- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Onun mutlu olmasından önce sen kendi mutluluğunu sağla, sen mutlu olursan o da mutlu olur zatebYaaa olduğum gibi seviyorda yani gerçekten büyük yada orta degil sanki onun memesi benimkinden büyük gbi evlilik hayatında her bakımdan mutlu olmasını istiyorum erkekler için bu önemli mi bilmiyorum
Ne Zaman evliyim dedim acaba ? Doğru okuyun benceHem evliyim diyorsun , hem evlilikte buyur mu diyorsun tezat! Bu bahsettigin kişi kocansa eğer göğsünü zaten görmüştür sonradan kucuk olduğunu fark edecek değil. Kimse icin kendinden ödün verme
Arkadaşımın kocası memen küçük dedi kız meme yaptırdı, bu sefer de memenin arası açık dedi onu da yaptırdı, burnun büyük dedi kız burun yaptırdı, poponu beğenmiyorum dedi popo toparlatma bi şeysine gitti haftada bir poposunu mıncıklattı, kıl dedi lazere, kaş dedi kadın kontör yaptırdı. Ya anlat anlat bitmez kadın göbek deliğini bile yaptırdı ve bunları borç parayla falan yaptırdı, çocuğunun altınlarını bozdu :s sonra adam iş yerinden daha genç bir kızla kaçtı
Ben de onu kastetmistim.Silikon varken emzirme sıkıntı olur mı diye sormak istemiştim
Erkeğe asla böyle bir yapılamaz. Yapılsa olay çıkar. Ama kadına hersey söylenir. İş yerinde bir arkadasa sevgilisi ninem gibisin iğrenç vücudun zerre istemiyorum seni demiş kadın kendini reformer pilates,fitness vvs adayıp taş oldu tek derdi hala o adam onu begensinParalel evrende erkeklerkulubu'ndeki adamın biri evlenince pipim büyür mü diye konu açmış mıdır?
Ben hep büyük göğüslü olmanın sıkıntılarını yaşadım ki şu an hamileyim daha da fazla yaşıyorum. Beden cup um 75 D idi. Bilmeyen arkadaşlar için açayım sanırım 90 95 bedene eşdeğer oluyor. Şu an bedenim 80 d oldu herhalde şimdi 100 olmuştur diye tahmin ediyorum. Hamilelik öncesine ineyim istediğim çoğu bikiniyi giyemedim, beğendiğim elbiseleri sırf göğüs dekoltesi var göğsümü çok belli ediyor diye giyemedim straplez askılı bady bile giysem göğsüm benden daha önde gidiyordu bu sadece görünen kısmı sırt ağrılarından bahsetmedim bile ayrıca büyük göğüs maalesef ki yerçekimine dayanamıyor bu bir gerçek şu an sırt ağrılarından gece ağlama düzeyindeyim hamile olduğum için sizin gibi 75 en küçük boyutta küçülttürme işlemi yapmak istiyorum ama bebeğimin doğup emmesini bekliyorum zaten benim göğüs büyük ihtimalle iyice yerlere düşersadece dışardan iyi görünüyor eşim büyük göğüs seviyor diye bu kadar soruna katlamamıcam Allah nasip ederse bebişten sonra ameliyatımı olucam. Size diyeceğim sizinkiler çok güzel şakın özenmeyin
Ooo senin sütün biraz zor çekilir tamamen. Duyduğuma göre çocuk emmeyi bıraktıktan 4 ay sonra tekrar emmeye başlasa bile tekrar gelebilirmişHehehhee
Emsin yavrucak emsin. Benim ki 6 aylık geçen ay emmeyi bıraktı
benimde tam tersi 95 beden erkekler böyle işte benim nişanlımda gayet güzel olduklarını söyluyor ama çok dar açık giyinmememi soylüyor. erkekler içinden ne geçerse pat diye söyler her kadının biri küçük biri büyük olur takma bence benimde öyle:) birde benim teyzeminde yok gibiydi gelinliğin içine pamuk peçete doldurmustuk hamilelikte ve emzirmede büyüdü emzirme bitince tekrar küçüldü nasıl oldu anlamadım ama emzirmene engel olmaz :)Hanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum
Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?
Silikonla emziremezsn çocugu bide ne gerek var cerrahı işlemlere dogalı varken kndi gogsun gbi olmaz elbetHanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum
Ek bir soru : evlenince meme büyür mü ? (Çocuk vs cinsel yaşamla) ...ya da doğal yoldan bitkisel şeylerle büyüme durumu var mı ?
Hanımlar geçen gün kimono tarzı bişey giydim nişanlım ise kıyafete yorumu memen senin hiç mi yokmuş oldu yanı bende küçük dedim hadi ya dddi bi böyle bozuldum sanki daha öncesindede kıyafetlerimden bınu farketmesi lazımdı ..bende estetik için para verirsen yaptırırım büyük büyük Benimde hoşuma gider dedim o da Yok günahtır falan boşver iyidir yaaa dedi ...sonrasında istiyorsan yaptırabilirsin dddi ...yani kendime bakınca gerçekten küçükler bide biri sanki digerinden daha küçük gibi sizce yaptırmalıyım evlilikte önemli mi yada ilerde çocuk emzirme bakımından falan nasıl oluyor yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?