- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 32
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
HaklısınızNişanlınız espri yapmamış ama anlatımınıza göre, sonraki diyaloğunuza da bakacak olursak silikon fikri bile yatmış kafasına. Herkes mükemmel olmak ister de hangimiz mükemmeliz? Yani bunu erkeklere de biraz çaktırmalıyız bence, herşeyimi beğensin diye çabalamak yerine "ya ben neyim ki" diye düşündürebilmeliyiz, bize kusur bulmasına fırsat bile vermeden.
Simdiden belli zaten yanında olup olmayacağı... birilerine güzel görümcem diye bıçak altına yatma bence... Bu tür ameliyatlarda sağlık acisindan sorun olabiliyo bZende memnun kalmayıp pişman olabiliyorsun... Yapma derim yani... adam olaya cinsellik acisindan yaklaşmış belki ama büyüklük kucukluk yada goruntuden önce birbirinizi mutlu edebilmeniz önemli... Eğer yetebiliyorsaniz birbirinize iki tarafta mutluysa huzurluysa gerisi pek önemli olmuyo... Bir insanı güzelliğinle en fazla üç gün tutarsin yanında... ama iyiliğinle verdiğin huzurla mutlulukla ömür boyu tutarsin yanında... İnsan evinde eşiyle mutluysa huzurluysa iyiki hayatımda iyiki var diyorsa asla bırakmaz ayrılmaz... ama dünya güzeli yakisiklisi olsun huzur mutluluk veremiyorsa hevesin bitince kaçarsın... İnsanlar ne kadar gorsellige önemde verseler bu yerseye yetmiyor yani...Nişanlıyım bu durumdan ayrılsam olmaz yani çok seviyorum ...tabi hastalık durumunu bilmiyorum yanımda olur mu olmaz mı yaşayarak görücem
Haplara falan inanmıyorumda ..forumlarda çok gördüm Yok üzüm çekirdeği hayıt otu gibi bitkisel şeylerin yararı oluyor mudur diyede bakınıyorumEvet memede boyut farki biraz da olsa oluyor. Yanlis hatirlamiyorsam sag meme biraz daha dik ve büyük oluyordu kadinlarda. Kendinizi iyi hissedecekseniz yaptırın tabii. Disardan takviyeyle meme büyüten seylere pek bulaşmayın, meme kanseri riskini artirma ihtimali yuksek. Yaptıracaksanız bir plastik cerraha basvurun.
Simdiden belli zaten yanında olup olmayacağı... birilerine güzel görümcem diye bıçak altına yatma bence... Bu tür ameliyatlarda sağlık acisindan sorun olabiliyo bZende memnun kalmayıp pişman olabiliyorsun... Yapma derim yani... adam olaya cinsellik acisindan yaklaşmış belki ama büyüklük kucukluk yada goruntuden önce birbirinizi mutlu edebilmeniz önemli... Eğer yetebiliyorsaniz birbirinize iki tarafta mutluysa huzurluysa gerisi pek önemli olmuyo... Bir insanı güzelliğinle en fazla üç gün tutarsin yanında... ama iyiliğinle verdiğin huzurla mutlulukla ömür boyu tutarsin yanında... İnsan evinde eşiyle mutluysa huzurluysa iyiki hayatımda iyiki var diyorsa asla bırakmaz ayrılmaz... ama dünya güzeli yakisiklisi olsun huzur mutluluk veremiyorsa hevesin bitince kaçarsın... İnsanlar ne kadar gorsellige önemde verseler bu yerseye yetmiyor yani...
Haklısınız teşekkürlerSimdiden belli zaten yanında olup olmayacağı... birilerine güzel görümcem diye bıçak altına yatma bence... Bu tür ameliyatlarda sağlık acisindan sorun olabiliyo bZende memnun kalmayıp pişman olabiliyorsun... Yapma derim yani... adam olaya cinsellik acisindan yaklaşmış belki ama büyüklük kucukluk yada goruntuden önce birbirinizi mutlu edebilmeniz önemli... Eğer yetebiliyorsaniz birbirinize iki tarafta mutluysa huzurluysa gerisi pek önemli olmuyo... Bir insanı güzelliğinle en fazla üç gün tutarsin yanında... ama iyiliğinle verdiğin huzurla mutlulukla ömür boyu tutarsin yanında... İnsan evinde eşiyle mutluysa huzurluysa iyiki hayatımda iyiki var diyorsa asla bırakmaz ayrılmaz... ama dünya güzeli yakisiklisi olsun huzur mutluluk veremiyorsa hevesin bitince kaçarsın... İnsanlar ne kadar gorsellige önemde verseler bu yerseye yetmiyor yani...
Ama geçici bi durum seninki. Emzirmeyi bırakınca balon misali fıssYaaaa ne güzel yaaa
Ben doğurmadan 80 doğur emzir fıçıkkk 95
Keşke benimkiler de ufak olsa,
Küçük memelere imreniyorum yaa
Üzüm çekirdeği kullanmıştım, hiç etki etmemişti. Doğum kontrol hapı 10 yıl kullandım, o da en ufak etki etmedi bana..Haplara falan inanmıyorumda ..forumlarda çok gördüm Yok üzüm çekirdeği hayıt otu gibi bitkisel şeylerin yararı oluyor mudur diyede bakınıyorum
Keşke dediğin gibi olsaydııııııııı!!!Ama geçici bi durum seninki. Emzirmeyi bırakınca balon misali fıss
Aaaa ilk defa duydum. Ama şeyde olabilir, süt damarların hala dolu. Onların eski haline boş haline gelmesi zaman alıyor. Süt varsa ziyan etme sağ yüzüne bakım yaparsınKeşke dediğin gibi olsaydııııııııı!!!
1 ay oldu bebeğim bıraktı. Ama balon hala aynı balon
Ya çok az geliyor sağmayayım yenisi dolmasınAaaa ilk defa duydum. Ama şeyde olabilir, süt damarların hala dolu. Onların eski haline boş haline gelmesi zaman alıyor. Süt varsa ziyan etme sağ yüzüne bakım yaparsın
Arkadaşımın kocası memen küçük dedi kız meme yaptırdı, bu sefer de memenin arası açık dedi onu da yaptırdı, burnun büyük dedi kız burun yaptırdı, poponu beğenmiyorum dedi popo toparlatma bi şeysine gitti haftada bir poposunu mıncıklattı, kıl dedi lazere, kaş dedi kadın kontör yaptırdı. Ya anlat anlat bitmez kadın göbek deliğini bile yaptırdı ve bunları borç parayla falan yaptırdı, çocuğunun altınlarını bozdu :s sonra adam iş yerinden daha genç bir kızla kaçtı
Kac yillik evlilerdi?Arkadaşımın kocası memen küçük dedi kız meme yaptırdı, bu sefer de memenin arası açık dedi onu da yaptırdı, burnun büyük dedi kız burun yaptırdı, poponu beğenmiyorum dedi popo toparlatma bi şeysine gitti haftada bir poposunu mıncıklattı, kıl dedi lazere, kaş dedi kadın kontör yaptırdı. Ya anlat anlat bitmez kadın göbek deliğini bile yaptırdı ve bunları borç parayla falan yaptırdı, çocuğunun altınlarını bozdu :s sonra adam iş yerinden daha genç bir kızla kaçtı
Yaa canlı canlı yaşadık yapma dedikçe yaptı valla
Bütün duyguları bir anda yaşadım
Kaynanam geçen diyorki, (23 aylık) kızım yeter artık emzirme sana bişey kalmadıYa çok az geliyor sağmayayım yenisi dolmasın
Kac yillik evlilerdi?
Allah akıl fikir versinYaa canlı canlı yaşadık yapma dedikçe yaptı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?