Meme sorunu

Bir arkadaşım vardı, EKG mi ne çektirecekmiş hemşire bayan arkadaşıma, kız bunlar ne tahta gibi sevgilin varsa söyle sonradan sorun çıkmasın demiş. Yuh artık diye tepki verdim başta ama hemşirenin söyleme tarzı kötü de olsa aslında haklı. Çamaşır almaya gidince bakıyorum içleri dolgulu olanlara bazıları o kadar dolu ki boş kısmı yok. Haliyle kıyafet altından sanki göğüs varmış gibi görünüyor halbuki çok ufak. Konu sahibinin nişanlısı da öyle görünce şaşırmış demek ki, her erkek dolgulu çamaşırı bilecek diye birşey yok ki... Bence abes bir durum yok. Konu sahibi alınganlık yapmasın, açıkca konuşulabilir bir konu. Eğer nişanlı için iri göğüs önemliyse (ki herkes büyük küçük sevecek diye birşey yok saygı duymalıyız) ameliyat olmak yerine ilişkinizi gözden geçirin. Bugün onu beğenmeyen başka gün başka birşeye kulp bulabilir. Ya da evlendikten sonra iri göğüslü kadın fotolarına baksa daha çok üzülmez misiniz.

Aman ya cupta farkediyosa 90-100 dede markalar farklilik gosterir.. herneyse bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip demisler

Onunda beyin nakline ihtiyaci var gibi..

Kari gibi sevgilisini esini elestiren adamlara ayar oluyorum okuldayken topuklu mu giydin sen bugun demisti erkek arkadasim burnumda kemik var cok belli olmamasina ragmen soz konusu ederdi psikolojim bozulmustu ne salakmisim onu o gun orda postalamam lazimmis : ) kendinize laf ettirmeyin aynaya bakin ne guzelim deyin bunu kendisinede soyleyin.

Nisanlini hatali buldum. Memelerini gormedigi kadinla evlenmesi cok sacma

Ne rahat erkek arkadasmis :) memen hic yokmuş dedi yani..
Bence estetik falan yaptirmayin bicak altina yatmaya degmez hicbirsey..
Evlilikten sonra buyumuyor tecrube ile sabit..
Ama cocuk sahibi olursaniz buyur bence kuzenlerimden biliyorum..

Şey yani ciddi olabilirsiniz ben her düşünceye açığım da siz şimdi açıkça bu düşüncenizi burda ifade edince benim aklım başka yerlere gitti

Şey yani ciddi olabilirsiniz ben her düşünceye açığım da siz şimdi açıkça bu düşüncenizi burda ifade edince benim aklım başka yerlere gitti
Ne bileyim esya alirken bile orasina burasina bakiyoruz vucudunu gormedigim adamla/kadinla evlenemem kimse kusura bakmasin

Buna ben yazmazsam olmaz dedim. Benim gogsum hic buyumedi oyleki kocamla ayni boyut dusun. Evlenincede buyumedi hep oyle dediler bana ama olmadi valla. Ben nisanliyken doktora usutme icin gittigimde doktor beni gorunce kesinlikle bir endokrin bolumune gorunmelisin dedi bende korktum gittim. Hersey saglikli cikti ve bana ameliyat dediler slikon takilacak ve bir hastalik adi soyleyip parasinida devlet karsilayacakti. Nisanlima sordum normal gogsunun buyuklugu demisti bende ona o gordugun ekran koruyucu altta bisey yok demistim afallamisti. Oda eger sen kendin istiyorsan yaptir ben seni her halimle seviyorum dedi. Bende yaptirmadim cunku oyle bir takintim yoktu. Evlendik 7 yili devirdik. Baslarda kendimi cogu zaman yetersiz hisettim ama esim saolsun hic hissettirmedi bile. Sonra cocugum oldu o gogsumle sut dolup cocugumu emzirdim 6 ay. ( bebegim hasta oldugu icin emmeyi birakti yoksa hala emzirirdim ) ama sut bitince eski haline dondu. Bende artilarini yasiyorum mesela pisik derdim yok yazin, destekli sutyenle hic belli olmuyo bile, askisiz sutyen takarim ki bir cok kiyafette daha guzel duruyor bu durum yok aski gorundu yok omzumda iz yapti derdim yok. Kafam rahat. En onemlisi cocuktan sonra gogsum sarkti derdim yok. Ama bazen bana sorduklarinda diyorumki ikinci cocugu yapinca sizin icin taktirayim bir silikon rahatlayin...

Bir rivayete gore hatta kucuk goguslulerin sutu daha cok yararmis cocuga..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…