Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ay bugün benimde pazarım var
havada kapalı soğuk bugün
hiç gidesim yok:çok üzgünüm:

2 saat girmedim 17 sayfa dolmus insaf beeee:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben onları okuyayım seslenirseniz duyamam haberiniz olsun:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ya da biri özet gecsin

Çoook teşekkür ederim sıcacık hoşgeldinleriniz için..a.s. Kızı okuldan aldım geldim,yemek falan yedirdim,bi bakayım dedim,muhabbet müthiş ya.Hızınıza yetişibilirsem artık,kafamçokkarıştıAllah neşenizi, bozmasın.
Bu arada ben Erzurum'dan katılıyorum aranıza.Bir tane kızım var 5,5 yaşında.10 yıllık evliyim.Ev hanımıyım.Neyse ben vakit buldukça kafa dağıtmaya burdayım artık,öptüm hepinizi..

hosgeldin canım aramıza her zaman bekleriz 7/24 acıgız:roflol::roflol:
ajanlığa devam ettim ve bizi bırakıp temizliğe giden arkadaşlarında resmini çektim sadece sizler için....

Kız bu beni ne ara yakalamıs anlamadım:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

HOŞGELDİN HAYATIMM
her zaman bekleriz sen bize yetişemezsin sanırım sen gel biz sana ulaşırız nasılsaa.s.:1hug:

2 saat girmedim 17 sayfa dolmus insaf beeee:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben onları okuyayım seslenirseniz duyamam haberiniz olsun:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ya da biri özet gecsin

yyaa zeynom daha ne olsun daha ne olsunnn yazıları okuma resimlere bak yeter hepsi benimmmm

şevval içindeki şeytanı dışarı çıkardı:roflol::roflol:kıza acık enerjik ol falan dedim allahım coştuu meğet bunu bekliyormuşşş

benm resimleri nete verdiii:1shok: ah ahhhh bende pazara yolladım onu dayak yiyip gelecek bekliyorum burada

Ooooo bi kayboldum neler olmus neler
Rosemin albümü miniğin abiyesi temizlik yapan melek anneleri onları dikizleyen sevval...:roflol::roflol::roflol:
Masallah bol muhabbetli saatler gecmiş
Bende evimi temizleyip cocukları uyuttum:hooray::lepi:
Bu arada ROSEM seni kutluyorum anlayısın ve pozitif enerjinden dolayı
İşte hayat bu bizede yansıttıgın için tesekkürlera.s.a.s.a.s.

İntikamın acı olacak yani ha????:roflol::roflol::roflol:

aaa canımm teşekkür ederimmm..bak çok mutlu oldum bu sözlerinden emin oll kii hatta duygulandım zeynom yaa (ciddi buu)

kendine güzeni olan insan her zaman kendinle dalga geçebilir şekerim bu ondan bişey eksiltmez kiii değilmi ama
ne güzel eğlendik iştee....keşke sende olsaydınn..

bak seninde böle hissetmen ve bana söylemen ne güzelllkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:hooray::hooray::hooray::enbuyukkk::lepi::lepi::lepi:
bunun üstüne söyleyecek sözüm yok

sekerler ben geldımmmmm
ay banyomu yaptım agda manıkur cılt bakımı ne gelırse aklınıza hepsı tamam
kızlar uyandılar yemegı yıyıp onları yıkayacagım
aksamada yemek yok yarın gıdecegız nasılsa dıye kahvaltı seklınde gecıstırecegım
ıslerımı halledıp gelırım yıne
masaallah sekerler bahar yaramadı ayol cenenıze vurdu:)))
allah muhabbetımızı artırsın ınsaallah
sımdılık kactım yafrular gorusmek uzere opuyorum hepınızı
nunukkkkkkkkkkkk muckkkkkkkkkkkkkkkkkk:)))))

yafrimmmmmmmmmmm mucukkkkkkkkkkkkkk Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

selam arkadaslar cokkkkkkkkkkk yoruldum bende yapmak istiyorum gündüz melisa aksamda rahat edemiyorum makina cok ses cikariyo sabah aksam rahat yok yani bana ama birazdan yapmayi düsünüyorum yemekte yaptim rahatim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…