- 24 Mayıs 2016
- 2.575
- 3.585
- 63
- 32
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
EvetHmm sen gördün yani ?
Valla benim oglan hic bogum bogum olmadi.. oyle kilolu o nedenle ne desem yalan olur..Bir rivayete gore hatta kucuk goguslulerin sutu daha cok yararmis cocuga..
Evlenince meme küçülürHanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum
Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?
Imzayi atinca mi yoksa dugunde ciftetelliyle mi tam olarak evlenince nasil kuculuyorEvlenince meme küçülür
böyle birşey yok tabikiImzayi atinca mi yoksa dugunde ciftetelliyle mi tam olarak evlenince nasil kuculuyor
Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama yazmak istedim 15 yıl önce eşim ozan nisanliydik senin göğüslerine hiç yok dedi kıyafetim den anlamıştı 1 yıl nişanlı kaldık atmadı evlendim 2 çocuğum oldu emzirme bitince yine aynı oldu 70 acp 10 yıl sonra yine 3.çocuğum oldu şuan emiyor 2 yaşında ve kesicem ocak ayında silikon yaptırmak istiyorum kısmet olursa çünkü bu temmuz ayında esim beni aldatmaya kalktı kız 23 yaşında 90 beden göğüslü birde dolgun vücutlu demem o ki baştan önemsemiyor ama sonra hemen gözleri kayıyorHanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum
Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?
Merhaba nasıl büyüdüBen hep büyük göğüslü olmanın sıkıntılarını yaşadım ki şu an hamileyim daha da fazla yaşıyorum. Beden cup um 75 D idi. Bilmeyen arkadaşlar için açayım sanırım 90 95 bedene eşdeğer oluyor. Şu an bedenim 80 d oldu herhalde şimdi 100 olmuştur diye tahmin ediyorum. Hamilelik öncesine ineyim istediğim çoğu bikiniyi giyemedim, beğendiğim elbiseleri sırf göğüs dekoltesi var göğsümü çok belli ediyor diye giyemedim straplez askılı bady bile giysem göğsüm benden daha önde gidiyordu bu sadece görünen kısmı sırt ağrılarından bahsetmedim bile ayrıca büyük göğüs maalesef ki yerçekimine dayanamıyor bu bir gerçek şu an sırt ağrılarından gece ağlama düzeyindeyim hamile olduğum için sizin gibi 75 en küçük boyutta küçülttürme işlemi yapmak istiyorum ama bebeğimin doğup emmesini bekliyorum zaten benim göğüs büyük ihtimalle iyice yerlere düşersadece dışardan iyi görünüyor eşim büyük göğüs seviyor diye bu kadar soruna katlamamıcam Allah nasip ederse bebişten sonra ameliyatımı olucam. Size diyeceğim sizinkiler çok güzel şakın özenmeyin
Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama yazmak istedim 15 yıl önce eşim ozan nisanliydik senin göğüslerine hiç yok dedi kıyafetim den anlamıştı 1 yıl nişanlı kaldık atmadı evlendim 2 çocuğum oldu emzirme bitince yine aynı oldu 70 acp 10 yıl sonra yine 3.çocuğum oldu şuan emiyor 2 yaşında ve kesicem ocak ayında silikon yaptırmak istiyorum kısmet olursa çünkü bu temmuz ayında esim beni aldatmaya kalktı kız 23 yaşında 90 beden göğüslü birde dolgun vücutlu demem o ki baştan önemsemiyor ama sonra hemen gözleri kayıyor
Haklısınız ama zaman oyle deyince vekızı görünce ister istemez o geldi aklıma zaten kendim için yaptırmak istiyorum çünkü tek eksiğim bende istediğim kıyafetleri giymek istiyorumSadece göğüs için olduğuna eminmisiniz? Adam belki aldatmaya oldu bitti meyillidir. Biz onları başkalarıyla aldatıyormuyuz herhangi bir yerleri daha büyüktür diye?? Kendinizi çok küçük duruma düşürürsünüz sırf o aldatmasın diye slikon yaptırırsanız.
Onun için değil kendim için yaptırmak istiyorum çok geç kaldım farkındayım ama yinede yaptırmak istiyorumSadece göğüs için olduğuna eminmisiniz? Adam belki aldatmaya oldu bitti meyillidir. Biz onları başkalarıyla aldatıyormuyuz herhangi bir yerleri daha büyüktür diye?? Kendinizi çok küçük duruma düşürürsünüz sırf o aldatmasın diye slikon yaptırırsanız.
Onun için değil kendim için yaptırmak istiyorum çok geç kaldım farkındayım ama yinede yaptırmak istiyorum
Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama yazmak istedim 15 yıl önce eşim ozan nisanliydik senin göğüslerine hiç yok dedi kıyafetim den anlamıştı 1 yıl nişanlı kaldık atmadı evlendim 2 çocuğum oldu emzirme bitince yine aynı oldu 70 acp 10 yıl sonra yine 3.çocuğum oldu şuan emiyor 2 yaşında ve kesicem ocak ayında silikon yaptırmak istiyorum kısmet olursa çünkü bu temmuz ayında esim beni aldatmaya kalktı kız 23 yaşında 90 beden göğüslü birde dolgun vücutlu demem o ki baştan önemsemiyor ama sonra hemen gözleri kayıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?