- 31 Ekim 2016
- 4.756
- 20.520
- 308
- 35
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Yerinize ben utandım. Çekilin.
Ben de ameliyatlı, estetikli, silikonlu, protezli cartlu curtlu memelere kavuştum 2 sene önce.
Albüm de var, öncesi küçük ve çirkin değildi, ama bikini, iç çamaşırı hep süngeriydi
Dışardan fark edilmedi. Dekolte giymezdim zaten.
Ameliyat süreci ilk 2 gün zor, sonrası çok kolay. Üstelik kas zarı altı benim protezlerim.
Doğallıktan yana asla sıkıntı yok
Bence küçük memeliler ağlamasın kıyamamNe için utanmalıyım? Her erkek büyük gögüs sever genellemesine katılmadığım için mi?
Evet her erkek büyük gögüs sevmez...
Protez gögüs yapılmasına karşı değilim, kendim istiyorsam yaptırırım fakat bir başkası bu eşimde olsa yaptır derse zoraki yaptırmam...
Haha guldum yorumuna.. tatlim o 85-100 dedigin sirt olcusuyle birlikte.. gogus olcusu birimi cup olarak verilir.. B, C olarak.. ama o kadarda genis degilim tatlim..fiziki ozellik olarak zayif bile sayilirim.. bu yuzden 100 hamilelikte bile olmadim sukurler olsun..son zamanlarda erkeklerin begendigi tipler buyuk gogusluler ve buyuk popolular.. ki ondan hic haz etmem.. millet eskiden oram buram cikiyo derdi simdi gururla orayiburayi sallaya sallaya geziyo.. pazardan dedim ama demek istedigim suydu.. yanlis anlamak icin baya cabalamissin.. kalitesiz iyi tutmayan bi sutyen giyse bile olur kucuk gogsu olanlar.. ama buyuk goguslu boylebisey takamaz.. cok iyi bi sutyen sart.. yoksa sutyen giymenin anlami olmaz..umarim anlamissindir, cunku bu kadar aciklama yaptim size.. kucuk gogus savunuyosun ama daha gogus olcunu nasil verecegini bile bilmiyosun ne yazikkiBöyle bir yorum yaptığına göre seninkiler bir 90-100 beden var belliki...
Erkeklerin HEPSİ büyük gögüs sevmez canım, büyük gögüs sevenler gibi küçük gögüsten hoşlanan erkeklerde var...
Örneğin abimin "büyük gögüs midemi bulandırıyor" dediğini duymuşluğum var aynı zamanda eşim de büyük gögüs sevmez. Böyle bir genelleme yapman mantıklı değil...
Haa bu arada bu yorumu yapıyorum diye zannetme ki küçük gögüslüyüm savunma yapmıyorum...
85 beden gögüs ölçüm ve pazardan ucuz sütyen satın almayacak kadar kıymetliler benim için...
Saolasin bende yazdim ayni seyleri postunu gormeden once..Bi kere arkadaşlar göğüsün büyüklüğü 75-85-90-100 gibi sayılar değil, onlar onu saran yerin ölçüsüdür, göğüs kupları önemlidir, A B C D gibi yani 90A 75 C li birisinin yanında ufacıktır. Bu konuyu aydınlattığıma göre rahat uyuyabilirimHerkesin zevki farklıdır, o yüzden genellemek saçma. Nişanlınız göğüslerinizi küçük bulabilir, büyük sevebilir bunda absürd bi durum yok, her şeye alınmaya gerek yok, o an belki düşündüğünden daha küçük görünmüştür gözüne, erkekler bizim gibi değil, adam akıllı görmeden kestiremiyolar. Ayrıl diyen bile olmuş şaşırdım yani, adam için önemli olsa evlenmez bence, sadece şaşırmış yani. Napsın hiç mi bi şey söylemesin bu insanlar bize ? Kocam diye her şeyimi beğenmek zorunda değil, herkes kocasının her şeyini beğeniyo mu sanki.Özgüvenleriniz bu kadar mı pauk ipliğine bağlı? Silikon filan yaptırma sakın canım, 1-2 yıl sonra cinsellikle ilgili ilk hevesler bitince insan kendi beğendiği şekline daha çok önem veriyo, kocasının isteğinden ziyade. Çünkü sen mutluysan, pozitifsen emin ol kendine göre eksik olan her şey tamamlanmış oluyo. Silikonla değiştiremeyeceğin,estetikle düzeltemeyeceğin bi şey olsaydı nolcaktı? Kimse kusursuz değil..
Bi kere arkadaşlar göğüsün büyüklüğü 75-85-90-100 gibi sayılar değil, onlar onu saran yerin ölçüsüdür, göğüs kupları önemlidir, A B C D gibi yani 90A 75 C li birisinin yanında ufacıktır. Bu konuyu aydınlattığıma göre rahat uyuyabilirim
Hahah hoşş silikonlarımı bu cümle yüzünden yaptırdım. bir kadının kocasının memeleri kendininkinden büyük olmamalı.Yaaa olduğum gibi seviyorda yani gerçekten büyük yada orta degil sanki onun memesi benimkinden büyük gbi evlilik hayatında her bakımdan mutlu olmasını istiyorum erkekler için bu önemli mi bilmiyorum
yok cıkmıyor uc muc cıkanda sanıyede gerı kacıyorHiç emmedi mi yani? Başta acıyor ama sonra uç çıkıyor diye okumuştum. Benim dümdüzdü ama protez takıldıktan sonra bombe oldu biraz uçlarda, yine de öyle çıkık bi meme ucum yok. Sütyen kullanmıyorum, bu en güzel artısı olabilir :)
gerçekten sarkma yapmazIlahimuhabbete bak
Kac beden? Küçük iyidir sarkma yapmaz
Valla canım benimde göğüslerim normale göre biraz büyük. Evlendim çocuk doğurdum. Küçük yada büyük bi faydası yok :) süt olayida herkese göre farklı oluyor.Hanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum
Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?
Seni olduğun gibi sevmeyen olmadığın gibide sevmeyecektir şimdi seni sevmiyor demiyorum yanlış anlama sen nasıl mutluysan öğle yaşa birini mutlu etmek için tabiki fedakarlık yapılır ama fiziksel çok geçici bir durumdur yaşlanıp her tarafımız sarkınca Ne olucak gönlün gördüğü Güzeldir gözün degilHanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum
Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?
büyük meme dert bacım. şu çocuk doğsun sütten kesilsin ilk işim küçülttüreceğim. sırtım kopuyor hergün ağırlıktan...Hanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum
Haha guldum yorumuna.. tatlim o 85-100 dedigin sirt olcusuyle birlikte.. gogus olcusu birimi cup olarak verilir.. B, C olarak.. ama o kadarda genis degilim tatlim..fiziki ozellik olarak zayif bile sayilirim.. bu yuzden 100 hamilelikte bile olmadim sukurler olsun..son zamanlarda erkeklerin begendigi tipler buyuk gogusluler ve buyuk popolular.. ki ondan hic haz etmem.. millet eskiden oram buram cikiyo derdi simdi gururla orayiburayi sallaya sallaya geziyo.. pazardan dedim ama demek istedigim suydu.. yanlis anlamak icin baya cabalamissin.. kalitesiz iyi tutmayan bi sutyen giyse bile olur kucuk gogsu olanlar.. ama buyuk goguslu boylebisey takamaz.. cok iyi bi sutyen sart.. yoksa sutyen giymenin anlami olmaz..umarim anlamissindir, cunku bu kadar aciklama yaptim size.. kucuk gogus savunuyosun ama daha gogus olcunu nasil verecegini bile bilmiyosun ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?