Meme sorunu

Haklısınız

Nişanlıyım bu durumdan ayrılsam olmaz yani çok seviyorum ...tabi hastalık durumunu bilmiyorum yanımda olur mu olmaz mı yaşayarak görücem
Simdiden belli zaten yanında olup olmayacağı... birilerine güzel görümcem diye bıçak altına yatma bence... Bu tür ameliyatlarda sağlık acisindan sorun olabiliyo bZende memnun kalmayıp pişman olabiliyorsun... Yapma derim yani... adam olaya cinsellik acisindan yaklaşmış belki ama büyüklük kucukluk yada goruntuden önce birbirinizi mutlu edebilmeniz önemli... Eğer yetebiliyorsaniz birbirinize iki tarafta mutluysa huzurluysa gerisi pek önemli olmuyo... Bir insanı güzelliğinle en fazla üç gün tutarsin yanında... ama iyiliğinle verdiğin huzurla mutlulukla ömür boyu tutarsin yanında... İnsan evinde eşiyle mutluysa huzurluysa iyiki hayatımda iyiki var diyorsa asla bırakmaz ayrılmaz... ama dünya güzeli yakisiklisi olsun huzur mutluluk veremiyorsa hevesin bitince kaçarsın... İnsanlar ne kadar gorsellige önemde verseler bu yerseye yetmiyor yani...

Haplara falan inanmıyorumda ..forumlarda çok gördüm Yok üzüm çekirdeği hayıt otu gibi bitkisel şeylerin yararı oluyor mudur diyede bakınıyorum

Haklısınız teşekkürler

Benimde çok büyük, normal sütyen bulamıyorum şekilli renkli falan istersem gidip pentiden en büyüğünü ı da desteksiz zaten desteğe igtiyaç olmadığı için ama o da dikleştirmiyor push up olmadığı için, normal yerlerin kalıbına göre 100 falan giyiyorum ama ilerde de sarkma vs. Olmaz inşallah büyüğünde ayrı derdi var yani, boşuna takma evlenince büyür diyolar abnemin de benim gibiymiş beni doğurduktan sonra hem küçültme hemde dikleştirme oldu şimdi sağlığı açısından çok rahat. En güzeli orta olacak seninde çok küçük dğsildie kaç beden

Bütün arkadaşlarım 10 15 tlye ne güzel sütyenler alıyolar ben bütün paramı pentiye yatırıyorum orda da her modelde olmuyo, bikini bulamıyorum mesela, bikiniye geçeb gün süslü olsun diye penti de 150 tl 3 tane bayıldım malesef küçük olsa böyle sorunlar olmaz

Keşke dediğin gibi olsaydııııııııı!!!
1 ay oldu bebeğim bıraktı. Ama balon hala aynı balon
Aaaa ilk defa duydum. Ama şeyde olabilir, süt damarların hala dolu. Onların eski haline boş haline gelmesi zaman alıyor. Süt varsa ziyan etme sağ yüzüne bakım yaparsın

Arkadaşımın kocası memen küçük dedi kız meme yaptırdı, bu sefer de memenin arası açık dedi onu da yaptırdı, burnun büyük dedi kız burun yaptırdı, poponu beğenmiyorum dedi popo toparlatma bi şeysine gitti haftada bir poposunu mıncıklattı, kıl dedi lazere, kaş dedi kadın kontör yaptırdı. Ya anlat anlat bitmez kadın göbek deliğini bile yaptırdı ve bunları borç parayla falan yaptırdı, çocuğunun altınlarını bozdu :s sonra adam iş yerinden daha genç bir kızla kaçtı

Bütün duyguları bir anda yaşadım

Kac yillik evlilerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…