kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 heee anladım ben hamilesin sen kaydirigubbakcemile3
alınırım tabii suşiyim ben suşi kaydirigubbakcemile3
bakalım yarışı kim kazanıcak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede sen biraz daha kıdemlisin bu durumda ablacım bakalım gelecek günler ne gösterecek
gerçi biz kız tarafıyız sizin gelmeniz gerekir amma velakin hadi bu seferlik bööle olsun sonra biz bekliyoruz ona göre :umursamaz:
bencede canımcım rakiplerin dişli bak ben bişi demiyorum allah yardımcın olsun
daha doğrusu oğlnunun kaydirigubbakcemile3
bakalım hanginizinkini beğenicek bizim minik cadımız kaydirigubbakcemile3
evet canım ikinci sıradasın sen kaydirigubbakcemile3
ooyyy deme yaa fena alışmış kız senin oğlan çekeceğin var valla sen işe başlayınca kim bakıcak yavrum çocuğu kaynananmı? bakacak olan kişi sen gibi gezdirmez sürekli kucakta haberin olsun sen bir an önce huyunu alışkanlıklarını değiştimeye çalış oğlanın.
ben anlatırım kızada o dinlermi bilemicem kaydirigubbakcemile3
he valla, iki parça bir şey ütüledim, sonra şarrrrr diye su akıtmaya başladı ve bir daha da çalışmadı, 15 yıllık ütüydü, artık vadesini doldurdukaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zaten istemeye istemeye başlamıştın ütü yapmaya sonunda yaktın demi ütüyü ilahi abla kaydirigubbakcemile3
neyse al bakalım yeni bir ütü kendine
sizden para mı alacağım canım :)vallahi iyiymiş saati kaç kayme :))))
ben bu aralar iyi değilim vallahi oğlum çok huysuz bezdiriyor beni uyumadığı zamanlarda hep kucağımda durmuyor hep ayaktayız oturduğumuz zaman sürekli ağlıyor illa gezcez evin içinde dışarı çıkıp dolaştırıyorum ama havalarda soğudu artık
çıkamayız pek kollarım belim bütün gün aayakta durmaktan ağrıyor
vauuuuvvvv 4 hafta kalmış rüzgarımızın sağlıkla aramıza katılmasına inşallah ağarlaşma falan oldumu nasıl hissediyorsun
oooooo ikinci sıradayım bak iyi bu :))))
vallahi canım yukarda filize anlattığım sebeplerden pek iyi değilim doğrusu oğlum biraz azılı uğraştırıyor beni enerjik bir çocuk olacak sanırsam yandım :)))
senin kıza anlat bak atletik enerjik sarışın dans etmeyi seven biri oğlum talibin özelliklerini bilsin
çok fena alıştı kaynana bakcak şu anda yanımda oturuyo zaten o benden beş kat daha sabırlı ben dayanamıyorum güzel bakıyor sağolsunkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 heee anladım ben hamilesin sen kaydirigubbakcemile3
alınırım tabii suşiyim ben suşi kaydirigubbakcemile3
bakalım yarışı kim kazanıcak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede sen biraz daha kıdemlisin bu durumda ablacım bakalım gelecek günler ne gösterecek
gerçi biz kız tarafıyız sizin gelmeniz gerekir amma velakin hadi bu seferlik bööle olsun sonra biz bekliyoruz ona göre :umursamaz:
bencede canımcım rakiplerin dişli bak ben bişi demiyorum allah yardımcın olsun
daha doğrusu oğlnunun kaydirigubbakcemile3
bakalım hanginizinkini beğenicek bizim minik cadımız kaydirigubbakcemile3
evet canım ikinci sıradasın sen kaydirigubbakcemile3
ooyyy deme yaa fena alışmış kız senin oğlan çekeceğin var valla sen işe başlayınca kim bakıcak yavrum çocuğu kaynananmı? bakacak olan kişi sen gibi gezdirmez sürekli kucakta haberin olsun sen bir an önce huyunu alışkanlıklarını değiştimeye çalış oğlanın.
ben anlatırım kızada o dinlermi bilemicem kaydirigubbakcemile3
çok fena alıştı kaynana bakcak şu anda yanımda oturuyo zaten o benden beş kat daha sabırlı ben dayanamıyorum güzel bakıyor sağolsun
yaaa el kadar bebekk bizle baş ediyor nuh dio peygamber demio ama kıracam inadını azmettim
işni zor senin de anacım bir sürü dünür adayı:)eeeeee bi kızı bin kişi ister 1 kişi alır düüü mü? :enbuyukkk: :hooray:
orası öyle tabii ama biz iddialıyız canım kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
ben de ütüyle kavga ettiydim bi kere eşim çok şaşırmış okulda da anlatmış rezil olduydum kaydirigubbakcemile3 bu ütüler de hep böyle zaten bi cinsler dimi ablam kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsinnn canımmerhaba, yeni gördüm bu topiği :) bende 30 haftalık hamileyim doğum 5 ocak gibi görünüyor, benimle aynı tarihte bebişine kavuşacak var mı diye merak ettim. Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
merhaba canım nasılın biz iyiyiz sona geldin şikayaetler arttı yat dinlen canım hiçbişi düşünme süperrrr çok az kalmış bebişini kucaklamaya allah sağlıkla kavuştursun canımmMERHABA KIZLAR NASILSINIZ BIZDE ARTIK AGIRLASTIK TANSIYONUM COK DUSUYOR....BAS AGRIM COK VAR COK HALSIZIM...DR.SUREKLI YAT DIYOR PAZARTESI DOGUM VAR ANNEM KIZ KARDESIM GELDILER COK SUKUR...DR.WC YATAK DIO COK KILO ALDIM BACAKLARIMDA KALCAMDA CATLAKLAR OLDU:çok üzgünüm:BEBISIM IYI COK SUKUR...COK HEYECANLIYIM 5 GUNUMUZ KALDI KORKUDA VAR TABI SEZERYAN OLACAGIM DIE ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...HEPINIZI COK OZLUYORUM GELEMIYORUM TOPIK E KIZMAYIN SAKIN KIZLAR....KENDIMI IYI HISSETTIKCE UGRARIM...UMARIM HEPINIZ IYISINIZDIR AKLIM HEP SIZLERDE...SIZLERI SEVIYORUM ALLAH A EMANET OLUN....YINE GELIRIM COK OPUYORUM...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hilalcim çok güzel bu çok sevindimm allah dert keder vermesin artık bebişinin keyfini çıkarselamlar kızlar...nasılsınız?ben çok iyiyim çok şükür ya çok mutluyum bebeğim gayet iyiy kalbindeki asimetri kaybolmuş ,diğer organları da iyi allh ım nasıl mutlu oldum ya dualarınız için çok sağolun......... :dance: :teytey: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt
1.800 gr 42 cm olmuşuzmaşallah oğluşuma:)
nesemmm canım benimmm üzülme sakın herşeyde bir hayır vardır doktorunun dediklerine yap ilaçlarını düzenli kullan canım.ben inannıyorumm mr sonuçların güzel çıkıcak bu tedbir için yapılan bişi şuan hiç bişi düşünme kendi sağlığına bak sen iyi olucanki miniğin de gelsinn ama moral bozmak yokk çünkü her hastalığın başı stres ve sıkıntı sakın unutma biz her zaman yanındayız dualarımız seninleee allaha emanet ol canım habesiz bırakma bizi:SaruboceqKızlar bugün moralim sıfırın altında. Sonuçlarımı aldım. Rahimde iltihap varmış, fitil verdi. Prolaktinim 92,7 ve bir hap verdi düşürmek için. En kötüsü de bu kadar yüksek olmasının sebebi beynimde bir ur olabilirmiş. Cumartesi sabah beynimin ilaçlı MR'ı çekilecek. Ne olur dua edin. Bebek işini unuttum kendi derdime düştüm. Hele eczanede ilaç beklerken bir bayan 2 küçük kızıyla girip yasmin isteyince öyle kötü hissettim ki...Allah bu günümüzü aratmasın..Sonucumdan haberdar ederim yine sizi. Dualarınızı bekliyorum...
günaydın ablacımm nasılsın rüzgar nasılll yardımın için çok teşekkür ederimmm yordum seniia.s.günaydın kızlar, nasılsınız? dün topiğe giremedik bir türlüumarım bugün böyle bir sorun olmaz
günaydın kayracım nasılsın oğluşun nasıllgünaydın
filiz ablam 4 haftanmı kaldı hay maşallah
iyiyimm canımm çok şükür çalışıyorum yoğun bir tempoylakumsalcım senden ne haber canım
günaydın bitanemm iyilik meleğim nasılsınnnn
günaydın canım nasılsın inşallahhhhhhhgünaydın arkadaşlar güzel ve sitede sorunsuz bir gün olur inşallah.
bende suşi çıktım abla
günaydınn cicim iyiyim çok yoğunum bugünnnnnnarifeeeeeeeeeeeeeee
günaydınnnnnnnnnnnn
nabersin tatlımmmmmmmmmm
sağolllll ablammm ellerine sağlık bir iki hatadan yırttım sayendeyerimsenibenahaaa eşim kuru üstü pilav çıktı akannehir
eee napiiim öyle diyor ama, sen göndermişsin naniknanik
tamam varsa daha gönder :)
seventy one.three hundred and fifty three.eighty three
hoşgeldin canım nasılsın evettt ders çalışıyozzz ablam sağolsunnkızlar ders mi çalışıyorsunuz bakimm ne haber
günaydın bu arada herkese.....
ben de imam bayıldı çıktım kaydirigubbakcemile3
filizcim ütüyü nakavt ettin demek yenisine sağlık napalım bende bir çamaşır var ütütlenecek diliniz tutulur bugünde yıkıycam bir kaç makina sonra hepsini ütülerim ertık napım
aynen öyle cicim a.s
wwaawwww kapışma var kaydirigubbakcemile3
manyak karı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne diye kavga ediyon nen ütüyle benim hiç başıma gelmedi öyle bişi
rica ederim canım, dediğin gibi uyanık olmakta fayda var... Allah korusun vallasağol filiz abla uyardığın i,çin ben zaten hiç yabancılarla konuşmam kapı falan açmam ama allah korusun bazen insanın saflığına denkgelebiliyo uyanık olmak lazım..........
evet canım güne bayağı yoğun başladın sen bugün, kolay gelsin :) iyiyim hayatım, rüzgar da iyi çok şükür, kahvaltıdan sonra keyfi yerindeydi, şimdi uyuyor sanırım :) rica ederim, ne demek, seve seve hayatım, yine ihtiyacın olursa söyle yardım ederim eğer buradaysam :)GÜNAYDIINNNNNNNNNNNNNN
nasılsınız kızlar ben bugüne çok yoğun başladım umarım ilerleyen saatlerde hafifler
bu arada ben işkembe çıktımm :bbo:eşimde köftteeee
günaydın ablacımm nasılsın rüzgar nasılll yardımın için çok teşekkür ederimmm yordum seniia.s.
sağolllll ablammm ellerine sağlık bir iki hatadan yırttım sayendeyerimseniben
hoşgeldin canım nasılsın evettt ders çalışıyozzz ablam sağolsunn
eşyalarla kavga etme hastalığı benim eşimde var, o kavga ederken bir takım eşyalarla ben çok gülerim :roflol:bizde genetiktir canım biraz eşyalara kızarız:)bide benimki gibi salak bir ütü olursa tutabilene aşkolsun:)allah kimsye vermesin valla deliriyodum eşimin gömleklerini ütüleyecem diye kendimi parçalıyodum 1 gr açmıyodu kırışıklıkları salak şeyklava:kaydirigubbakcemile3
biz de iddialaıyız .hem en çıtır benimki olacak inş.genç erkeklerden hoşlanırsa hiç şansınız yok kaydirigubbakcemile3
biz yazın bigün toplanalım ,ceren kimle daha iyi anlaşırsa onunla kerteriz.bi daha da konu kapanır tamam mı? kaydirigubbakcemile3
he valla, iki parça bir şey ütüledim, sonra şarrrrr diye su akıtmaya başladı ve bir daha da çalışmadı, 15 yıllık ütüydü, artık vadesini doldurdu
valla ben talibin özelliklerini ancak doğduktan sonra söyleyebilirim kaydirigubbakcemile3
çok fena alıştı kaynana bakcak şu anda yanımda oturuyo zaten o benden beş kat daha sabırlı ben dayanamıyorum güzel bakıyor sağolsun
yaaa el kadar bebekk bizle baş ediyor nuh dio peygamber demio ama kıracam inadını azmettim
ya ben dün 4 boyutluda oğluşmu gördüm bu arada gözleri açık sanki bana bakıyodu ya içim bi tuhaf oldu bi de cd verdi doktor baya bi iletişim kurduk babam da tutturdu bana benziyo diye kaydirigubbakcemile3
bu arada gülçin babam çok yakışıklıdır cüneyt arkın a benzetirler haberin ola kaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIINNNNNNNNNNNNNN
nasılsınız kızlar ben bugüne çok yoğun başladım umarım ilerleyen saatlerde hafifler
bu arada ben işkembe çıktımm :bbo:eşimde köftteeee
günaydın bitanemm iyilik meleğim nasılsınnnn
günaydınn cicim iyiyim çok yoğunum bugünnnnnn
rica ederim canım, dediğin gibi uyanık olmakta fayda var... Allah korusun valla
evet canım güne bayağı yoğun başladın sen bugün, kolay gelsin :) iyiyim hayatım, rüzgar da iyi çok şükür, kahvaltıdan sonra keyfi yerindeydi, şimdi uyuyor sanırım :) rica ederim, ne demek, seve seve hayatım, yine ihtiyacın olursa söyle yardım ederim eğer buradaysam :)
rica ederim, tatlım benim, her zaman Şeniz
eşyalarla kavga etme hastalığı benim eşimde var, o kavga ederken bir takım eşyalarla ben çok gülerim :roflol:
aminnn canım inşallahhhhh:Saruboceq:sağol arifem allah sana da versin inş.en kısa zamanda..........:Saruboceq:
rica ederim canım, dediğin gibi uyanık olmakta fayda var... Allah korusun valla
evet canım güne bayağı yoğun başladın sen bugün, kolay gelsin :) iyiyim hayatım, rüzgar da iyi çok şükür, kahvaltıdan sonra keyfi yerindeydi, şimdi uyuyor sanırım :) rica ederim, ne demek, seve seve hayatım, yine ihtiyacın olursa söyle yardım ederim eğer buradaysam :)
rica ederim, tatlım benim, her zaman Şeniz
eşyalarla kavga etme hastalığı benim eşimde var, o kavga ederken bir takım eşyalarla ben çok gülerim :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıss belki cerende anası gibim kendisinden büyük biriylen evlenicek ne biliyon delüüü kaydirigubbakcemile3
oldu canım bak bakayım sen bana :1ninca:
15 yıllık ütü ise ohoooo iyi bile dayanmış valla ablacım at gitsin sen onu boşverrrrrrrrr
bencede senin oğlan daha belirsiz kaydirigubbakcemile3
hımmm iyi diyorsan iyidir gülüm
kaynana ile olan sorunları hallettinizmi peki? eminmisin sen kaynananın gerçekten bakabileceğine :uhm:
hadi bakalım kır inadını yola getir şu oğlanı kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıss sen oğlunu övüp övüp duruyorsunda benim kızım çingenmi delüüü
prenses gibim kızımız var allaha şükür her eve lazım onun için üzmem ben dadlumu o kimi isterse ona varsın kaydirigubbakcemile3
tekrar tekrar günaydın birtaneeeeeeemmmmmm
dün akşam umarım güzel geçmiştir :kedi:
canım benim yaa evet farkındayım sabah sabah topiğe bile işle geldin kuzum benim yaa umarım öğleden sonra biraz hafifler işlerin tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?