Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

nabersiniz kızlaar...hamile olduğum için sağlık ocağına gidip kayıt yaptırmam gerekiyormuş...gittim kaydımı yaptırdım geldim...sizler nasılsınız bakalım?kız rosem neler olmuş iki gündür burda,dünkü olaylar,birde bugün şekilden şekile girmişin anam...delikafadulden

hosgeldin bacum nassin görüsmeyeli hamilelik nasil idiyo bakalim
aralar iyidir insallah bebis hasil dün ne oldu ki ben biselermi kacirdim ki???
(laf aramizda o kendi kasiniyo ) bende yükleme yapabilsem
ne hallere girerde dua etsin bisey yükleme yapamiyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

neeyse bende azcik cikayim isimi halledeyim melisayi disari cikaracam bugün cikmadi daha görüsürüz byeeeeeeeeeeeeeeeee

şu mide bulantılarım olmasa iyi gidiyor derdim ama mide bulantısı beni mahvediyor...
resim yüklemek kolay iş canım bir ara ben sana öğretirim sende yaparsın:jeyyar:

selam gacılarrr ben döndüm işlerimi hallettim pazarımı gördüm ve rosemmcim sopa yemeden geldim...
adamcağız mesajlarımdan sonra merak edip eve gelmiş pazara beraber giitk böylece kimse beni dövemedi....

hoş geldin hayatım.nasılsın bakalım.
bebişimiz nasıl şeker.
Şeniz

selam gacılarrr ben döndüm işlerimi hallettim pazarımı gördüm ve rosemmcim sopa yemeden geldim...
adamcağız mesajlarımdan sonra merak edip eve gelmiş pazara beraber giitk böylece kimse beni dövemedi....

desene adamcağız o kadar şaşırdıki dayanamadı eve geldi ne oldu bu hatun diye.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

desene adamcağız o kadar şaşırdıki dayanamadı eve geldi ne oldu bu hatun diye.

normal değilmi şekerim 10 senedir herşeyi ölçüsüyle yaşayan biri birden kışkırtıcı mesajlar atarsa adamda şüphelenir bu kadın beyin travmasımı geçiriyo diye...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

allah seni kahretmesin kız.
ne dedin adama öyle ya.adam o kadar şaşırdı.gelince ne dedi peki.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

allah seni kahretmesin kız.
ne dedin adama öyle ya.adam o kadar şaşırdı.gelince ne dedi peki.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neoldu neden otür şeyler yazdın dedi bende seni denedim bakıyım bu mesajların üzerine eve gelcekmi diye dedim..herkes yaşı ilerledikçe akıllanır olgunlaşır sen tersinemi gidiyon dedi:roflol::roflol::roflol:diyemedim topikte bir rosem var beni yoldan çıkarttı diye...
:roflol::roflol::roflol:

yafrimmmmmmmmmmm mucukkkkkkkkkkkkkk Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ay senın nıyetın kotu ya hadı neyseeeeeeeeeeeee
bende senı muckkkkkkkkkkkkkkkkk

selam arkadaslar cokkkkkkkkkkk yoruldum bende yapmak istiyorum gündüz melisa aksamda rahat edemiyorum makina cok ses cikariyo sabah aksam rahat yok yani bana ama birazdan yapmayi düsünüyorum yemekte yaptim rahatim yani

ellerıne saglık yafrum afıyetle yıyın ınsaallah bebegım

heeee damgalandın geldın yanı oylemı sekercıgım
hadı hayırlı olsun bebekkkkkkkkkkkkkk
ay valla sorma bu rosemm varya anam ıcıp ıcıpmı gelıyo napıyosa topıge bukalemun gıbı karu valla dakkası dakkasını tutmaz oldu 2 gundur:roflol::roflol::roflol:

senımı merak ettı yoksa attıgın mesajların sonunda enıstemın zorunlu olarak senı gorme ıhtıyacımı deprestı :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
rezıl karu senı:roflol::roflol::roflol:

allah seni kahretmesin ya.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yazık adamcağız ne kadar şaşırmış.:roflol: :roflol: :roflol:

sekerler haydı kahveyeeeeeeeee
ıslerı hallettım kahve yaptım sızın de dılınız damagınız kurumustur gelın buyrun kahveler bendennn
tabı yanındada caaga ıcmeye balkona cıkıyorum haydın byee sımdılık
optum sızı yafrularrrrrrrrrrrrrrr

kız minikcim bu iyice azuttu hayatum.
baksana eniştem bile gündüz gündüz işi gücü bıraktı eve geldi.sen düşün artık.

çağırıyonda anam hani kahveler nerde.
aldık cigaraları ama kahva yok anam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…