bakıyım bu mesajların üzerine eve gelcekmi diye dedim..herkes yaşı ilerledikçe akıllanır olgunlaşır sen tersinemi gidiyon dedi:roflol::roflol::roflol:diyemedim topikte bir rosem var beni yoldan çıkarttı diye...
:roflol::roflol::roflol:
az öncede söyledim canım malum günümde olduğum için adam zaten şaşırıp gelmiş kesin delirdi diye.....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sekerler haydı kahveyeeeeeeeee
ıslerı hallettım kahve yaptım sızın de dılınız damagınız kurumustur gelın buyrun kahveler bendennn
tabı yanındada caaga ıcmeye balkona cıkıyorum haydın byee sımdılık
optum sızı yafrularrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?